Fietsspecialist nabij Groenenhoek

Honderden nieuwe fietsen én degelijk advies

Hi fietsers uit Groenenhoek! Als je nood hebt aan een goede nieuwe fiets, een handig accessoire of fietsonderhoud, stap dan eens binnen bij onze fietsenwinkels. Ons filiaal aan de Grotesteenweg 95 ligt op slechts 7 fietsminuten van hartje Groenenhoek, dus je bent in een oogwenk bij ons.

Tijdens jouw zoektocht naar de fiets van je dromen zullen we je bijstaan met professioneel advies, dat toegespitst is op jouw wensen en jouw budget. Bovendien mag je altijd een gratis testrit maken op de fietsen die bij je passen.

Bekijk ons gamma fietsen

Op 7 fietsminuten van Groenenhoek

Een lichte, aangename fietsenwinkel met een ruim gamma

Fietsenwinkels Groenenhoek nieuwe fietsen

Van e-bikes tot cargofietsen

Welk soort fiets past bij jou?

Omdat geen twee fietsers hetzelfde zijn, hebben we in onze fietsenwinkel in Berchem vrijwel elk type fiets in het assortiment.

Voor snel woon-werkverkeer zijn er bijvoorbeeld tientallen e-bikes en speed pedelecs. Daarmee rij je alle files voorbij, zodat je vlotter dan ooit op je bestemming aankomt.

En voor ouders die hun pagadders naar school willen brengen is een bakfiets of cargobike het uitgelezen vervoer. In zo’n grote bak passen probleemloos meerdere kinderen, véél boodschappen en een berg andere zaken. (Wat overigens ook ideaal is voor ondernemers die spullen moeten vervoeren!)

Met een (elektrische) plooifiets heb je dan weer een vervoermiddel in handen dat gemaakt is om mee te nemen in het openbaar vervoer of in de koffer van je auto.

We moedigen het altijd aan om een testrit te maken op de fietsen van je keuze. Dat kan bij Fietsen De Geus gratis en vrijblijvend.

Ontdek de beste fietsen

Fietsenwinkels Groenenhoek

Fietsenwinkel in de buurt van Groenenhoek

Een kijkje in ons fietsenparadijsje

Het team van onze fietsenwinkel bestaat uit mensen die een passie voor de fiets hebben. Daarom kunnen ze je advies op maat geven.

Fietsenwinkel Groenenhoek fietskleding

Fietsenwinkels Groenenhoek herstellingen onderhoud

Fietsenwinkel Groenenhoek fietskleding

Fietsenwinkels Groenenhoek

Thomas Vanderhoydonck

Fietsenwinkel Groenenhoek fietshelmen

Onze geschiedenis

Het verhaal van De Geus begint in 1984

1984. Een jonge student sociologie genaamd Dirk Vanthillo opent zijn eigen fietsenwinkel op ‘t Zuid in Antwerpen. Hij doet dit omdat hij gelooft dat fietsen bijdragen aan een gezondere stad en een eerlijkere maatschappij.

1984-2011. Fietsenwinkel De Geus wordt in ‘t Stad een begrip. De passie van Dirk draagt eraan bij dat ook fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje de winkel graag bezoeken.

2012. Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne nemen de beslissing om met pensioen te gaan. De jonge fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck meldt zich om de winkel voort te zetten met dezelfde uitgangspunten als Dirk.

2017. Een groot moment! De bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht voegt zich bij De Geus. De winkel blijkt ook populair bij mensen uit Borgerhout, Deurne-Zuid, Zurenborg, Groen Kwartier en Haringrode, en Pulhof.

2021. Weer worden we een beetje groter, want fietsenhandel Vliegend Hert uit Edegem sluit zich bij ons aan. Onze nieuwe fietsenwinkel in Edegem is een feit! Het is een heuse flagship store met een ideale ligging voor fietsers uit Mortsel, Hove, KontichBoechout, Wilrijk en Aartselaar.

Krijg toekomstig nieuws in je mailbox door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker in de buurt van Groenenhoek

Hoogwaardig onderhoud en snelle herstellingen

Heb je je nieuwe fiets bij ons gekocht? Vergeet dan niet dat een fiets regelmatig onderhoud nodig heeft om lang mee te kunnen gaan. Het beste is om dit ieder jaar te laten doen door een vakman. Uiteraard kan dit bij Fietsen De Geus in Berchem (of in een van onze andere filialen).

Heeft je fiets een kleine of grote herstelling nodig? Als klant van Fietsen De Geus is het erg makkelijk om een afspraak in te plannen in onze online agenda. Je ziet meteen wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een klik vastlegt.

Plan een herstelling in

Bezoek onze fietsenwinkel nabij Groenenhoek

Onze fietsenwinkel in Berchem is er voor alle fietsers uit Groenenhoek. Stap binnen voor een nieuwe fiets, een handig accessoire of een reparatie. Is een product dat je nodig hebt even niet op voorraad? Dan bestellen we het voor je.

Een specifieke fiets uitproberen kan gratis en vrijblijvend. Daarvoor maak je liefst wel even een afspraak.

Reserveer een testrit

Fietsen de geus