Fietsenwinkel nabij Borgerhout

Ken je Fietsen De Geus al?

Zoek je een fietsenwinkel in of nabij Borgerhout? Onze fietsenwinkel aan de Grotesteenweg 95 ligt op slechts 5 fietsminuten van hartje Borgerhout.

Dus spring op je zadel (of neem de benenwagen of tram als je nog geen fiets hebt!) en breng een bezoek aan onze fietsenwinkel.

Ongeacht of je een ervaren fietser bent of pas net de overstap maakt naar de tweewieler, we helpen je met veel plezier en (fiets)passie.

Bekijk ons fietsengamma

Altijd een warme ontvangst

We begroeten je op 5 minuten van Borgerhout!

Fietsenwinkels Borgerhout - Thomas Vanderhoydonck

Ontdek je perfecte tweewieler

Koersfietser of pendelaar: vind je droomfiets

Ben je een pendelaar? Bekijk dan eens ons ruime gamma aan e-bikes en speed pedelecs. Daarmee ga je over de fietssnelwegen razendsnel naar je werk (een fietshelm dragen is geadviseerd voor de echte snelheidsduivels!). Of wil je de fiets meenemen in de trein? Met een handige (elektrische) vouwfiets rij je rap van en naar het treinstation, waarna je hem opvouwt en onder je arm in de trein meeneemt.

Ook voor milieubewuste ondernemers uit Borgerhout hebben we mooie dingen in petto. Met een bakfiets of cargobike vervoer je probleemloos je goederen door de stad. Files? Daar heb jij geen last van!

Het maakt niet uit wat voor fietser je bent, in onze fietsenwinkel in Berchem, op steenworp afstand van Borgerhout, vind je je droomfiets. Goed om te weten: je kan altijd rekenen op ons deskundige advies.

Vind je ideale fiets

Fietsenwinkel in Berchem

Ons toffe team in beeld

Dit zijn de mensen die al je fietsvragen beantwoorden

Fietsenwinkel Borgerhout

Fietsenwinkel Borgerhout

Fietsenwinkel Borgerhout

Iedereen die bij onze fietsenwinkel werkt is zélf een fietser. Daarom weten we precies welke fiets geschikt is voor welke situatie.

Fietsenwinkels Borgerhout

Fietsenwinkel in Borgerhout

Fietsenwinkel Borgerhout

Van 1984 tot de 21ste eeuw

Het (groeiende) verhaal van onze fietsenwinkels

1984. Dirk Vanthillo, een student sociologie, opent zijn eigen fietsenwinkel in de wijk Zuid in Antwerpen. Hij heeft vertrouwen in de fiets als volwaardig transportmiddel.

1984-2011. Fietsenwinkel De Geus wordt een begrip. Het enthousiasme en de passie van Dirk zijn aanstekelijk! Door zijn nabijheid bij deze wijken, is deze fietsenwinkel ook erg populair bij fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje.

2012. In 2012 besluiten Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne om de fietsenwinkel te verkopen. Fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck toont interesse en neemt Fietsen De Geus over.

2017. In 2017 voegt de bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht zich bij De Geus. Deze winkel ligt op slechts 5 fietsminuten van hartje Borgerhout, wat ervoor zorgt dat veel Borgerhoutenaren hun weg naar Berchem weten te vinden. Door zijn nabijheid bij deze wijken, is deze fietsenwinkel bijzonder populair bij fietsers uit Borgerhout, Groenenhoek, Zurenborg, Deurne-Zuid, Pulhof en Groen Kwartier / Haringrode.

2021. De nieuwe fietsenwinkel in Edegem is een feit. Het is een ware flagship store geworden. Ook veel mensen uit Hove, Mortsel, KontichBoechoutWilrijk en Aartselaar weten deze fietshandel te vinden.

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker in de buurt van Borgerhout

Onderhoud en fietsherstellingen? Geen probleem!

Heeft je fiets zijn jaarlijks onderhoud of een kleine of grote herstelling nodig? Ook dan helpen we je. Goed onderhoud is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dat klinkt misschien een beetje cliché, maar we menen het!

Het is supergemakkelijk om een afspraak in te plannen bij onze fietsenmaker in de buurt van Borgerhout. Kijk in onze online agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een paar klikken reserveert.

Plan hier een herstelling in

Bezoek onze fietsenwinkel op steenworp afstand van Borgerhout

Het spreekt voor zich dat je welkom bent om onze fietsenwinkel in Berchem met een bezoekje te vereren. Of je nu een fiets nodig hebt, een handige accessoire zoekt, of gewoon even wilt kijken: wij staan je altijd te woord. Wil je liever gewoon even zelfstandig rondkijken? Dan krijg je daartoe alle ruimte.

Wil je een specifieke fiets uitproberen? Dat kan gratis en vrijblijvend. Daarvoor maak je liefst wel even een afspraak.

Boek een testrit

Fietsen de geus