Fietskleding

Wil je droog blijven als het regent? En zichtbaar zijn als het donker is? Fietsen De Geus heeft een mooi aanbod aan fietskleding van AGU, GoFluo, Castelli en Çois Cycling. Van solide regenjassen tot hippe fluovestjes: wij hebben het!

AGU fietskleding kopen

AGU regenjassen

Agu regenkleding

Agu regenjas

Met AGU regenjassen hebben we een heel sterke speler op prijs-kwaliteit wat betreft waterdichte kleding. Ideaal voor de pendelaar en de mama of papa die graag stijlvol, betaalbaar en droog op hun bestemming willen aankomen. De jas is unisex, maar voor wie dat wenst, is er ook een exemplaar dat iets langer is. Deze jas kan je bij ons in klassieke kleuren krijgen zoals zwart of kaki. Mag het toch iets vrolijker zijn? We hebben de jassen ook in leuke kleurtjes, zoals een okergele jas!

Ook van AGU: regenjassen met geïntegreerde reflecterende elementen. Perfecte zichtbaarheid op donkere dagen gegarandeerd! Heb je al een goede regenjas maar wil je wel die extra zichtbaarheid? Kies dan de fluovestjes van AGU. Deze trek je gewoon aan over je jas.

Kom de fietskleding van AGU passen in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

AGU fluovestje kopen Antwerpen - Fietsen De Geus
Fluovestje van AGU

GoFluo kopen Antwerpen

GoFluo maakt zichtbaarheid trendy

Gofluo Hero kopen Antwerpen

Fietsen De Geus heeft de trendy fluorescerende jassen en vestjes van GoFluo in huis. En daar zijn we trots op!

Want GoFluo laat zien dat zichtbaarheid stijlvol kan zijn. Hun assortiment is groot, dus ook voor jouw stijl hebben ze iets in het aanbod. Ze noemen hun jassen en hesjes bodyglowers. Een prachtige benaming, vinden wij!

Bovendien zijn de producten van GoFluo van zeer hoge kwaliteit. Wanneer je een jas van GoFluo koopt, kan je er zeker van zijn dat je er jarenlang plezier van zal hebben.

Kom naar onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem of Schoten om het GoFluo-item te vinden dat bij jou past.

Adressen + openingsuren

Castelli fietskleding kopen

Castelli

Castelli fietskleding kopen Antwerpen

Zit je graag op je koersfiets? Dan ken je ongetwijfeld de befaamde Italiaanse fietskleding van Castelli. Dit merk begint zijn vermaarde geschiedenis in 1876 met kleermaker Vittore Gianni. Deze vakman kleedde AC Milan en Juventus. De eerste wielerkleding werd rond 1910 gemaakt voor de wereldkampioen en vijfvoudig Giro-kampioen Alfredo Binda.

Wil je de voordelen ervaren van een kledingmerk dat al ruim 100 jaar bestaat? Je zal al rap bemerken dat je met Castelli beter presteert op je racefiets. Laat je adviseren in onze fietsenwinkels.

Adressen + openingsuren

Çois Cycling kopen Antwerpen

Çois Cycling

Çois Cycling kleding kopen Antwerpen

Çois Cycling maakt niet alleen supergoede wielertruitjes, maar ook leuke casual kleding om voor of na je rit te dragen. Denk daarbij aan T-shirts, hoodies, sweaters en petjes. Deze kledingstukken zijn ware blikvangers: de opdrukken doen je lachen en nadenken. Als leuke bonus is Çois Cycling een echt Belgische kledingmerk.

Wil je de kleding van Çois Cycling met eigen ogen bewonderen? Stap dan eens binnen bij onze fietsenwinkels in en om Antwerpen.

Adressen + openingsuren

Magliamo, Buff en Wobbs

Qua retro/vintage-casual kledij zijn we heel blij met Magliamo in ons assortiment. Met originele designs van onze oud-wielerhelden halen we stijlvol nog eens de wielergeschiedenis uit de kleerkast.

Liever lekker warm zitten op de fiets? Met Buff ben je alvast goed op weg! Dit merk zal zeker geen onbekende zijn voor de meeste. Het is al jarenlang een vaste waarde in de winter voor ieder die lekker warm wilt blijven!

En als het echt koud wordt buiten, dan zijn er de Wobbs! Deze handverwarmers monteer je op je stuur en voilà nooit meer koude handen tijdens het fietsen!

Fietsen de geus