Fietshelmen

Nutcase fietshelm

Nutcase fietshelmen

Nutcase fietshelm

Bescherm je hoofd tijdens het fietsen, want je hebt er maar één. De leuke Nutcase fietshelmen helpen je om dit te doen. Voor jong en oud is er wel iets te vinden! Voor de volwassenen hebben we twee verschillende modellen. We hebben het klassieke model, dat iets zwaarder. Daarnaast hebben we het metroride model dat voorzien is van MIPS. Dit staat voor Multi-Directional Impact Protection System. Deze laag zit aan de binnenkant van je helm en zorgt voor een vermindering van de impact wanneer de helm de grond raakt. Zeker de moeite waard om eens te bekijken als je een fietshelm aanschaft!

Fietshelmen van Brooks, Torch en Carrera

Daarnaast hebben we ook iets klassiekere modellen van Brooks England. Ze zijn even comfortabel als stijlvol en zorgen voor een optimale veiligheid op de fiets!

Liever iets meer verlicht op de fiets? Kijk dan eens naar de helmen van Torch. Dit merk focust voornamelijk op veiligheid door extra verlichting te plaatsen op de helmen, en kozen daarbij voor een klassiek design.

Daarnaast hebben we ook nog de flexibele helmen van Carrera, deze zijn iets gemakkelijker op te bergen maar doen zeker niet onder qua veiligheid en design. Kom gerust eens langs om te zien welke fit het beste bij je past!

Brooks fietshelmen

Thousand fietshelmen Antwerpen

Thousand fietshelmen

Wij zijn er zeer trots op officiële verdeler te zijn van de exclusieve, hoogwaardige fietshelmen van Thousand. De helmen van dit Californische merk zet je gegarandeerd met plezier op je kostbare hoofdje! Het vintage design met moderne technologie verenigt traditie met het hedendaagse. De helmen hebben vegan-friendly lederen zijstraps, een magnetische Fidlock-sluiting, zeven ventilatie-openingen en een ingebouwde visor. Dankzij de PopLock kan je de fietshelm aan je fietsslot rijgen. Ook top: Thousand doneert een percentage van hun jaarlijkse omzet aan milieubewuste organisaties!

Meer over Thousand te weten komen? Lees het artikel: Nieuw! Koop je Thousand fietshelm vanaf nu in Antwerpen, Berchem en Edegem.

Helmenmuur van Fietsen De Geus Berchem
Helmenassortiment bij Fietsen De Geus

Waarom fietshelmen belangrijk zijn

Ja, waarom zijn fietshelmen eigenlijk zo belangrijk? Die vraag is makkelijk beantwoord: omdat een ongeluk snel gebeurd is op de fiets en je hoofd het meest kwetsbare deel is.

Wanneer je met 45 kilometer per uur op je Riese & Müller speed pedelec over de Vlaamse plattelandswegen rijdt, of met 25 kilometer per uur op je Urban Arrow bakfiets door de stad gaat, kan een onverwacht obstakel of een gat in de weg tot een ongeluk leiden.

In zo’n geval zal je blij zijn dat je een fietshelm draagt. Zorg dus goed voor dat waardevolle hoofdje van je. Kom naar een van onze fietsenwinkels om alle helmen met eigen ogen te bekijken. Wij adviseren je graag over de juiste pasvorm. Want een fietshelm moet perfect aan je hoofd aansluiten om optimale bescherming te bieden!

Onze openingsuren

Fietsen De Geus