Fietshelmen

Nutcase fietshelm

Nutcase fietshelmen

Nutcase fietshelm

Zowel in Fietsenwinkel De Geus als in onze zusterwinkel Mark Store vind je de leuke Nutcase fietshelmen. Voor jong en oud is er wel iets te vinden! Bij de volwassenen hebben we 2 verschillende modellen. We hebben het klassieke model, dat iets zwaarder. Daarnaast hebben we het metroride model dat voorzien is van MIPS. Dit staat voor Multi-Directional Impact Protection System. Deze laag zit aan de binnenkant van je helm en zorgt voor een vermindering van de impact wanneer de helm de grond raakt. Zeker de moeite waard om eens te bekijken als je een helm aanschaft!

Fietshelmen van Brooks, Torch en Carrera

Daarnaast hebben we ook iets klassiekere modellen van Brooks England. Ze zijn even comfortabel als stijlvol en zorgen voor een optimale veiligheid op de fiets!

Liever iets meer verlicht op de fiets? Kijk dan eens naar de helmen van Torch. Dit merk focust voornamelijk op veiligheid door extra verlichting te plaatsen op de helmen, en kozen daarbij voor een klassiek design.

Daarnaast hebben we ook nog de flexibele helmen van Carrera, deze zijn iets gemakkelijker op te bergen maar doen zeker niet onder qua veiligheid en design. Kom gerust eens langs om te zien welke fit het beste bij je past!

Brooks fietshelmen

Fietsen De Geus