Riese & Müller logo

Experience Store

 

Riese und Müller Experience Store Antwerpen

 

Zoek je een fietsenwinkel in de buurt van Antwerpen waar je het hele gamma van Riese & Müller vindt? En waar je advies op maat van jouw wensen kan krijgen? Welkom bij Fietsen De Geus. Onze fietsenwinkel in Schoten kreeg van Riese & Müller het kwaliteitslabel Riese & Müller Experience Store toegekend vanwege onze diepgaande kennis en ruime assortiment over hun e-bikes, speed pedelecs en cargofietsen.

Bekijk het R&M gamma

R&M Experience Store Antwerpen / Schoten

Riese & Müller e-bikes, speed pedelecs en cargofietsen

Wat kan je verwachten van onze R&M Experience Store?

Riese und Müller Erlebnis Store Antwerpen

Omdat onze fietsenwinkel in Schoten (bij Antwerpen) de titel Riese und Müller Experience Store draagt, mag je drie belangrijke dingen verwachten:

  • Het volledige gamma van Riese und Müller. Weinig fietsenmerken hebben een assortiment dat zo groot en veelzijdig is als dat van Riese und Müller. Er zijn daarom niet veel fietsenwinkels in België die het volledige gamma in hun toonzaal hebben. Onze Schotense fietsenwinkel is daarop een uitzondering. Bij ons vindt je elke elektrische fiets, speed pedelec en e-bakfiets die Riese und Müller produceert.
  • Gedetailleerde productkennis. Onze verkoopadviseurs en techniekers kennen elk aspect van de fietsen van Riese und Müller. Daardoor kunnen we je perfecte raad geven bij het kiezen van je nieuwe tweewieler. En ook de naservice zal van hoge kwaliteit.
  • Vakkundig onderhoud. Een kwaliteitsfiets van Riese und Müller is een investering waar je jaren van kan genieten. Om die reden is het aan te raden om de fiets zeker één keer per jaar binnen te brengen voor een onderhoudsbeurt. Omdat onze fietsenmakers in Schoten het merk tot in detail kennen, zullen ze onderhoud en herstellingen altijd goed uitvoeren.

Je begrijpt: wij geloven in Riese und Müller. En we delen deze passie met je in onze Experience Store in Schoten.

Waarom R&M kiezen?

Riese und Müller Experience Store Antwerpen
De Riese & Müller Experience Store van Fietsen De Geus Schoten dompelt je onder in de fietswereld van dit gerenommeerde merk

Riese & Müller Erlebnis Store Antwerpen

3 redenen om Riese & Müller te kiezen

Altijd kwaliteitsonderdelen

Er zijn fietsenmerken die op kosten durven te besparen door goedkope, minder goede onderdelen te gebruiken. Riese & Müller behoort hier uiteraard niet toe. Zelfs de kleinste onderdelen van hun tweewielers zijn gemaakt van lichte, veilige en comfortabele materialen van de allerhoogste kwaliteit. En dat verschil merk je: je rijdt immers op een fiets die minder onderhoud vraagt, aangenamer fietst, en heel lang in topconditie blijft.

 

Krachtige elektrische componenten

Het rijgemak van elektrische fietsen en speed pedelecs wordt grotendeels bepaald door de kracht van de elektrische componenten. Om deze reden is elke fiets van Riese & Müller uitgevoerd met een krachtige Bosch-middenmotor die meer kracht geeft en langer meegaat dan zijn concurrenten. En de batterijen zijn altijd minimaal 500Wh, wat garandeert dat je veel kilometer kan fietsen met een opgeladen batterij.

 

Altijd de fiets die écht bij je past

Bij Riese & Müller hoef je geen compromissen te maken bij je fietskeuze. Hun gamma is namelijk zo breed, dat iedereen er wel de fiets van zijn dromen vindt. Er is een gigantische variatie aan ontwerpen en technische samenstellingen. Bijna ieder model van R&M is bovendien verkrijgbaar als e-bike (maximaal 25 km/u) en als speed pedelec (45 km/u), wat de keuze nog groter maakt. Keuzestress? Niet nodig. In onze Riese & Müller Experience Store in Schoten helpen we je van A tot Z.

Bekijk de fietsen en maak een gratis testrit

Riese und Müller Experience Store België

We nodigen je uit om onze Riese & Müller Experience Store te bezoeken. Kijk gerust rond en als je nodig hebt, helpen we je met plezier. Op basis van je noden en je budget zullen we adviseren welke fiets bij je past.

Mocht je gebruik willen maken van een fietslening of van fietsleasing, dan zullen we je ook daarin begeleiden.

Goed om te weten: op elke fiets in ons gamma mag je gratis en vrijblijvend een testrit maken. Want je kan maar op één manier een fiets écht goed ervaren: door erop te rijden!

Bekijk het R&M gamma Bekijk ons adres

Fietsen de geus