Op maar 1,5 km van Hove

Fietsers uit Hove zijn welkom in onze fietsenwinkel in Edegem

Zoek je in de buurt van Hove een fietsenwinkel? Op maar 1,5 kilometer van jouw gemeente vind je Fietsen De Geus Edegem. Dit is met 500 m² oppervlakte de meest complete fietsenwinkel in de regio.

Mogelijk ben je al bekend met onze fietsenwinkels, want al sinds 1984 begroeten we klanten in onze fietsenwinkel in Antwerpen en onze fietsenwinkel in Berchem. Sinds 2021 vind je ons ook in de Trooststraat in Edegem. Dit is een waar fietswalhalla voor iedereen uit Hove, Mortsel, Edegem, Kontich, Boechout, Wilrijk en Aartselaar.

Hoe ziet je droomfiets eruit?

Een enthousiaste begroeting

Fietsers van Hove, we helpen jullie graag!

Fietsenwinkels Hove

Vind je ideale fiets

Fietsers uit Hove hebben ruime keuze bij De Geus

Aan iedereen die bij ons de deur doorkomt, vragen we welke noden hij of zij heeft. Want een pendelaar heeft bijvoorbeeld behoefte aan een  e-bike of een speed pedelec, terwijl een papa of mama die kinderen moet vervoeren eerder kiest voor een ruime cargobike.

Mensen die dagelijks met de trein reizen hebben dan weer meer aan een (elektrische) vouwfiets die je makkelijk meeneemt in de trein, en een weekendfietsers koopt liever een wielrenfiets.

Waar je ook naar op zoek bent, onze ervaren adviseurs in onze fietsenwinkel in Edegem helpen je graag.

Ieder fietstype

Dit is Fietsen De Geus

Een toffe fietsenwinkel op steenworp afstand van Hove

Fietsenwinkel Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout

Fietsenwinkel Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel

Fietsenwinkel Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk

Fietsen De Geus, dat is van fietsers, voor fietsers. Ervaar het zelf in onze fietsenwinkel nabij Hove. Welkom in Fietsen De Geus Edegem!

Fietsenwinkel Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich

Fietsenwinkel Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove

Fietsenwinkel Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar

Trots op onze geschiedenis

Het pad naar onze fietsenwinkel bij Hove

1979. Wanneer de jeugdige student sociologie Dirk Vanthillo gaat werken bij een fietsenwinkel, ontdekt hij dat de fiets wel degelijk een volwaardig transportmiddel is. Zijn ontdekking gaat dwars in tegen de mening van velen, die de auto als het vervoermiddel van de toekomst zien.

1984. Dirk heeft ambities en opent in 1984 aan de Geuzenstraat in Antwerpen een fietsenwinkeltje. Zelfs vandaag de dag zitten we nog op deze plaats, al is de ingang verplaatst naar de Marnixplaats.

De fietsenwinkel groeit flink

1984-2011. Dirk en zijn wederhelft Marie-Jeanne helpen duizenden Antwerpenaren op de fiets. Hun klanten weten Dirk en zijn vrouw te waarderen om hun passie voor de tweewieler.

2012. Dirk en Marie-Jeanne bereiken de leeftijd om met pensioen te gaan en vinden in de jonge Thomas Vanderhoydonck een enthousiaste overnamekandidaat. Thomas heeft (net als Dirk) het doel om van Antwerpen een stad met minder auto’s en meer fietsen te maken.

2017. Wat een prachtige jaar was 2017! Een tweede Fietsen De Geus opent een vestiging in het pand van de Berchemse fietsenhandel De Specht.

Onze fietsenwinkels komen richting Hove

September 2020. Groot nieuws: we openen binnenkort een fietsenwinkel aan de zuidrand van Antwerpen. In het aangename centrum van de Edegem komt onze zaak in het pand van Fietsenwinkel Vliegend Hert.

Januari 2021. We breken vele muren uit en geven alles een goede lik verf. Dat is ook wel nodig, want we willen van de fietsenwinkel in Edegem een fietsenwinkel maken zoals er geen tweede is in de wijde regio.

Maart 2021. In maart opent onze fietsenwinkel op slechts 1,5 kilometer van Hove. Ben je nieuwsgierig naar alles wat wij nog meer in petto hebben? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Fietsenwinkel in Edegem

Welkom in onze fietsenwinkel bij Hove!

We nodigen je van harte uit om eens bij ons binnen te stappen. Onze fietsenhandel in Edegem geeft je een volmondig ‘welkom’!

Adres en openingsuren

Fietsen de geus