Upway tweedehands fiets inruilen België Antwerpen

Je oude elektrische fiets is geld waard

Koop je een nieuwe fiets bij ons? Dan nemen wij je oude elektrische fiets over. Onze vrienden van Upway zullen die een tweede leven geven. Dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Want het bedrag dat Upway voor je oude fiets geeft, trekken wij af van de aankoopprijs van je nieuwe fiets.

Hoeveel is je e-bike waard?

Upway logo

Rekentool

Hoeveel is je oude e-bike waard?

Je huidige e-bike kan honderden of zelfs duizenden euro’s waard zijn. Dat is een prachtige korting op je nieuwe fiets, nietwaar? Bereken hieronder de waarde van je oude fiets en ontdek hoe groot je voordeel is.

Goed om te weten: elk type e-bike kan ingeruild worden. Dus niet alleen gewone elektrische fietsen, maar ook speed pedelecs, elektrische vouwfietsen, elektrische racefietsen, elektrische mountainbikes en elektrische bakfietsen.

Staat het merk van je huidige fiets niet in het lijstje van de rekentool, contacteer ons.

 

Waardevolle fietsen

Ik wil mijn oude fiets inruilen, wat nu?

Kobe Peeters

Wil je je oude elektrische fiets een tweede leven geven en tegelijkertijd een mooie korting krijgen op je nieuwe e-bike? Kom met je oude fiets naar onze fietsenwinkels. De bovenstaande rekentool heeft je een schatting gegeven van de waarde van je fiets, dus nu is het tijd voor onze fietsenkenners om de staat van je e-bike te bekijken en je een definitieve overnameprijs te geven.

Voorwaardes voor overname zijn sowieso dat de elektronica werkt, dat de staat van de fiets oké is (gebruikssporen zijn uiteraard toegestaan), dat er geen kaderbreuk is, en dat er een lader, batterij en minstens 1 sleutel bij zitten.

De overnameprijs is je korting op de aankoopprijs van je nieuwe fiets.

Over Upway   Bezoek onze winkels

Upway logo

Hoe redt Upway fietsen?


Upway heeft een prachtige missie: het herontdekken van tweedehands elektrische fietsen en hen een nieuw leven schenken. Dit wordt bereikt door het inkopen van gebruikte, maar nog steeds uitstekende fietsen, die vervolgens zorgvuldig worden nagekeken en onderhouden.

De samenwerking tussen Fietsen De Geus en Upway is gebaseerd op een gedeelde overtuiging: fietsmobiliteit moet voor iedereen binnen handbereik liggen. Hoe meer mensen de gelegenheid krijgen om op de fiets te stappen, des te positiever de impact op zowel mens als milieu.

 

Tweedehands fiets verkopen België
Team Upway in hun fietsmagazijn

 

We nodigen je daarom van harte uit om je huidige e-bike mee te nemen naar de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Namens Upway doen we je graag een aanbod, dat direct wordt verrekend als korting op een nieuwe fiets uit het uitgebreide assortiment van Fietsen De Geus. Iedereen profiteert: onze planeet, je medefietsers én natuurlijk jijzelf!

Ontdek ons fietsgamma

Fietsen de geus