Fietsenwinkel nabij Zurenborg

Kom kennismaken met Fietsen De Geus

Hi fietser, ben je op zoek naar een fietsenwinkel in of nabij Zurenborg? Stap dan eens binnen in onze fietsenwinkel aan de Grotesteenweg 95. Deze ligt op slechts een paar fietsminuten van Zurenborg.

Ben je een ervaren fietser? Dan adviseren we je graag over je volgende fiets of over accessoires die je nodig hebt. Ook verzorgen we met plezier het onderhoud aan je fiets.

Is fietsen nog iets nieuws voor je? Top dat je de overstap maakt naar de tweewieler! We helpen je met veel plezier en (fiets)passie op het zadel.

Bekijk ons assortiment

Op 2 fietsminuten van Zurenborg

Altijd een warme ontvangst van onze fietsenkenners!

Fietsenwinkel Zurenborg

Spring op een zadel!

Vind je droomfiets in onze winkel

We moedigen het altijd aan om een testrit te maken op de fietsen van je keuze. Dat kan bij Fietsen De Geus gratis en vrijblijvend.

Ben je een pendelaar die de fiets neemt in plaats van de auto? Je bent een persoon naar ons hart! Bekijk dan eens ons ruime aanbod aan e-bikes en speed pedelecs. Of wil je de fiets kunnen meenemen in de trein? Ook dat behoort tegenwoordig tot de opties. Met een (elektrische) vouwfiets heb je vervoer van en naar het treinstation, waarna je hem opvouwt en onder je arm in de trein meeneemt.

Ook voor ouders die het vervoer in de stad liefst op de fiets doen hebben we mooie dingen in petto. Met een bakfiets of cargobike vervoer je probleemloos je kinderen, boodschappen en andere zaken door de stad. Files? Die bestaan niet als je op een cargobike rijdt. (Overigens ook ideaal voor ondernemers!)

Het maakt niet uit wat voor fietser je bent, in onze fietsenwinkel in Berchem, op steenworp afstand van Zurenborg, vind je je droomfiets.

Ontdek je ideale fiets

Fietsenwinkel Zurenborg

Onze fietsenhandel nabij Zurenborg

Foto’s zeggen meer dan woorden 😉

Fietsenhandel Zurenborg

Fietsenwinkels Zurenborg

Fietsenwinkels Zurenborg

Iedereen die bij onze fietsenwinkel werkt is zélf een fietser. Daarom weten we precies welke fiets geschikt is voor welke situatie.

Zurenborg fietsenhandel

Fietsenwinkels Zurenborg

Zurenborg fietsenwinkel

Onze geschiedenis

Het verhaal van onze fietsenwinkels begint in 1984

1984. Dirk Vanthillo is een jonge student sociologie die gelooft in de fiets als vervoermiddel. Hij opent daarom zijn eigen fietsenwinkel in de wijk Zuid in Antwerpen.

1984-2011. Fietsenwinkel De Geus wordt in ‘t Stad een begrip. Dat is niet vreemd, want het enthousiasme van Dirk is aanstekelijk! Ook velen uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje bezoeken de winkel.

2012. In 2012 nemen Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne de beslissing om met pensioen te gaan. Fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck meldt zich om de winkel over te nemen.

2017. In 2017 voegt de bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht zich bij De Geus. Deze winkel ligt op maar 2 fietsminuten van Zurenborg, wat ervoor zorgt dat veel fietsers uit deze wijk hun weg naar Berchem vinden. Door zijn nabijheid bij deze wijken, is deze fietsenwinkel bijzonder populair bij fietsers uit Deurne-Zuid, Borgerhout, Groenenhoek, Zurenborg, Pulhof en Groen Kwartier / Haringrode.

2021. Nog een topjaar! Onze nieuwe fietsenwinkel in Edegem is een feit. Het is een ware flagship store die ook veel mensen aantrekt uit Hove, Mortsel, KontichBoechout, Wilrijk en Aartselaar.

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker in de buurt van Zurenborg

Onderhoud en fietsherstellingen

Een fiets heeft jaarlijks onderhoud nodig om lang mee te kunnen gaan, maar veel mensen vergeten dit te doen of weten het niet. Breng je fiets daarom regelmatig binnen bij Fietsen De Geus.

Heeft je fiets een kleine of grote herstelling nodig? Ook dan helpen we je. Het is erg gemakkelijk om een afspraak in te plannen met onze fietsenmaker in de buurt van Zurenborg. Kijk in onze online agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een paar klikken vastlegt.

Plan een herstelling in

Bezoek onze fietsenwinkel op 2 minuten van Zurenborg

Kom jij binnenkort onze fietsenwinkel in Berchem met een bezoek vereren? We begroeten je graag!

Of je nu een fiets nodig hebt, een handige accessoire zoekt, of gewoon even wilt kijken: bij Fietsen De Geus hebben we wat je zoekt. Is het product even niet op voorraad? Dan bestellen we het voor je.

Een specifieke fiets uitproberen kan gratis en vrijblijvend. Daarvoor maak je liefst wel even een afspraak.

Boek een testrit

Fietsen de geus