De locatie van onze fietsenwinkel

Op 300 meter van Sint-Andries vind je Fietsen De Geus

Goed, onze fietsenwinkel ligt niet écht in Sint-Andries… maar geef toe: ‘t Zuid is niet bepaald ver weg.  Sterker nog: vanuit het hart van Sint-Andries is het slechts 300 meter tot onze fietsenwinkel!

Maak kennis met Fietsen De Geus aan de Marnixplaats 4. Wij zijn met plezier ook jouw fietsenwinkel in Antwerpen.

Bekijk ons gamma

Ons team

We staan klaar om je te verwelkomen in onze fietsenwinkel

Sint-Andries fietsenwinkel

Sportieveling of pendelaar…

Hoe kunnen we jou helpen?

Geen twee inwoners van Sint-Andries hebben exact dezelfde wensen voor een fiets. Daarom steken wij graag veel tijd in deskundig advies. Wanneer je onze fietsenwinkel bezoekt, zullen we er alles aan doen om je te laten vertrekken met een fiets die 100% bij jou past.

Ben je een pendelaar? Op jouw e-bike of speed pedelec ben je razendsnel op je werk. Een (elektrische) vouwfiets zorgt er zelfs voor dat je zeer eenvoudig vanaf het treinstation naar je bestemming kan fietsen.

Heb je een eigen eigen bedrijf? Je koopt een bakfiets omdat je als ondernemer goederen moet vervoeren door de stad. Bakfietsen zijn overigens ook het droomvervoersmiddel voor ouders die de kinderen naar school willen brengen en boodschappen willen doen.

Ben je eerder een sportieve fietsers? Ga dan op zoek naar een koersfiets voor de weekenden.

Ontdek onze fietsen

Fietsenwinkels Sint-Andries

Fietsen De Geus in beeld

Onze collega’s en onze fietsen

Fietsenhandel Sint-Andries

Fietsenmaker Sint-Andries

Fietsenwinkels Sint-Andries

Ons team is samengesteld uit fietsers. Omdat wij zélf graag op de fiets zitten, kunnen we jou gepaste raad geven.

Fietsenwinkels Sint-Andries

Fietsenwinkel Sint-Andries

Fietsenwinkel Sint-Andries

Het verhaal van onze fietsenwinkels

Twee ondernemers, één gedeelde passie

1984. Dirk Vanthillo is een jonge student en opent zijn eigen fietsenwinkel. In een tijdperk waarin iedereen de auto kiest, heeft hij vertrouwen in de fiets als volwaardig, betaalbaar transportmiddel. Best bijzonder!

1984-2011. Tientallen jaren lang laat Dirk zijn fietsenwinkel groeien. Hij koopt steeds meer naastgelegen winkelpanden om zijn groeiende assortiment plaats te kunnen bieden. Door de nabijheid bij deze wijken, is de fietsenwinkel bijzonder populair bij fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het KielLinkeroever en het Eilandje.

2012. In dit jaar besluiten Dirk en zijn vrouw dat het tijd is voor een welverdiend pensioen. Fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck neemt de zaak over.

2017. In 2017 komt de bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht bij de De Geus-familie. We worden zowaar een klein keten! Ook veel fietsers uit Borgerhout, Deurne-Zuid, Pulhof, Groenenhoek, Zurenborg, Groen Kwartier en Haringrode vinden hun weg naar deze locatie.

2021. Omdat we zien dat veel mensen in de Antwerpse randgemeenten nog steeds de auto nemen, besluiten we een fietsenwinkel in Edegem te openen. Hij is nog completer dan de andere twee winkels.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van toekomstige ontwikkelingen.

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker van Sint-Andries

Fietsherstellingen en onderhoud? Geen probleem!

Fietsers uit Sint-Andries brengen hun fiets graag bij ons binnen voor hun jaarlijks onderhoud en voor grote en kleine herstellingen.

Als jouw fiets ook wat welverdiende liefde kan gebruiken van onze fietsenmaker in Antwerpen, dan nodigen we je uit een afspraak te maken. Via onze website kijk je in onze agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een klik vastlegt.

Plan een herstelling in

Bezoek onze fietsenwinkel in de buurt van Sint-Andries

Onze boodschap mag duidelijk zijn: je bent van harte welkom bij ons! Of het nu is voor een nieuwe fiets of een handige accessoire, wij helpen je graag. Ook als je gewoon even ontspannen wilt rondstruinen, dan mag dat natuurlijk. Je hoeft maar een seintje te geven en we staan voor je klaar!

Heb je zin om een testrit te maken op je droomfiets? Dat kan gratis en vrijblijvend. Maak via onderstaande knop een afspraak.

Reserveer een testrit

Fietsen de geus