Bij jou om de hoek

Ekeren, maak kennis met Fietsen De Geus

Zoek je een fietsenwinkel in de buurt van Ekeren? Dan moet je zeker Fietsen De Geus Schoten eens bezoeken. Dit is een van de grootste fietsenwinkels in de buurt van Ekeren. Vanuit dit filiaal zetten we ook alle fietsers uit Schilde, Sint-Job-in-‘t-Goor, Brasschaat, Merksem, Deurne-Noord en Wijnegem op de fiets.

Al in 1984 opende onze eerste fietsenwinkel. Dit was op ‘t Zuid en deze winkel bestaat nog steeds. In aanvulling daarop zijn we sindsdien gegroeid naar meerdere locaties in en om de stad. Nu vind je ons dus ook in de buurt van Ekeren.

Bij onze fietsenwinkel kies je uit ruim 20 fietsenmerken. Advies en testrit zijn altijd gratis.

Ontdek ons gamma   Adres + openingsuren

Tijd voor een kennismaking?

Fietsers uit Ekeren weten ons te vinden!

Fietsenwinkels Schoten

Bak, stads, plooi of race?

Elk type fietser kan bij ons terecht

Op e-bikes en speed pedelecs heb je altijd wind mee. Deze elektrische fietsen hebben trapondersteuning, zodat je zonder een druppel zweet op je voorhoofd op je bestemming aankomt. Of zijn plooifietsen  iets voor jou? Die neem je makkelijk mee in het openbaar vervoer.

Ook kent Ekeren veel liefhebbers vanelektrische cargofietsen . Vooral ondernemers en gezinnen die de files en parkeerproblemen beu zijn, kiezen hiervoor. Of ben je een sportieveling? Weet dat je ook voor racefietsen, gravelbikes en MTB’s bij ons terecht kan.

Ontdek bij Fietsen De Geus de tweewieler die je al je hele leven zocht.

Zoek de perfecte fiets

Onze fietsenwinkel nabij Ekeren

Een kijkje in ons grootste filiaal

Elektrische fiets Ekeren

Fietsonderhoud herstellingen Ekeren

Ekeren Velo de Ville

In onze fietsenwinkel nabij Ekeren krijg je raad vanuit de praktijkervaring van onze collega’s, die zelf allemaal graag fietsen. Dit garandeert dat jouw nieuwe fiets écht je droomfiets is.

Fietstas Clarijs

Nihola Bullitt Urban Arrow

Fietsen De Geus Schoten

Ons verhaal sinds 1984

Een rijtje fietsgeschiedenis

1984. In 1984 richt Dirk Vanthillo Fietsen De Geus op. Dirk is een man met idealen en gelooft in de fiets als slim transportmiddel.

1984-2011. Decennia lang heeft Dirk zijn winkel en werkplaats. Door zijn expertise en mooie fietsaanbod wordt De Geus een gekende naam in ‘t Stad.

2012. Dirk en zijn vrouw besluiten de winkel over te dragen aan de jonge fietsenkenner Thomas.

2017. Fietsenwinkel De Specht voegt zich bij ons. Dit is nu Fietsen De Geus Berchem.

2021. Onze eerste stap buiten de ring wordt gezet. Het Vliegend Hert krijgt de naam Fietsen De Geus Edegem.

2022. Voor sportievelingen roepen we De Geus Dert13n in leven, een filiaal vol race-, gravel- en mountainbikes.

2023. In de buurt van Ekeren opende in het pand van de Bak-Fiets-Kar Specialist onze nieuwste en grootste winkel, Fietsen De Geus Schoten. Op deze locatie heeft ook fietsmobiliteitsconsulent Veloplan een plekje en er is een sportafdeling voor De Geus Dert13n.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmakers bij Ekeren

Onderhoud en herstellingen

Heb je vroeger een fiets gekocht bij de Bak-Fiets-Kar Specialist (de oude naam van Fietsen De Geus Schoten)? Dan mag je uiteraard bij ons blijven komen voor herstellingen en onderhoud. Ook toekomstige kopers van fietsen kunnen natuurlijk van deze diensten gebruik maken.

Wil je een afspraak inplannen bij ons fietsatelier bij Ekeren? Via onze agenda leg je het onderhoudsmoment in minder dan een minuut vast.

Plan nu onderhoud in

Fietsers uit Ekeren, jullie zijn welkom

Stap binnen om een nieuwe fiets te kopen, een fietsaccessoire aan te schaffen of gewoon rustig rond te kijken. Alle fietsliefhebbers uit Ekeren zijn welkom in onze fietsenwinkel.

Kom eveneens gerust langs voor een gratis, vrijblijvende proefrit op een van onze honderden (elektrische) fietsen. Om direct geholpen te kunnen worden, kan je een afspraak maken op onze boekingspagina.

Boek een proefrit

 

Fietsen de geus