Fietsenwinkel nabij Linkeroever, Antwerpen

Ontdek het ruime aanbod van Fietsenwinkel De Geus

Zoek je een fietsenwinkel in of nabij Linkeroever? Fietsen De Geus ligt aan de Marnixplaats 4 op ‘t Zuid. Dat is maar 2 km vanaf de ingang van de voetgangerstunnel.

Ook voor inwoners van Linkeroever willen we graag dé fietsenwinkel van Antwerpen zijn. Ons aanbod aan nieuwe fietsen is enorm. We hebben meer dan twintig fietsenmerken. Stap gewoon eens bij ons binnen en vertel ons je wensen. Dan kijken wij samen met jou welke fiets bij je past.

Bekijk ons aanbod

Aangenaam kennis te maken!

Dit is het team van onze fietsenwinkel

Fietsenwinkels Linkeroever

Van stadsfiets tot bakfiets

Zoveel fietsers, zoveel wensen

Jij hebt ongetwijfeld net iets andere fietswensen dan andere fietsers van Linkeroever. Daar hebben we rekening mee gehouden door veel verschillende fietstypes aan te bieden in allerlei prijsklassen.

Ben je een sportieve fietser? Ga dan op zoek naar een koersfiets of mountainbike voor de weekenden.

Is een fiets voor jou eerder een praktisch vervoersmiddel om van A naar B te geraken? Spring op een e-bike of speed pedelec, zodat je rap op je bestemming bent. Files op weg naar het werk of naar school? Daar heb je als fietser geen last van!

Een (elektrische) vouwfiets is eveneens ideaal voor de pendelaar. Omdat de fiets opvouwbaar is neem je hem zonder problemen mee in de trein.

Heb je een eigen eigen bedrijf waarvoor je goederen wilt vervoeren? Of heb je kleine kinderen die je snel en veilig naar school wilt brengen? Schaf dan een bakfiets of cargobike aan.

Ons fietsengamma

Fietsenwinkel Linkeroever

Onze fietsenwinkel nabij Linkeroever

Fietsen en mensen, daar draait het om

Fietsenwinkel Linkeroever

Fietsenwinkels Linkeroever

Fietsenwinkel Linkeroever Antwerpen

Onze medewerkers zijn allemaal fietsers. Daarom kunnen we jou gepaste raad geven tijdens je zoektocht naar een nieuwe fiets.

Fiets kopen Linkeroever

Fietsen kopen Linkeroever

Fietsenwinkel Linkeroever

Ons verhaal in ‘t kort

Twee mannen met een passie voor fietsen

1984. In een tijdperk waarin Belgen massaal de auto kiezen, is de jonge student Dirk Vanthillo iets heel anders van plan. Hij gelooft in de fiets als democratisch, eerlijk vervoermiddel. Daarom opent hij op ‘t Zuid een fietsenwinkel.

1984-2011. Gedurende vele jaren laat Dirk zijn fietsenwinkel groeien. Dat kan dankzij duizenden Antwerpenaren die, net als hij, geloven in de fiets. Door zijn nabijheid bij deze wijken, is deze fietsenwinkel geliefd bij fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje.

2012. Dirk en zijn vrouw bereiken de pensioengerechtigde leeftijd. Ze verkopen de fietsenwinkel aan Thomas Vanderhoydonck, die net als Dirk een immens vertrouwen heeft in de fiets als hét vervoermiddel van de toekomst.

2017. De bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht sluit zich aan bij Fietsen De Geus. De winkel wordt niet alleen door Berchemenaren bezocht, maar ook door mensen uit Deurne-Zuid, BorgerhoutZurenborg, Groenenhoek, Groen Kwartier en Haringrode.

2021. Er zijn in de Antwerpse randgemeenten nog steeds te veel mensen die de auto nemen. Daarom openen we een fietsenwinkel in Edegem.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwtjes.

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker op 2 km van Linkeroever

Wij verzorgen ook fietsherstellingen en fietsonderhoud

Fietsers uit Linkeroever kunnen bij ons terecht voor vakkundige herstellingen en jaarlijks onderhoud.

Kan jouw rijwiel wel wat aandacht gebruiken van onze fietsenmaker in Antwerpen? Maak een afspraak. Via onze website kijk je in onze agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het moment waarop je de fiets wilt binnenbrengen met een klik vastlegt.

Plan een herstelling in

Je bent welkom in onze fietsenwinkel nabij Linkeroever

Fietsers van Linkeroever, Fietsen De Geus is er voor jullie! Of je nu nood hebt aan een nieuwe fiets of gewoon op zoek bent naar een handige accessoire, wij helpen je.

Heb je een droomfiets op het oog? Wij moedigen je aan om een testrit te maken. Dat kan bij ons gratis en vrijblijvend. Maak liefst wel even een afspraak.

Reserveer een testrit

Fietsen de geus