Fietsenwinkel op 3 km van het Kiel

Fietsen De Geus, voor je ware droomfiets

Woon je op het Kiel in Antwerpen en zoek je een fietsenwinkel? Op slechts 3 kilometer van het Kiel vind je De Geus, een fietsenwinkel in Antwerpen met bekendheid door de hele stad.

Wij verkopen al ruim 35 jaar fietsen van hoge kwaliteit en zorgen voor degelijke herstellingen. Omdat ons hele team ook uit fietsers bestaat, kunnen we je uitstekend helpen om je ultieme droomfiets te vinden.

Mogen we ook jou helpen? Wij hebben meerdere vestigingen in Groot-Antwerpen, maar als je op het Kiel woont is onze locatie aan de Marnixplaats 4 het dichtst bij.

Wat wordt jouw nieuwe fiets?

Fietsenhandel nabij het Kiel, Antwerpen

Ons team: trots om deel van De Geus te zijn!

Fietsenwinkel op het Kiel

Honderden fietsen in stock

Vind je ideale fiets bij Fietsen De Geus

Snelheidsduivels moeten zeker eens een kijkje nemen bij onze koersfietsen, zodat ze in het weekend de baan weer op kunnen.

Mensen die graag met de fiets op het werk geraken kunnen kiezen uit snelle e-bikes en speed pedelecs. Met een draagbare (elektrische) vouwfiets stap je zelfs in de trein. Erg handig in als je met de fiets op het treinstation wilt komen.

Voor iedereen die iets te vervoeren heeft raden we een bakfiets aan. Bakfietsen worden ook wel cargobikes genoemd, want in zo’n ruime laadbak kan je met gemak goederen, kinderen en boodschappen kwijt.

Kies jouw droomfiets

Fiets te koop het Kiel Antwerpen

Onze winkel in beeld

Dit is onze fietsenwinkel vlakbij het Kiel

Fietsenwinkel op het Kiel Antwerpen

Iedereen die bij ons werkt is zélf een gepassioneerd fietser. Vraag ons dus zeker om advies.

Fiets kopen Kiel Antwerpen

Kiel Antwerpen fietsenwinkels

Het begon in 1984…

Het verhaal van onze fietsenwinkels

1984. Dirk Vanthillo, een student nog maar, opent in de wijk Zuid in Antwerpen een fietsenwinkel. In een tijdperk waarin iedereen een auto koopt, gelooft hij in de kracht van de fiets.

1984-2011. De vakkundigheid van Dirk treft doel, wat er mede aan bijdraagt dat Fietsen De Geus een populaire fietsenwinkel wordt. Door zijn nabijheid bij deze wijken, is de fietsenwinkel populair bij fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het Kiel, Linkeroever en het Eilandje.

2012. Het is tijd voor een welverdiend pensioen. Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne verkopen de winkel aan fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck, die Fietsen De Geus in dezelfde idealistische spirit voortzet.

2017. De bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht sluit zich aan bij De Geus. Dit wordt De Geus Berchem. De winkel bedient ook veel fietsers uit BorgerhoutZurenborg, Pulhof, Deurne-Zuid, Groenenhoek, Groen Kwartier en Haringrode.

2021. Onze eerste stap naar de randgemeentes: de nieuwste fietsenwinkel in Edegem is een feit. Hij is nog mooier dan de andere winkels.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker op 3 km van het Kiel

Onderhoud en herstellingen aan fietsen

Ook voor herstellingen en onderhoud zijn fietsers van het Kiel van harte welkom bij De Geus.

Wil je een afspraak inplannen bij onze fietsenmaker in de buurt van het Kiel? In onze online agenda leg je het onderhoudsmoment met een paar klikken vast.

Plan een herstelling in

Fietsers van het Kiel, jullie zijn welkom in onze fietsenwinkel!

Onze fietsenwinkel in Antwerpen heeft de deuren wijd open voor fietsers van het Kiel. We begeleiden je bij het zoeken naar een nieuwe fiets of een handige accessoire. Wil je liever zelfstandig door de winkel wandelen, dan kan dat natuurlijk ook.

Wil je een specifieke fiets uitproberen? Dat moedigen we altijd aan! Een testrit maken doe je op afspraak.

Reserveer een gratis testrit

Fietsen de geus