Fietsenwinkel op 3 km van Hoboken

Welkom bij Fietsen De Geus

Wanneer je rondkijkt in de straten van Antwerpen, zie je zonder twijfel binnen een paar minuten een fiets rijden Fietsen De Geus. Let maar op het spatbord, waarop trots het logo van onze fietsenwinkel in Antwerpen prijkt.

Het is niet raar dat je onze fietsen zo vaak ziet, want al ruim 35 jaar maken wij Antwerpenaren mobiel.

Mogen we ook jou op de fiets helpen? Wij hebben meerdere vestigingen in Groot-Antwerpen, maar als je in Hoboken woont is onze locatie aan de Marnixplaats 4 het dichtst bij.

Kies je nieuwe droomfiets

Fietsenhandel nabij Hoboken

Ons team: zot, maar ongevaarlijk

Fietsenwinkel Hoboken

Op straat of off-road…

Wat voor fietser ben jij?

Welke wensen je ook hebt voor je fiets, bij ons vind je de tweewieler van je dromen. Dat garandeert ons enorme assortiment met tientallen fietstypen, ruim twintig merken en honderden modellen.

Voor hen die graag de fiets nemen om op het werk te komen hebben we snelle e-bikes en speed pedelecs. Daarmee race je door het landschap naar je werk. Met een draagbare (elektrische) vouwfiets stap je zelfs in de trein. Erg handig in onze multimodale samenleving!

Ondernemers en ouders kiezen graag een bakfiets. Want in zo’n ruime laadbak kan je met gemak goederen, kinderen en boodschappen kwijt.

En snelheidsduivels nemen graag een kijkje bij onze koersfietsen, zodat het nodige fietsplezier gegarandeerd is voor de weekenden.

Vind jouw droomfiets

Fietsenhandel Hoboken

Foto’s zeggen meer dan woorden

Dit is onze fietsenwinkel op 3 km van Hoboken

Fietsenwinkels in Hoboken

Hoboken fietsenwinkel

Hoboken fietsenwinkels

Onze kracht: iedereen die bij ons werkt is zélf een gepassioneerd fietser. En die passie delen ze met jou!

Fietsenwinkels Hoboken

Hoboken fietsenhandel

Elektrische fiets kopen Hoboken

Het begon in 1984…

Het verhaal van onze fietsenwinkels

1984. Dirk Vanthillo, een student met een hart voor fietsen, opent in de wijk Zuid een fietsenwinkel.

1984-2011. Het enthousiasme en de passie van Dirk zijn aanstekelijk, wat er mede aan bijdraagt dat Fietsen De Geus een gekende naam wordt. Door zijn nabijheid bij deze wijken, is de fietsenwinkel bijzonder populair bij fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje.

2012. In 2012 is het tijd voor een welverdiend pensioen. Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne dragen de winkel over aan fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck.

2017. De Geus groeit! De bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht sluit zich aan bij De Geus. De Specht draagt sindsdien de naam De Geus Berchem. De winkel wordt al snel geliefd bij fietsers uit Groenenhoek, Borgerhout, Pulhof, Zurenborg, Deurne-Zuid, Groen Kwartier en Haringrode.

2021. Onze eerste stap buiten de stad: de nieuwste fietsenwinkel in Edegem is een feit. Hij is nog mooier en nog completer dan de andere winkels.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker op 3 km van Hoboken

Wij verzorgen fietsherstellingen en onderhoud

Heeft je fiets behoefte aan wat liefde en aandacht van een vakman? Ook voor fietsherstellingen en onderhoud zijn fietsers uit Hoboken van harte welkom bij De Geus. Onze fietsenmakers zorgen ervoor dat jouw fiets weer jaren meekan!

Wil je een afspraak inplannen bij onze fietsenmaker in de buurt van Hoboken? In onze online agenda kijk je wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een paar klikken vastlegt.

Plan een herstelling in

Fietsers uit Hoboken, bezoek onze fietsenwinkel!

Wij nodigen je van harte uit om naar onze fietsenwinkel in Antwerpen te komen. Of je nu een nieuwe fiets nodig hebt, een handige accessoire zoekt, of gewoon even wilt kijken: de deur staat voor je open.

We begeleiden je graag tijdens je aankoop, maar als je liever zelfstandig door de winkel wandelt, dan kan dat natuurlijk ook.

Wil je een specifieke fiets uitproberen? Goed idee! Daarvoor maak je liefst wel even een afspraak.

Reserveer een testrit

Fietsen de geus