Fietskarren

Zoek je een veilige fietskar voor het vervoeren van je kinderen, hond of goederen? Slim idee, want met een fietstrailer tover je elke tweewieler om tot een ware cargofiets. In onze winkel in Schoten vind je fietskarren voor kinderen, goederen en honden van de merken Croozer en Thule.

Fietskar voor kinderen

Croozer Kid

Croozer Kid fietskar Antwerpen

Zoek je de perfecte fietskar voor het vervoeren van kinderen? In de Croozer Kid kunnen één of twee jonge passagiers, van baby’s tot schoolgaande kinderen, samen met jou de wereld verkennen.

Croozer biedt zelfs ergonomische babystoeltjes aan, zodat zelfs de jongste kinderen (vanaf de eerste maand) mee op reis kunnen. Alle accessoires zijn er in verschillende uitvoeringen. Overweeg ook zeker de zonnehuif. Die beschermt je jonge passagiers niet alleen tegen de schadelijke effecten van de zon, maar voorkomt ook overprikkeling.

Bekijk de Croozer Kid in onze fietsenwinkel in Schoten.

Adressen + openingsuren

Fietskar voor honden

Croozer Dog

Croozer Dog fietskar Antwerpen

Van teckel tot herdershond: met drie maten om uit te kiezen, vind je de perfecte Croozer voor elke hond tot 45 kilogram. Dankzij het unieke ontwerp kan je hond zowel zittend als liggend rijden. Door de extra lage instaphoogte (14 cm) kunnen oudere honden en honden met gezondheidsklachten makkelijk in de trailer stappen.

Profiteer van de praktische Croozer Dog-accessoires om je leven nog eenvoudiger te maken. Opties zijn onder meer het comfortabele hondenbed, de opberghoes en de regenhoes in goed zichtbaar geel.

Test en koop je Croozer Dog in onze fietsenwinkel in Schoten.

Adressen + openingsuren

Fietskar voor goederen

Croozer Cargo

Croozer Cargo fietskar Antwerpen

Duurzaam en emissievrij van A naar B: de fiets en jouw fietskar maken het mogelijk. De Croozer Cargo vervoert moeiteloos goederen die te groot of te zwaar zijn voor een bagagedrager of fietstas.

Op je Croozer Cargo kan je altijd rekenen. Hij kan moeiteloos je last dragen tijdens fietstochten, kampeertochten en bij het boodschappen doen. Dankzij het superstevige vloerpaneel kunnen alle drie Croozer Cargo-modellen veilig tot 45 kilogram vracht vervoeren. De aanritsbare hoes beschermt je bagage tegen vuil en regen en kan in een handomdraai worden geopend en gesloten.

Ontdek de Croozer Cargo in onze fietsenwinkel in Schoten.

Adressen + openingsuren

Sportieve fietskar voor kinderen

Thule Chariot

Thule Chariot fietskar Antwerpen

Een Thule Chariot is de perfecte fietskar voor actieve gezinnen. Er zijn meerdere versies beschikbaar die, afhankelijk van het model, ideaal zijn om mee te fietsen, wandelen, joggen, langlaufen en nog veel meer. Je kinderen meenemen met de fiets was nog nooit zo veelzijdig.

Bijzonder aan de Thule Chariot is de dubbele functie: koppel hem achter je tweewieler om hem als fietskar te gebruiken, of koppel hem los om hem als kinderwagen te duwen.

Kom de Thule Chariot-fietskarren bekijken in onze fietsenwinkel in Schoten.

Adressen + openingsuren

Voordelige fietskar voor kinderen

Thule Coaster

Thule Coaster fietskar Antwerpen

Wil je een praktische fietskar voor jouw actieve gezin, maar mag de aankoop ook vriendelijk zijn voor je portemonnee? Dan is de Thule Coaster de fietstrailer die je zoekt. Er zijn versies beschikbaar die, afhankelijk van het model, ideaal zijn om mee te fietsen, wandelen, joggen, langlaufen en meer.

Koppel de Thule Coaster achter je rijwiel om hem als fietskar te gebruiken, of koppel hem los om hem als kinderwagen te duwen.

Kom de budgetvriendelijke Thule Coaster-fietskarren bekijken in onze fietsenwinkel in Schoten.

Adres + openingsuren

Fietsen de geus