Fietskleding

Wil je droog blijven als het regent en de wind door je kleren voelen waaien als de zon schijnt? Je bent aan het juiste adres, want Fietsen De Geus heeft een mooi aanbod aan fietskleding. Van hippe T-shirts tot solide regenjassen: wij hebben het!

Patagonia, een veelzijdig kledingmerk

Ken je de topkleding van Patagonia al? Van dit merk verkopen we naast regenkledij ook andere producten. We proberen steeds een zo uitgebreide collectie aan te bieden voor mannen en vrouwen alsook enkele unisex stukken. Denk aan warme truien, hippe mutsen en de coolste rugzakken.

Voor op de fiets, of gewoon tijdens een stevige wandeling is de kleding van Patagonia een must!

Patagonia fietskleding

Patagonia rugzak

Patagonia T-shirt

Patagonia outdoor kleding

AGU regenjassen

Met AGU regenjassen hebben we een heel sterke speler op prijs-kwaliteit wat betreft waterdichte kleding. Ideaal voor de pendelaar en de mama of papa die graag stijlvol, betaalbaar en droog op hun bestemming willen aankomen. De jas is unisex, maar voor vrouwen hebben we nog een ander exemplaar dat iets langer is. Deze jas kan je bij ons in klassieke kleuren krijgen zoals zwart of kaki. Voor vrouwen hebben we ook leuke kleurtjes zoals een okergele jas!

Ook van AGU: regenjassen met geïntegreerde reflecterende elementen. Perfecte zichtbaarheid op donkere dagen gegarandeerd! Heb je al een goede regenjas maar wil je wel die extra zichtbaarheid? Kies dan de fluovestjes van AGU. Deze trek je gewoon aan over je jas.

Agu regenkleding

Agu regenjas

AGU fluovestje kopen Antwerpen - Fietsen De Geus
Fluovestje van AGU

Gofluo maakt zichtbaarheid trendy

Fietsen De Geus heeft de trendy fluorescerende jassen en vestjes van Gofluo in huis. En daar zijn we trots op!

Want Gofluo laat zien dat zichtbaarheid stijlvol kan zijn. Hun assortiment is groot, dus ook voor jouw stijl hebben ze iets in het aanbod. Ze noemen hun jassen en hesjes bodyglowers. Een prachtige benaming, vinden wij!

Bovendien zijn de producten van Gofluo van zeer hoge kwaliteit. Wanneer je een jas van Gofluo koopt, kan je er zeker van zijn dat je er jarenlang plezier van zal hebben.

Kom naar onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem en Edegem om het Gofluo-item te vinden dat bij jou past.

Magliamo, Buff en Wobbs

Qua retro/vintage-casual kledij zijn we heel blij met Magliamo in ons assortiment. Met originele designs van onze oud-wielerhelden halen we stijlvol nog eens de wielergeschiedenis uit de kleerkast.

Liever lekker warm zitten op de fiets? Met Buff ben je alvast goed op weg! Dit merk zal zeker geen onbekende zijn voor de meeste. Het is al jarenlang een vaste waarde in de winter voor ieder die lekker warm wilt blijven!

En als het echt koud wordt buiten, dan zijn er de Wobbs! Deze handverwarmers monteer je op je stuur en voilà nooit meer koude handen tijdens het fietsen!

Le Patron en The Vandal

Op casual vlak hebben we heel mooie kleding van zowel Le Patron en The Vandal in huis.

Le Patron voorziet leuke T-shirts met fietsgerichte prints op. Je ziet er goed uit zowel op de fiets, als naast de fiets. Ideaal als dagdagelijks kleding dus! The Vandal bestaat uit een collectie die hip en kwalitatieve kleding aanbieden voor elke dag te dragen. Het is een heel sterke collectie van Antwerpse makelij. Wij zijn alvast verkocht! Telkens opnieuw komen ze met de leukste prints af! Ook voor kinderen hebben we een hele leuke collectie die de moeite waard is om te komen bekijken. Ideaal om als cadeautje te geven!

The Vandal kleding

The Vandal pet

The Vandal fietskleding

Fietsen De Geus