Fietsenwinkel nabij Deurne-Zuid

Ken je Fietsen De Geus al?

Zoek je een vakkundige fietsenwinkel nabij Deurne-Zuid? Spring dan op je zadel (of neem de benenwagen of tram als je nog geen fiets hebt!) en bezoek onze fietsenwinkel aan de Grotesteenweg 95. Dit is op slechts 10 fietsminuten vanuit Deurne-Zuid.

We adviseren je graag over de aankoop van een nieuwe fiets, ongeacht of dit een stadsfiets, e-bike, bakfiets of iets anders is. Met onze ruim 35 jaar aan ervaring kunnen we je met iedere vraag helpen!

Ontdek ons hele fietsgamma

Altijd welkom bij Fietsen De Geus

We begroeten je op 10 minuten van Deurne-Zuid!

Fietsenwinkel Deurne-Zuid

Van e-bikes tot bakfietsen

Vind je perfecte fiets in ons ruime gamma

Wil je elke dag de fiets naar je werk nemen? Bekijk dan eens ons ruime aanbod aan e-bikes en speed pedelecs. Daarmee ga je over Antwerpse fietspaden wel héél rap naar je werk! Of wil je je fietsrit combineren met het openbaar vervoer? Dan moet je zeker eens kijken naar onze slimme (elektrische) vouwfietsen. Deze handige tweewielers kan je namelijk opgevouwen als handbagage in de bus, trein of tram meenemen.

Ben je een echt gezinsmens? Dan is het fijn om je kinderen op de fiets naar school of de sportvereniging te kunnen brengen. Dat doe je uiteraard met een bakfiets of cargobike. Files? Parkeerproblemen? Daar heb jij nooit meer last van!

Ongeacht jouw mobiliteitsbehoefte, in onze fietsenwinkel in Berchem, op steenworp afstand van Deurne-Zuid, vind je je droomfiets.

Vind je droomfiets

Fietsenwinkel

Een mooie fietsenwinkel in beeld

Onze mensen, fietsen & sfeer

Iedereen die bij onze fietsenwinkel werkt is zélf een fietser. Daarom weten we precies welke fiets geschikt is voor welke situatie.

Fietsenmaker Deurne Zuid

Fietsenwinkels Deurne Zuid

Fietsenwinkels Deurne Zuid

Fietsenwinkels Deurne Zuid

Fietsenwinkels Deurne Zuid

Fietsenwinkel Deurne Zuid

Van toen tot nu

Onze geschiedenis: over idealen en ambities

1984. Dirk Vanthillo, een student sociologie met een passie voor mobiliteit, opent zijn eigen fietsenhandel op ‘t Zuid in Antwerpen. Hij gelooft in de fiets als volwaardig transportmiddel.

1984-2011. Fietsen De Geus wordt een begrip. Het enthousiasme waarmee Dirk fietsen verkoopt en herstelt wordt gewaardeerd. Niet alleen inwoners van ‘t Zuid weten het winkeltje te vinden, maar ook fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje komen naar De Geus.

2012. In 2012 besluiten Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne om met welverdiend pensioen te gaan. Fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck neemt Fietsen De Geus over met de ambitie om nog meer Antwerpenaren op de fiets te helpen dan zijn voorganger.

2017. In 2017 voegt de bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht zich bij De Geus. Deze winkel ligt op slechts 10 fietsminuten van hartje Deurne-Zuid, wat ervoor zorgt dat veel inwoners van Deurne hun weg naar Berchem weten te vinden. Door zijn goede ligging is deze fietsenwinkel bovendien populair bij fietsers uit Borgerhout, Groenenhoek, Zurenborg, Pulhof en Groen Kwartier / Haringrode.

2021. De nieuwe fietsenwinkel in Edegem is een feit. Het is een ware flagship store die ook veel mensen aantrekt uit Hove, KontichBoechout, Wilrijk, Mortsel en Aartselaar.

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker in de buurt van Deurne-Zuid

Onderhoud en herstellingen? Ook bij De Geus!

Heeft je fiets zijn jaarlijks onderhoud of een kleine of grote herstelling nodig? Ook dan helpen we je. Goed onderhoud is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dat klinkt misschien een beetje cliché, maar we menen het!

Voor klanten van Fietsen De Geus is het supergemakkelijk om een afspraak in te plannen. Zij doen dat via onze online agenda, waarna ze het onderhoudsmoment met een paar klikken reserveren. Is jouw fiets niet bij ons gekocht? Informeer dan eerst even bij onze winkel of deze geschikt is voor herstellingen bij ons.

Alles over ons onderhoud

Bezoek onze fietsenwinkel nabij Deurne-Zuid

Kom onze fietsenwinkel in Berchem eens met een bezoekje te vereren! Of je nu een nieuwe fiets nodig hebt, een handig accessoire zoekt, of wilt weten of we je fiets kunnen herstellen: je bent altijd welkom. Wil je liever gewoon even zelfstandig rondkijken? Dan krijg je daartoe alle ruimte.

Wil je een specifieke fiets uitproberen? Dat kan gratis en vrijblijvend. Daarvoor maak je liefst wel even een afspraak.

Boek een testrit

Fietsen de geus