7 km van Aartselaar

Ben je een fietsers uit Aartselaar? Bezoek onze fietsenwinkel in Edegem!

Als je op zoek bent naar een fietsenwinkel in de buurt van Aartselaar, dan nodigen we je uit in onze winkel in Edegem. De fietsenwinkel is maar liefst 500 m² groot en heeft een ruim gamma aan stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, e-bikes en alle andere fietstypes.

In Groot-Antwerpen is De Geus een bekende naam onder fietsers. Al sinds 1984 helpen we fietsers vanuit onze fietsenwinkel in Antwerpen en onze fietsenwinkel in Berchem. Onze nieuwste fietsenwinkel ligt aan de Trooststraat in Edegem. De ligging is perfect voor een bezoek vanuit Aartselaar, Boechout, Wilrijk, Hove, Mortsel, Edegem en Kontich.

We heten je welkom in onze fietsenwinkel in Edegem!

Ons gamma

Vakmensen met passie

Fietsers uit Aartselaar zijn hier in goede handen

Fietsenwinkels Aartselaar

Een divers assortiment fietsen

De perfecte fiets voor elk soort fietser

Het zal je in onze fietsenwinkel direct opvallen dat we een zeer ruim aanbod hebben. Dat is een bewuste keuze van ons, want zoveel mensen, zoveel wensen.

Misschien ben je wel iemand die met regelmaat van Aartselaar naar Antwerpen rijdt. Voor jou is een  e-bike of een speed pedelec misschien wel de ideale tweewieler. Ben je een trotse papa of mama, dan wil je je kinderen gemakkelijk kunnen vervoeren. Een ruime cargobike is dan de oplossing.

Of misschien pendel je wel met de NMBS en heb je een oplossing nodig om van en naar het treinstation te reizen. Opteer dan voor een vouwfiets die je makkelijk meeneemt in de trein. Is fietsen voor jou eerder iets sportiefs, kijk dan eens naar onze racefietsen en mountainbikes.

Aarzel niet om een adviseur aan de mouw te trekken in onze fietsenwinkel in Edegem.

Alle fietstypes: een overzicht

Fietsenwinkel Aartselaar

Fietsenwinkel nabij Aartselaar

Onze mensen, onze fietsen, onze winkel

Fietsenwinkel Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk

Fietsenwinkel Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout

Fietsenwinkel Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel

Treed binnen in onze fietsenwinkel in Edegem. Je bent welkom om een gratis testrit te maken!

Fietsenwinkel Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar

Fietsenwinkel Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich

Fietsenwinkel Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove

De Geus: een lange geschiedenis

Aartselaar, dit is het verhaal van onze fietsenwinkels

1979. In 1979 wilde elke Vlaming een auto hebben. Dit tot grote spijt van Dirk Vanthillo, een student sociologie die juist was beginnen werken in een fietsenwinkel. Zijn mening was dat de fiets wél een hoogwaardig vervoermiddel is. Hij maakte het sindsdien tot zijn missie om meer mensen op een tweewieler te krijgen.

1984. Dirk opent in Antwerpen een kleine fietsenwinkel. De winkel wordt vernoemd naar de straat, de Geuzenstraat. Leuk weetje: tot vandaag de dag vind je een vestiging van De Geus op deze locatie, al is de ingang naar de Marnixplaats verhuisd.

Een fietsenwinkel met een ziel

1984-2011. Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne verkopen aan honderden Antwerpenaren de perfecte fiets. Ook fietsen herstellen doen ze in grote aantallen. Hun klanten zijn trots op dat brutale winkeltje dat de strijd durft aan te gaan met Koning Auto. Fietsen De Geus is een winkel met bezieling, zoveel is duidelijk!

2012. Het koppel Dirk en Marie-Jeanne kijken uit naar een welverdiend pensioen. Ze vinden een overnamekandidaat in de jonge Thomas Vanderhoydonck. Hij lijkt verrassend veel op Dirk in zijn beginjaren, want ook hij wil in Antwerpen meer fietsers zien.

2017. Thomas maakt al snel zijn ambities kenbaar door de Berchemse fietshandel De Specht over te nemen. Deze winkel gaat binnen de De Geus-familie verder als Fietsen De Geus Berchem.

Onze fietsenwinkels stappen over de gemeentegrens

September 2020. Lezers van onze nieuwsbrief lazen het als eerst: Fietsen De Geus opent binnenkort een derde vestiging aan de zuidrand van ‘t Stad. In het gemeentehart van Edegem zal De Geus in het pand van Fietsenwinkel Vliegend Hert trekken.

Januari 2021. Het overgenomen pand krijgt van boven tot onder een opknapbeurt. De plannen voor de fietsenwinkel in Edegem zijn niet mis: het moet een ware flagship store worden. Er wordt meer licht en kleur in het interieur aangebracht.

Maart 2021. Op nog geen 7 kilometer van Aartselaar opent eind maart de nieuwe fietsenwinkel zijn deuren.

Fietsenwinkel in Edegem

Aartselaar, bezoek onze fietsenwinkel!

Ongeacht of je al jaren een De Geus-klant bent of nog niet eerder in onze winkels bent geweest: we heten je van harte welkom. Onze fietsenwinkel in Edegem zal je altijd verrassen, hoe vaak je er ook komt. Tot gauw!

Adres en openingsuren

Fietsen de geus