Fietsen De Geus

Mogen wij onze fietsenwinkel voorstellen?

Wij zijn Fietsen De Geus. Vanaf zomer 2023 ben je welkom in onze gloednieuwe fietsenwinkel in hartje Schoten. Als je regelmatig in ‘t Stad komt, ken je onze naam misschien al. Ruim 35 jaar geleden vond op ‘t Zuid de oerknal van onze fietsenwinkel plaats. Sindsdien hebben we ons toegelegd op 1 belangrijke missie: zoveel mogelijk Vlamingen op de fiets helpen.

Omdat we merkten dat we in onze andere winkels veel mensen uit Schoten en omgeving ontvingen, vind je ons vanaf april ook in het mooie, groene Schoten. Je kan bij ons terecht voor vakkundig fietsadvies en vrijblijvende testritten. De keuze is reuze: in ons gamma kies je uit ruim 20 bekende fietsenmerken.

Neem plaats op onze bagagedrager en ontdek op deze pagina wat je kan verwachten in onze nieuwe fietsenwinkel in Schoten.

Bekijk alle fietsen   Adres + openingsuren

Fietsenwinkel Antwerpen herstelling

Klant van de Bak-Fiets-Kar Specialist? De winkel is gesloten, maar er is een tijdelijk atelier voor herstellingen op de Th. Van Cauwenberghslei 5. Deze werkplaats is open volgens de reguliere uren van Fietsen De Geus. Bekijk openingsuren >

Vakkundig advies van fietsfans

Vanaf zomer 2023 begroeten we je in Fietsen De Geus Schoten!

Fietsenwinkels Schoten

Straatavonturier of off-roadracer?

Bij De Geus Schoten vind je jouw droomfiets

Beeld het je eens in: jouw droomfiets altijd binnen handbereik. Op je e-bike of speed pedelec rij je moeiteloos door het landschap op weg naar je werk. Tegenwind of heuvelop, je doet het zonder een druppel zweet. Of met je compacte (elektrische) vouwfiets stap je in de trein, zodat je vanaf het treinstation naar je bestemming kan fietsen.

Je koopt een elektrische bakfiets omdat je als ondernemer goederen moet vervoeren in Schoten en omgeving, of als ouder de kinderen naar school wilt brengen. Snelheid zit in jouw hart en ziel, en daarom ben je op zoek naar een racefiets voor de weekenden.

Vrijwel elk gangbaar fietstype vind je vanaf zomer 2023 in onze nieuwe fietsenwinkel in Schoten. Stap binnen om je ideale tweewieler te ontdekken.

Vind jouw fiets

Onze winkels in beeld

Maak kennis met onze medewerkers en fietsen ❤️

Fietsenwinkel Schoten

Fietsenwinkel in Schoten

Fietsenwinkels Schoten

De kracht van onze fietsenwinkel in Schoten is dat elk teamlid zélf veel en graag fietst. Vanuit onze eigen ervaringen kunnen we je advies op maat geven.

Fietsenmaker Schoten

Fietsenwinkels Schoten België

Fietsenwinkels Schoten België

Van 1984 tot nu

Het verhaal van vijf fietsenwinkels

1984. Dirk Vanthillo opent in ‘t Stad een fietsenwinkel, Fietsen De Geus. Dirk gelooft in de fiets als volwaardig, milieuvriendelijk transportmiddel.

1984-2011. Tientallen jaren leeft Dirk zijn droom. Door zijn enthousiasme en passie wordt Fietsenwinkel De Geus een begrip.

2012. In 2012 besluiten Dirk en zijn vrouw om de zaak over te dragen. Fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck meldt zich.

2017. In 2017 voegt een Berchemse fietsenwinkel zich bij De Geus. Deze locatie draagt sindsdien de naam De Geus Berchem.

2021. Onze eerste stap buiten de stad: de fietsenwinkel in Edegem is een feit.

2022. Voor alle sportievelingen openen we De Geus Dert13n, een winkel met alleen racefietsen, gravelbikes en mountainbikes.

2023. Op naar Schoten! In de zomer van 2023 zal hier onze nieuwste (en grootste) fietsenwinkel openen. Dit doen we in het pand van de huidige winkel van de Bak Fiets Kar Specialist.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

Fietsenmaker in Schoten

Ook voor fietsreparaties en -onderhoud

Wil je een herstelling of onderhoud aan je fiets laten uitvoeren? Iedereen die zijn fiets heeft gekocht bij de Bak Fiets Kar Specialist (de oude naam van Fietsen De Geus Schoten) kan gewoon bij ons blijven komen voor reparaties en onderhoud. En ook toekomstige kopers van fietsen kunnen uiteraard bij ons terecht.

Het is erg makkelijk om een afspraak in te plannen bij je nieuwe fietsenmaker in Schoten. Via onze website kijk je in onze agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een paar klikken vastlegt.

Plan een herstelling in

Bezoek onze fietsenwinkel in Schoten

Wij nodigen je van harte uit om naar onze fietsenwinkel in Schoten te komen. Of je nu een fiets nodig hebt, een handige accessoire zoekt, of gewoon even wilt kijken: de deur staat voor je open. De locatie van onze fietsenwinkel is niet alleen top voor inwoners van Schoten, maar ook voor mensen uit Schilde, Wijnegem, Sint-Job-in-‘t-Goor, Merksem en Deurne-Noord.

Wil je een specifieke fiets uitproberen? Dat kan. Stap binnen voor een testrit. Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt, dan maak je best even een afspraak in onze online agenda.

Reserveer een testrit

 

FIETSEN DE GEUS SCHOTEN

Open vanaf zomer 2023

Theofiel Van Cauwenberghslei 101-103
2900 Schoten

Op deze locatie bevindt zich momenteel nog de Bak Fiets Kar Specialist.

Fietsen De Geus