Fietsenwinkel nabij Pulhof, Antwerpen-Berchem

Vind je ultieme droomfiets bij Fietsen De Geus in Berchem

Woon je in de wijk Pulhof? Op maar 1,5 kilometer van jouw huis vind je Fietsen De Geus. Onze fietsenwinkel ligt aan de Grotesteenweg 95.

Omdat ons team uit fietsers zoals jij bestaat, kunnen we je uitstekend helpen om je droomfiets te vinden. De keuze is reuze: we hebben ruim twintig merken en er zijn altijd honderden fietsen op stock.

Voor inwoners van Pulhof is onze locatie aan de Grotesteenweg zeer dichtbij, maar je bent uiteraard ook welkom in een van onze andere vestigingen in Groot-Antwerpen.

Ontdek ons complete gamma

Fietsenwinkel nabij Pulhof

Ons team: knappe koppen met een passie voor fietsen

Fietsenwinkel Pulhof

Van koersfiets tot bakfiets

Wat je bij ons kan verwachten

Er zijn weinig fietstypes die je niet vindt bij Fietsen De Geus. Alleen als je een eenwieler zoekt kunnen we je niet helpen!

In ons enorme assortiment vind je onder andere:

Ontdek ‘t complete assortiment

Fiets kopen Pulhof

Mooie foto’s van mooie collega’s

Bekijk onze fietsenwinkel vlakbij Pulhof

Fietsenwinkel Pulhof Antwerpen Berchem

Fietsenmaker Pulhof

Fietsenwinkels Pulhof

Heb je advies nodig tijdens je bezoek aan onze fietsenwinkel? Spreek onze collega’s aan!

Fietsenwinkel Pulhof

Fietsenwinkel Pulhof

Fietsenwinkel Pulhof

Geschiedenislesje

Ons verhaal van 1984 tot heden

1984. De student sociologie Dirk Vanthillo ontdekt zijn liefde voor fietsen en wil mobiliteit democratiseren door het verkopen van hoogwaardige fietsen tegen een schappelijke prijs. Fietsen De Geus is geboren.

1984-2011. In een tijdperk waarin mensen massaal voor de auto kiezen, weet Dirk duizenden Antwerpenaren te overtuigen om de fiets te nemen. Fietsen De Geus wordt een begrip. Ook fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje komen graag naar de winkel van Dirk.

2012. Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne dragen De Geus over aan fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck, die de winkel in dezelfde idealistische spirit voortzet.

2017. De Berchemse fietsenwinkel De Specht wordt de tweede De Geus-winkel. Door zijn nabijheid bij deze wijken, is deze fietsenwinkel erg populair bij fietsers uit Deurne-Zuid, BorgerhoutZurenborg, Groenenhoek, Groen Kwartier en Haringrode. En Pulhof, natuurlijk.

2021. We zitten niet stil, want er zijn nog veel mensen die de fiets niet ontdekt hebben! Daarom openen we een fietsenwinkel in Edegem.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Onderhoud en herstellingen

Fietsenmaker op 1,5 km van Pulhof

Geef je fiets af en toe een beetje liefde! Door hem bij Fietsen De Geus binnen te brengen voor onderhoud kan je rijwiel jaren langer meegaan.

Wil je een afspraak inplannen bij onze fietsenmaker in de buurt van Pulhof? In onze online agenda leg je het onderhoudsmoment met slechts enkele klikken vast.

Plan herstelling of onderhoud in

Fietsers uit Pulhof, bezoek onze fietsenwinkel!

Laat jezelf overtuigen van de vakkundigheid en het aanbod van onze fietsenwinkel in Berchem. Wij zijn de ideale beginplek voor het zoeken naar een nieuwe fiets of een handige accessoire, want we kunnen je bijstaan met raad.

Een testrit maken kan zeker. Dit doe je liefst wel op afspraak, zodat we alle tijd hebben om je te begeleiden.

Reserveer een gratis testrit

Fietsen de geus