Fietshelmen

Bescherm je hoofd tijdens het fietsen, want je hebt er maar één. De fietshelmen in ons assortiment zijn van de allerveiligste merken: Nutcase, Abus, Thousand, Cratoni, Kask, HJC en Specialized. En voor de allerkleinste fietsers zijn er kinderhelmen van Bobike en Nutcase. Ontdek ze hieronder en kom daarna naar onze fietsenwinkels om ze te proberen. We zullen je altijd helpen om de juiste maat te vinden.

Nutcase helm kopen

Nutcase fietshelmen

Nutcase fietshelm

De leuke Nutcase fietshelmen beschermen je hoofd op de meest vrolijke manier. Voor jong en oud is er wel iets te vinden in hun gamma! Voor de volwassenen hebben we twee verschillende modellen. We hebben het klassieke model, dat iets zwaarder. Daarnaast hebben we het metroride-model dat voorzien is van MIPS. Dit staat voor Multi-Directional Impact Protection System. Deze laag zit aan de binnenkant van je helm en zorgt voor een vermindering van de impact wanneer de helm de grond raakt. Zeker de moeite waard om eens te bekijken als je een fietshelm aanschaft!

Bekijk het gamma van Nutcase in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

Abus helm kopen

Abus fietshelmen

Abus fietshelm kopen Antwerpen

Weinig merken hebben zo’n goede reputatie als Abus. De Abus-helmen onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, optimale ventilatie en een zeer hoog draagcomfort. Ze bieden sporters en pendelaars de benodigde veiligheid, zowel op straat als op het terrein. Abus is een ware pionier in de stedelijke fietsveiligheid en hecht daarom grote waarde aan maximale bescherming bij maximaal draagcomfort. Hun helmen zijn dusdanig ontworpen dat ze kwetsbare lichaamsdelen zoals slapen en nek bijzonder efficiënt beschermen. De bescherming van de onderkant ziet er bovendien nog goed uit en beschermt de helm tegen invloeden van buitenaf.

Test en koop je Abus-fietshelm in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

Thousand helm kopen

Thousand fietshelmen

Thousand fietshelmen Antwerpen

Wij zijn er zeer trots op officiële verdeler te zijn van de exclusieve, hoogwaardige fietshelmen van Thousand. De helmen van dit Californische merk zet je gegarandeerd met plezier op je kostbare hoofdje! Het vintage design met moderne technologie verenigt traditie met het hedendaagse. De helmen hebben vegan-friendly lederen zijstraps, een magnetische Fidlock-sluiting, zeven ventilatie-openingen en een ingebouwde visor. Dankzij de PopLock kan je de fietshelm aan je fietsslot rijgen. Ook top: Thousand doneert een percentage van hun jaarlijkse omzet aan milieubewuste organisaties!

Meer over Thousand te weten komen? Lees het artikel: Nieuw! Koop je Thousand fietshelm vanaf nu in Antwerpen, Berchem en Edegem.

Ontdek Thousand in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

Cratoni helm kopen

Cratoni fietshelmen

Cratoni fietshelm kopen Antwerpen

De fietshelmen van Cratoni blinken uit in hun extreem comfortabele pasvormen en maximaal comfort. De futuristische look van hun fietshelmen zorgt voor extra stijl op het fietspad. En niet minder belangrijk: ze garanderen de best mogelijke hoofdbescherming. Cratoni-helmen zijn ook een betrouwbare metgezel op de e-bike en veel modellen voldoen aan de standaard voor speed pedelecs. In het geval van een crash onthult het zijn volledige beschermende effect, niet in het minst dankzij de continue downshell en lange rug.

Kom het assortiment van Cratoni bekijken in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

Kask helm kopen

Kask fietshelmen

Kask fietshelm kopen Antwerpen

Elk sportief fietsavontuur begint in je hoofd. En wanneer je je plan uitvoert, zorgt Kask voor perfecte veiligheid en opvallend comfort. Hun helmen worden gedragen door duizenden wielrenners, gravelbikers en mountainbikers over de hele wereld. Aërodynamica en optimale bescherming spelen de hoofdrol bij het ontwerpen en produceren van Kask-helmen. Ook ventilatie wordt als een belangrijke factor beschouwd, zodat jij optimaal presteert tijdens je rit.

Test en koop Kask-fietshelmen in De Geus Dert13n, onze sportfietsenwinkel in Antwerpen.

Adres + openingsuren

HJC helm kopen

HJC fietshelmen

HJC fietshelm kopen Antwerpen

De fietshelmen van HJC worden door wielrenners en andere sportieve fietsers geroemd om de aerodynamische designs en de optimale balans tussen luchtweerstand en ventilatie. De helmen hebben een stevige en betrouwbare constructie die ervoor zorgt dat jouw hoofd bij een eventuele valpartij goed beschermd is. De helmen hebben een aanpasbare pasvorm en zijn gecertificeerd.

Ontdek de HJC-fietshelmen in De Geus Dert13n, onze winkel voor racefietsen, gravelbikes en mountainbikes in Antwerpen.

Adres + openingsuren

Specialized helm kopen

Specialized fietshelmen

Specialized fietshelm kopen Antwerpen

Gecertificeerde bescherming, een mooi design, comfortabele pasvorm en voor alle budgetten: dat is wat de fietshelmen van Specialized zo bijzonder maakt. Niet voor niets kiezen vele kampioenen voor Specialized. Sagan, Alaphilippe, Evenepoel, Cavendish: al deze helden uit de wielersport behaalden hun overwinningen met een fietshelm van Specialized op hun hoofd. Dus zoek jij een helm die jou op al je ritten optimaal zal beschermen, zodat je het maximale uit jezelf durft te halen? Dan is Specialized het merk dat je zeker eens moet komen bekijken.

Je ontdekt het assortiment fietshelmen van Specialized in De Geus Dert13n, onze winkel voor koersfietsen, gravelfietsen en MTB in Antwerpen.

Adres + openingsuren

Helmenmuur van Fietsen De Geus Berchem
Helmenassortiment bij Fietsen De Geus

Waarom fietshelmen belangrijk zijn

Ja, waarom zijn fietshelmen eigenlijk zo belangrijk? Die vraag is makkelijk beantwoord: omdat een ongeluk snel gebeurd is op de fiets en je hoofd het meest kwetsbare deel is.

Wanneer je met 45 kilometer per uur op je Riese & Müller speed pedelec over de Vlaamse plattelandswegen rijdt, of met 25 kilometer per uur op je Urban Arrow bakfiets door de stad gaat, kan een onverwacht obstakel of een gat in de weg tot een ongeluk leiden.

In zo’n geval zal je blij zijn dat je een fietshelm draagt. Zorg dus goed voor dat waardevolle hoofdje van je. Kom naar een van onze fietsenwinkels om alle helmen met eigen ogen te bekijken. Wij adviseren je graag over de juiste pasvorm. Want een fietshelm moet perfect aan je hoofd aansluiten om optimale bescherming te bieden!

Onze openingsuren

Fietsen de geus