Fietsen De Geus

Word jij ook een Geus?

Wij, de Geuzen van Fietsen De Geus, zien het als een absoluut voorrecht dat we al vele lange, prachtige jaren Berchem mobiel mogen houden.

Want waar zou de Berchemenaar zijn zonder fiets? Niet ver. Want alleen met de fiets geraak je razendsnel aan de andere kant van de stad. Files? Daar doet een fietser niet aan!

Daarom hopen we dat we je binnenkort mogen begroeten in onze fietsenwinkel in Berchem. Ook in jou schuilt een fietser. Ook in jou schuilt een Geus.

Bekijk alle fietsen   Adres + openingsuren

Fietsers voor fietsers

Het team van onze fietsenwinkel in Berchem begroet je!

Wat voor fietser ben jij?

Voor bergbeklimmers, stadsmensen en alles ertussen

Ben je een pendelaar? Dan zorgt een e-bike of speed pedelec ervoor dat je over de fietssnelwegen raast op weg naar je werk. Of combineer je regelmatig fietsen met een treinrit? Met je draagbare (elektrische) vouwfiets rij je van en naar het treinstation, waarna je hem gewoon opgevouwen als bagage in de trein meeneemt.

Maar misschien ben je wel een milieubewuste ondernemer? Met een bakfiets vervoer je filevrij je goederen door de stad. En als ouder breng je met diezelfde bakfiets de kinderen naar school!

Het maakt niet uit wat voor fietser je bent, in onze fietsenwinkel in Berchem vind je wat je zoekt. En weet je nog niet goed welk soort fiets bij jouw mobiliteitsvraagstuk past? Dan kan je rekenen op ons advies.

Vind jouw fiets

Casper Marcelis

Ons team in beeld

👍 Een dikke duim omhoog voor de mensen die jou helpen

Fietsenwinkel Berchem

Fietsenwinkels Berchem

fietsenmaker Berchem

Iedereen die bij onze fietsenwinkel in Berchem werkt is zélf een gepassioneerd fietser. Daarom kunnen ze jou zo goed van dienst zijn!

Fietsenwinkels in Berchem

Fietsenwinkel Antwerpen-Berchem

Fietsenwinkel

Van 1984 tot nu

Het verhaal van onze fietsenwinkels

1984. Dirk Vanthillo opent zijn eigen fietsenwinkel in de wijk Zuid in Antwerpen. Hij heeft vertrouwen in de fiets als volwaardig, betaalbaar transportmiddel.

1984-2011. Het enthousiasme en de passie van Dirk zijn aanstekelijk en Fietsenwinkel De Geus wordt een begrip.

2012. In 2012 besluiten Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne om de zaak over te dragen. Fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck meldt zich.

2017. In 2017 voegt de bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht zich bij De Geus. De Specht wordt met open armen door De Geus opgenomen en draagt sindsdien met trots de naam De Geus Berchem. Door zijn nabijheid bij deze wijken, is deze fietsenwinkel bijzonder populair bij fietsers uit Borgerhout, Zurenborg, Groenenhoek, Deurne-Zuid, Pulhof en Groen Kwartier / Haringrode.

2021. Onze eerste stap buiten de stad: de nieuwste fietsenwinkel in Edegem is een feit. Hij is nog mooier en nog completer dan de andere winkels. De winkel trekt veel fietsers aan uit Hove, KontichBoechout, Wilrijk, Mortsel en Aartselaar.

2022. De Geus Dert13n ontstaat, een filiaal bomvol racefietsen, gravelbikes en mountainbikes.

2023. We openen een fietsenwinkel in Schoten. Deze locatie is ook dichtbij voor fietsers uit SchildeSint-Job-in-‘t-GoorBrasschaatEkerenMerksemDeurne-Noord en Wijnegem.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker van Berchem

Ook voor onderhoud en fietsherstellingen

Heeft je fiets onderhoud of een herstelling nodig? Ook dan helpen we je met veel plezier. Al sinds onze oprichting vinden we dat goed onderhoud een vanzelfsprekendheid is na aankoop van een kwaliteitsfiets.

Het is erg makkelijk om een afspraak in te plannen bij onze fietsenmaker in Antwerpen. Via onze website kijk je in onze agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een paar klikken vastlegt.

Plan een herstelling in

Bezoek onze fietsenwinkel in Berchem

Wij nodigen je van harte uit om naar onze fietsenwinkel in Berchem te komen. Of je nu een fiets nodig hebt, een handige accessoire zoekt, of gewoon even wilt kijken: je bent welkom.

Wil je een specifieke fiets uitproberen? Dat moedigen we aan, want alleen tijdens een testritje kan je ontdekken of een fiets bij je past. Een fiets testen is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Maak liefst wel even een afspraak, dan weet je dat de fiets klaar staat voor je.

Reserveer een testrit

Fietsenwinkel Berchem
Fietsen de geus