Je vakman nabij Groen Kwartier en Haringrode

Vind je droomfiets bij Fietsen De Geus

Hallo fietsers uit het Groen Kwartier en Haringrode! We nodigen iedereen die op zoek is naar een fietsenwinkel in of nabij Groen Kwartier en Haringrode uit om ons te bezoeken. Onze fietsenwinkel ligt aan de Grotesteenweg 95, op slechts een paar fietsminuten van jullie wijk.

We adviseren ervaren fietsers graag over hun volgende fiets of over een accessoires. Ook verzorgen we met plezier het onderhoud aan fietsen.

Mensen die nieuw zijn op de fiets helpen we graag om de overstap naar de tweewieler te maken. We geven uitleg over de verschillende fietstypes en kijken welke fiets het beste bij je past.

Bekijk ons aanbod

Op 3 fietsminuten van Groen Kwartier en Haringrode

Onze fietsexperts geven je altijd een warm welkom!

Fietsenwinkels Groen Kwartier Haringrode

Je zoektocht begint hier

Vind je droomfiets bij Fietsen De Geus

Het maakt niet uit wat voor fietser je bent: in onze fietsenwinkel in Berchem, op steenworp afstand van Zurenborg, vind je de fiets die 100% past bij jouw noden.

Bekijk als pendelaar eens ons ruime aanbod aan e-bikes en speed pedelecs. Daarmee geraak je gegarandeerd heel rap op het werk!

Ook voor ouders die het liefst op de fiets ‘t Stad doorkruisen hebben we een goede oplossing. Met een bakfiets of cargobike vervoer je probleemloos je kinderen, boodschappen en andere zaken. Files bestaan niet als je op een bakfiets rijdt. (Wat overigens ook ideaal is voor ondernemers.)

Met een (elektrische) vouwfiets heb je vervoer van en naar het treinstation, waarna je hem opvouwt en onder je arm in de trein meeneemt.

We moedigen het altijd aan om een testrit te maken op de fietsen van je keuze. Dat kan bij Fietsen De Geus gratis en vrijblijvend.

Ontdek je droomfiets

Fietsenhandel Groen Kwartier Haringrode

Fietsenwinkel bij Groen Kwartier en Haringrode

We laten deze mooie foto’s spreken 😉

Fietsenwinkel Haringrode Groen Kwartier

Fietsenwinkel Haringrode Groen Kwartier

Fietsenwinkels Haringrode Groen Kwartier

Het team van onze fietsenwinkel bestaat uit mensen die een passie voor de tweewieler hebben. Daarom weten we welke fiets geschikt is voor jou.

Fietsenwinkels Haringrode Groen Kwartier

Fietsenwinkel Groen Kwartier Haringrode

Fietsenhandel Haringrode Groen Kwartier

De geschiedenis

Het verhaal begint in het jaar 1984

1984. In dit jaar opent Dirk Vanthillo, een jonge student sociologie, zijn eigen fietsenwinkel in de wijk Zuid in Antwerpen. Hij doet dit uit ideologische redenen, omdat hij gelooft dat fietsen bijdragen aan een gezondere stad en een eerlijkere maatschappij.

1984-2011. Fietsenwinkel De Geus wordt in Antwerpen een begrip. De passie van Dirk draagt eraan bij dat ook fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje de winkel graag bezoeken.

2012. Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne nemen de moeilijke beslissing om met pensioen te gaan. Fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck meldt zich om de winkel voort te zetten in dezelfde spirit als Dirk.

2017. Uitbreiding! De bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht voegt zich bij De Geus. Deze winkel ligt op maar 3 fietsminuten van Haringrode en Groen Kwartier, wat ervoor zorgt dat veel fietsers uit deze wijken hun weg naar Berchem vinden. De winkel blijkt overigens ook populair bij mensen uit Borgerhout, Deurne-Zuid, Zurenborg, Groenenhoek en Pulhof.

2021. Weer worden we een beetje groter, want fietsenwinkel Vliegend Hert uit Edegem sluit zich bij ons aan. Onze nieuwe fietsenwinkel in Edegem is een feit! Het is een ware flagship store met een ideale ligging voor fietsers uit Mortsel, Hove, KontichBoechout, Wilrijk en Aartselaar.

Krijg toekomstig nieuws in je mailbox door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker nabij Groen Kwartier en Haringrode

Vakkundig onderhoud en vlotte fietsherstellingen

Een fiets heeft regelmatig onderhoud nodig om lang mee te kunnen gaan. Het beste is om dit ieder jaar te laten doen door een vakman. Breng je fiets daarom jaarlijks binnen bij Fietsen De Geus in Berchem.

Heeft je fiets een kleine of grote herstelling nodig? Ook dan helpen we je. Het is erg gemakkelijk om een afspraak in te plannen. Kijk in onze online agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een paar klikken vastlegt.

Plan een herstelling in

Fietsenwinkel op 3 minuten van Groen Kwartier en Haringrode

Onze fietsenwinkel in Berchem is er voor alle fietsers uit Haringrode en Groen Kwartier. Stap binnen voor een nieuwe fiets, een handig accessoire of een reparatie. Is een product dat je nodig hebt even niet op voorraad? Dan bestellen we het voor je.

Een specifieke fiets uitproberen kan gratis en vrijblijvend. Daarvoor maak je liefst wel even een afspraak.

Reserveer een testrit

Fietsen de geus