Op 4 km van Schilde

Fietsers uit Schilde zijn welkom in onze Schotense winkel

De grootste fietsenwinkel van Schilde en omgeving vind je net over de gemeentegrens. Daar bevindt zich onze fietsenwinkel, Fietsen De Geus Schoten.

Als je regelmatig in ‘t Stad komt, ken je onze naam misschien al. Ruim 35 jaar geleden vond op ‘t Zuid in Antwerpen de oerknal van onze fietsenwinkels plaats. Sindsdien hebben we ons toegelegd op één belangrijke missie: zoveel mogelijk mensen op de tweewieler helpen. Sinds 2023 zijn we ook neergestreken in jouw buurgemeente, waar we ook alle fietsers uit Sint-Job-in-‘t-Goor, Brasschaat, Ekeren, Merksem, Deurne-Noord en Wijnegem hopen te begroeten.

Je bent welkom voor fietsadvies en testritten. De keuze is enorm: in ons assortiment zitten ruim 20 bekende fietsenmerken.

Bekijk alle fietsen   Adres + openingsuren

Fietsfans van de hoogste orde

Fietsers uit Schilde, ons team zegt “welkom”!

Fietsenwinkels Schoten

Op straat of off-road?

Elke fietser is anders, dus elk advies ook

Omdat al onze medewerkers zélf ook elke dag op de fiets zitten, weten we als geen ander dat geen twee fietsers dezelfde noden hebben. Sommige mensen hebben behoefte aan een e-bike of speed pedelec . Daarmee rij je moeiteloos door elk landschap, zelfs met de hardste tegenwind. Met een compacte (elektrische) vouwfiets stap je daarentegen rap in de trein, zodat je vanaf het station naar je einddoel kan fietsen.

Of misschien is een elektrische cargobike iets voor jou? Wanneer je als ondernemer goederen moet vervoeren in Schilde en omgeving, of als ouder de kinderen naar school wilt brengen, is zo’n bakfiets ideaal. Dat geldt ook voor de fietskarren die wij verkopen. Of wil je liever een racefiets of gravelbike voor de weekenden?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij luisteren naar wie jij bent en passen ons advies daarop aan. Stap binnen bij onze fietsenwinkel om je droomfiets te ontdekken.

Vind jouw droomfiets

Onze fietsenwinkel bij Schilde in beeld

Maak kennis met onze winkel en de fietsen ❤️

Fietsenwinkels Schilde

Longtail bike kopen Schilde

Stadsfiets kopen Schilde

In onze fietsenwinkel in de buurt van Schilde word je steeds vriendelijk begroet. Vanuit onze eigen ervaringen nemen we vervolgens alle tijd om je te adviseren.

Fietshelm Nutcase kopen Schilde

Nieuwe fiets kopen Schilde

Fietskar kopen Schilde

Van 1984 tot nu

Het verhaal van vijf fietsenwinkels

1984. Dirk Vanthillo opent in ‘t Stad een fietsenwinkel, Fietsen De Geus. Ook al stapt heel België in de auto, Dirk blijft geloven in de fiets als volwaardig, milieuvriendelijk transportmiddel. Hij bleek gelijk te hebben.

1984-2011. Tientallen jaren runt Dirk zijn winkel en fietsenmakerij. Door zijn enthousiasme en passie wordt Fietsen De Geus een begrip.

2012. In 2012 besluiten Dirk en zijn vrouw om met pensioen te gaan. De jonge fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck meldt zich als overnamekandidaat.

2017. In 2017 voegt De Specht, een Berchemse fietsenwinkel, zich bij De Geus. Deze locatie draagt sindsdien de naam De Geus Berchem.

2021. Onze eerste stap buiten de stad: de fietsenwinkel in Edegem is een feit wanneer Het Vliegend Hert zich aansluit.

2022. Voor alle sportievelingen openen we in Antwerpen De Geus Dert13n, een winkel met alleen racefietsen, gravelbikes en mountainbikes.

2023. Op naar Schoten! In mei openen we onze nieuwste (en grootste) fietsenwinkel in deze randgemeente van Schilde. Dit doen we in het vroegere pand van de Bak-Fiets-Kar Specialist. Op deze nieuwe locatie krijgt ook onze B2B-tak Veloplan een plekje en er komt een volledige vleugel in de sportieve stijl van De Geus Dert13n.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker in de buurt van Schilde

Fietsreparaties en -onderhoud

Wil je een herstelling of onderhoud aan je fiets laten uitvoeren? Iedereen die zijn fiets heeft gekocht bij de Bak Fiets Kar Specialist (de oude naam van Fietsen De Geus Schoten) kan gewoon bij ons blijven komen voor reparaties en onderhoud. En ook toekomstige kopers van fietsen kunnen uiteraard bij ons terecht.

Het is erg makkelijk om een afspraak in te plannen bij je nieuwe fietsenmaker nabij Schilde. Via onze website kijk je in onze agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een paar klikken vastlegt.

Plan een herstelling in

Bezoek onze fietsenwinkel nabij Schilde

Wij nodigen je van harte uit om naar onze fietsenwinkel in de buurt van Schilde te komen. Het mooie, groene Schoten is immers maar een paar kilometer van je verwijderd. Of je nu een fiets nodig hebt, een handig fietsaccessoire zoekt, of gewoon even wilt kijken: de deur staat voor je open.

Wil je een fiets uitproberen? Stap binnen voor een gratis en vrijblijvende testrit. Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt, dan maak je best even een afspraak in onze online agenda.

Reserveer een testrit

 

Fietsen de geus