Op 6,5 km van Sint-Job-in-‘t-Goor

Sint-Job-in-‘t-Goor, maak kennis met onze fietsenwinkel

Een van de grootste fietsenwinkels van de regio Sint-Job-in-‘t-Goor vind je in jouw buurgemeente. Want daar bevindt zich Fietsen De Geus Schoten.

Sinds 2023 zijn we neergestreken in je buurgemeente, waar we ook alle fietsers uit Schilde, Brasschaat, Ekeren, Merksem, Deurne-Noord en Wijnegem willen helpen. Onze oorsprong ligt echter op ‘t Zuid in Antwerpen. Want daar opende al in 1984 onze eerste fietsenwinkel. Sindsdien hebben wij de belangrijke missie om zoveel mogelijk Belgen op de (elektrische) fiets te zetten.

Bezoek ons voor fietsadvies en testritten. In ons assortiment zitten ruim 20 bekende fietsenmerken. Er zit zeker een goede tweewieler voor jou bij!

Bekijk het fietsaanbod   Adres + openingsuren

Fietsenkenners verwelkomen je

De deur staat open voor iedereen uit Sint-Job-in-‘t-Goor

Fietsenwinkels Schoten

Van bak- tot stadsfiets

Welk fietstype past bij jou?

Geen twee fietsers hebben dezelfde noden. Sommige mensen zijn het beste geholpen met een e-bike of speed pedelec . Deze elektrische wonderfietsen geven jou altijd een duwtje in de rug. Of wat dacht je van een vouwfiets ? Met zo’n plooibaar staaltje techniek stap je zo in de trein. Handig wanneer je van het station naar je einddoel wil fietsen!

Ondernemers uit Sint-Job-in-‘t-Goor met een ecologische inborst en gezinnen met kinderen zijn daarentegen fan van een elektrische cargobike . Of wil je liever een racefiets, gravelbike of MTB voor de weekenden?

Wij luisteren naar wie jij bent en passen ons advies daar deskundig op aan.

Vind je perfecte fiets

Elektrische fiets kopen Sint-Job-in-'t-Goor

Fietsenwinkel nabij Sint-Job-in-‘t-Goor

Wij zijn trots op wie wij zijn

Dutch ID elektrische fiets

Urban Arrow Nihola Lovens

Racefiets Sint-Job-in-'t-Goor

In onze grote fietsenwinkel in de buurt van Sint-Job-in-‘t-Goor word je vriendelijk begroet en professioneel geholpen.

Sint-Job-in-'t-Goor fietsenmaker

Achielle fiets kopen Sint-Job-in-'t-Goor

Fietsenwinkel Sint-Job-in-'t-Goor

Van 1984 tot vandaag

De geschiedenis van 5 winkels

1984. Dirk Vanthillo opent in ‘t Stad een fietsenwinkel, Fietsen De Geus. Dirk blijft geloven in de fiets als volwaardig, milieuvriendelijk transportmiddel, zelfs al stappen Belgen massaal in de wagen.

1984-2011. Tientallen jaren runt Dirk zijn winkel en herstelatelier. Door zijn enthousiasme en passie wordt Fietsen De Geus een begrip. Ons land herontdekt de fiets!

2012. In 2012 gaan Dirk en zijn vrouw het rustiger aan doen. De jonge fietsenkenner Thomas meldt zich als overnamekandidaat.

2017. In 2017 voegt De Specht, een fietsenwinkel in Berchem, zich bij De Geus. Deze locatie draagt sindsdien de naam De Geus Berchem. De groei is begonnen.

2021. Onze eerste stap buiten de stad wordt gezet wanneer Het Vliegend Hert zich aansluit als Fietsen De Geus Edegem.

2022. Voor sportfietsers openen we in Antwerpen De Geus Dert13n, een winkel bomvol racefietsen, gravelbikes en mountainbikes.

2023. In mei 2023 openen we onze grootste fietsenwinkel in een randgemeente van Sint-Job-in-‘t-Goor, namelijk Schoten. Dit doen we in het pand van de Bak-Fiets-Kar Specialist. Op deze locatie krijgt ook B2B-afdeling Veloplan een plekje en er komt een vleugel in de stijl van De Geus Dert13n.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker bij Sint-Job-in-‘t-Goor

Professionele herstellingen en onderhoud

Iedereen die zijn fiets heeft gekocht bij de Bak Fiets Kar Specialist (de oude naam van Fietsen De Geus Schoten) kan gewoon bij ons blijven komen voor reparaties en onderhoud. En ook toekomstige kopers van fietsen kunnen uiteraard bij ons terecht.

Het is supersimpel om een afspraak in te plannen bij je fietsenmaker nabij Sint-Job-in-‘t-Goor. Via onze agenda leg je het onderhoudsmoment met een paar klikken vast.

Plan een herstelling in

Sint-Job-in-‘t-Goor, bezoek onze fietsenwinkel

Je bent welkom bij onze fietsenwinkel in de buurt van Sint-Job-in-‘t-Goor. Het mooie, groene Schoten ligt praktisch bij je om de hoek. Wil je een nieuwe fiets kopen, een handig fietsaccessoire aanschaffen of gewoon rondkijken? Onze deuren staan voor je open.

Stap ook gerust binnen voor een gratis, vrijblijvende proefrit. Om daarbij direct geholpen te kunnen worden, maak je best een afspraak in onze online agenda.

Reserveer een testrit

 

Fietsen de geus