Op 3 km van Kontich

Fietsers uit Kontich zijn welkom in onze fietsenwinkel in Edegem

De meest complete fietsenwinkel in de regio Kontich vind je net over de gemeentegrens, in Edegem. Aan de Trooststraat vind je bij Fietsen De Geus 500 m² aan fietsplezier.

Je kent onze fietsenwinkels misschien wel van je bezoeken aan Antwerpen en Berchem, want daar verwelkomen wij fietsliefhebbers al sinds 1984. Sinds 2021 zijn we ook neergestreken in Edegem, waar we alle fietsers uit Edegem, Boechout, Hove, Mortsel, Wilrijk en Aartselaar hopen te begroeten.

Ontdek je droomfiets

Ons enthousiaste team

Fietsers uit Kontich, wij zeggen ‘welkom’!

Fietsenwinkel Kontich

Wat voor fietsers ben jij?

Voor alle fietsers uit Kontich de perfecte fiets

Pendel je dagelijks van Kontich naar Antwerpen en heb je daarom een snelle e-bike of speed pedelec nodig?  Of neem je iedere dag de trein naar ‘t Stad en wens je een draagbare (elektrische) vouwfiets waarmee je van en naar de treinstations kan fietsen?

Of val jij in de categorie van moderne ondernemers die het helemaal gehad heeft met files? Dan is een handige bakfiets perfect om je spullen mee te vervoeren!

Voor bovenstaande personen (en voor ieder ander) staan de deuren van onze fietsenwinkel in Edegem open.

Bekijk alle fietsen

Fietsenwinkels Kontich

Dit zijn wij

Jouw fietsenwinkel nabij Kontich in beeld

Fietsenwinkel Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout

Fietsenwinkel Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich

Fietsenwinkel Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk

Jouw fietsenwinkel nabij Kontich heeft passie voor de tweewieler. Ervaar het in Fietsen De Geus Edegem!

Fietsenwinkel Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel

Fietsenwinkel Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar

Fietsenwinkel Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove

Een mooie geschiedenis

Het verhaal van onze fietsenwinkel bij Kontich begint in 1984

1979. In dit jaar gaat Dirk Vanthillo, een jonge student sociologie, aan het werk bij een fietsenwinkel. Dit inspireert Dirk, want hij ziet met eigen ogen dat de fiets als volwaardig, betaalbaar transportmiddel ingezet kan worden.

1984. In 1984 gaat de grote droom in vervulling: Dirk opent een fietsenwinkel aan de Geuzenstraat in Antwerpen. Vele jaren later wordt dit, na verplaatsing van de ingang, onze huidige winkel aan de Marnixplaats.

Een groeiende fietsenwinkel

1984-2011. Dirk zet zich vele jaren in om Antwerpenaren mobiel te maken. Hij wordt gekend om zijn tomeloze enthousiasme en passie voor alles wat op twee (en oms drie) wielen rijdt. Jaar na jaar groeit het aanbod en de service van het ooit zo kleine winkeltje.

2012. In 2012 is het tijd voor Dirk en zijn wederhelft Marie-Jeanne om van hun pensioen te genieten. Ze dragen de fietsenwinkel over aan fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck. Ook deze jongeling heeft een missie: zoveel mogelijk Antwerpenaren uit de auto krijgen en op een fiets krijgen.

2017. In 2017 opent een tweede winkel in het pand van de befaamde Berchemse fietsenwinkel De Specht. De uitbreiding kwam op een goed moment, want de winkel aan de Marnixplaats werd overvol!

Onze fietsenwinkel in de buurt van Kontich

September 2020. We kondigen aan dat we naar Edegem komen! In het kloppende hart van deze gemeente nemen we de winkel van Fietsenwinkel Vliegend Hert over.

Januari 2021. Een grote verbouwing start in Edegem. We willen van de fietsenwinkel in Edegem de mooiste en meest complete fietsenwinkel van Groot-Antwerpen maken.

Maart 2021. Op 27 maart opent onze fietsenwinkel in de buurt van Kontich, in downtown Edegem. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij De Geus? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Fietsenwinkel in Edegem

Mogen we je begroeten in onze fietsenwinkel?

Ervaar persoonlijk de vriendelijkheid en het vakmanschap van onze fietsenwinkel in Edegem! De winkel ligt op slechts 3 kilometer van Kontich, aan de Trooststraat.

Adres en openingsuren

Fietsen de geus