Fietsen De Geus

Een (straat)beeldbepalende naam

Kijk eens rond in de straten van Antwerpen. We garanderen je dat je binnen een paar minuten een fiets ziet rijden met op zijn spatbord fier het logo van Fietsenwinkel De Geus.

Vreemd is dat niet, want wanneer je al ruim 35 jaar mobiliteit verschaft aan Antwerpenaren, word je vanzelf een veel gezien element in het straatbeeld. Zijn we daar trots op? Best wel een groot beetje!

Aan iedereen die Fietsen De Geus echter nog niet kent, stellen we ons graag even voor. Neem plaats op onze bagagedrager en fiets op deze pagina digitaal met ons mee door onze fietsenwinkel in Antwerpen.

Bekijk alle fietsen   Adres + openingsuren

Vakkundige fietsfanaten

Ons team kan niet wachten om je te begroeten in Antwerpen!

Straatavonturier of off-roadracer?

De Geus heeft jouw droomfiets

Op jouw e-bike of speed pedelec raas jij door het landschap op weg naar je werk. Met je draagbare (elektrische) vouwfiets stap je in de trein, zodat je vanaf het treinstation naar je bestemming kan fietsen.

Je koopt een bakfiets omdat je als ondernemer goederen moet vervoeren door de stad, of als ouder de kinderen naar school wilt brengen. Snelheid zit in jouw hart en ziel, en daarom ben je op zoek naar een koersfiets voor de weekenden.

Wat voor fiets ook bij jouw situatie past, De Geus helpt je om hem te vinden.

Vind jouw fiets

Fietsenwinkels Antwerpen

De foto’s spreken voor zich

Dit zijn onze medewerkers en fietsen ❤️

Fietsenwinkel Antwerpen

Fietsenwinkel Antwerpen

fietsenmaker Antwerpen

Onze kracht: iedereen die bij ons werkt is zélf een gepassioneerd fietser. En die passie delen ze met jou!

Fietsverkoper Antwerpen

Fietsenwinkel Antwerpen

Fietsenwinkels Antwerpen

Van 1984 tot nu

Het verhaal van drie fietsenwinkels

1984. Dirk Vanthillo opent zijn eigen fietsenwinkel. Hij heeft vertrouwen in de fiets als volwaardig, betaalbaar transportmiddel.

1984-2011. Tientallen jaren leeft Dirk zijn droom. Zijn enthousiasme en passie zijn aanstekelijk en Fietsenwinkel De Geus wordt een begrip.

2012. In 2012 besluiten Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne om de zaak over te dragen. Fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck meldt zich.

2017. In 2017 voegt de bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht zich bij De Geus. De Specht draagt sindsdien de naam De Geus Berchem. Door zijn nabijheid bij deze wijken, is deze fietsenwinkel bijzonder populair bij fietsers uit BorgerhoutZurenborg, Groenenhoek, Deurne-Zuid, Pulhof, Groen Kwartier en Haringrode.

2021. Onze eerste stap buiten de stad: de nieuwste fietsenwinkel in Edegem is een feit. Hij is nog mooier en nog completer dan de andere winkels. Dit filiaal heeft dan ook grote aantrekkingskracht op fietsers uit Hove, KontichBoechout, Wilrijk, Mortsel en Aartselaar.

2022. De Geus Dert13n ontstaat, een filiaal bomvol racefietsen, gravelbikes en mountainbikes.

2023. We openen een fietsenwinkel in Schoten. Deze locatie is ook dichtbij voor fietsers uit SchildeSint-Job-in-‘t-GoorBrasschaatEkerenMerksemDeurne-Noord en Wijnegem.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker van ‘t Stad

Ook voor fietsherstellingen en onderhoud

Wil je een herstelling of onderhoud aan je fiets laten uitvoeren? Ook dan ben je van harte welkom bij De Geus. Degelijke reparaties aanbieden maakt al sinds onze oprichting deel uit van onze bedrijfsfilosofie.

Het is bovendien erg makkelijk om een afspraak in te plannen bij onze fietsenmaker in Antwerpen. Via onze website kijk je in onze agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een paar klikken vastlegt.

Plan een herstelling in

Bezoek onze fietsenwinkel in Antwerpen

Wij nodigen je van harte uit om naar onze fietsenwinkel in Antwerpen te komen. Of je nu een fiets nodig hebt, een handige accessoire zoekt, of gewoon even wilt kijken: de deur staat voor je open. De locatie van onze fietsenwinkel is niet alleen top voor inwoners van ‘t Zuid, maar ook voor mensen uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje.

Wil je een specifieke fiets uitproberen? Dat kan. Daarvoor maak je liefst wel even een afspraak.

Reserveer een testrit

Fietsenwinkel Antwerpen
Fietsen de geus