Op maar 2 km van Mortsel

Fietsers uit Mortsel weten onze onze fietsenwinkel in Edegem te vinden

De meest complete fietsenwinkel in de regio Mortsel vind je op steenworp afstand van de gemeentegrens, in het gezellige Edegem. Fietsen De Geus biedt jou ruim 500 m² aan fietsplezier, waar meer dan 20 merken te koop zijn.

Misschien ken je onze fietsenwinkel in Antwerpen en onze fietsenwinkel in Berchem, waar we iedereen die van tweewielers houdt al sinds 1984 verwelkomen. Vanaf 2021 vind je ons ook in de Troostraat in Edegem, waar de deuren open staan voor fietsers uit Mortsel, Edegem, Kontich, Boechout, Hove, Wilrijk en Aartselaar.

Wat is jouw droomfiets?

Onze voorhoederijders

Een topteam begroet alle fietsers uit Mortsel!

Fietsenwinkel Mortsel

Ons doel: jou mobiel maken

De ideale fiets voor elke fietser uit Mortsel

We leren je graag kennen. Pendel je bijvoorbeeld iedere dag van Kontich naar ‘t Stad en heb je om die reden nood aan een e-bike of een speed pedelec?  Of stap je dagelijks in de trein en zoek je een compacte (elektrische) vouwfiets die het makkelijk maakt om van en naar treinstations te geraken?

Of ben je een papa of mama die de kinderen vlot naar school wil brengen in een ruime bakfiets?

Wat jouw noden ook zijn, we willen dat je weet dat je van harte welkom bent in onze fietsenwinkel in Edegem.

Van stadsfiets tot MTB

Maak kennis

Een gepassioneerde fietsenwinkel op 2 km van Mortsel

Fietsenwinkel Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout

Fietsenwinkel Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar

Fietsenwinkel Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich

Onze fietsenwinkel in de buurt van Mortsel heeft passie voor de fiets. Bezoek Fietsen De Geus Edegem!

Fietsenwinkel Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk

Fietsenwinkel Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove

Fietsenwinkel Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel

Een bijzonder verhaal

Onze fietsenwinkel nabij Mortsel

1979. Dirk Vanthillo is een jeugdige student sociologie die aan het werk gaat bij een fietsenwinkel. Een wereld gaat open voor Dirk, want hij ervaart dat de fiets wel degelijk een volwaardig transportmiddel is, ondanks de opkomende populariteit van de auto.

1984. In 1984 maakt Dirk de grote stap om aan de Geuzenstraat in Antwerpen een eigen fietsenwinkel te openen. Dit wordt, na verplaatsing van de ingang, onze winkel aan de Marnixplaats.

Uitbreiding in kwaliteit en kwantiteit

1984-2011. Dirk maakt tientallen jaren lang Antwerpenaren mobiel vanuit zijn winkel op Zuid. Klanten waarderen zijn enthousiasme en passie voor alles wat wielen, spaken en een ketting heeft. Het aanbod en de service van het ooit zo bescheiden winkeltje groeit.

2012. Dirk en zijn wederhelft Marie-Jeanne bereiken de leeftijd om de zaak over te dragen. De jonge Thomas Vanderhoydonck grijpt deze kans, want hij heeft (net als Dirk) het doel om zoveel mogelijk Antwerpenaren uit de auto krijgen.

2017. Een feestelijk jaar! Een tweede winkel opent in het gebouw van de Berchemse fietsenwinkel De Specht, aan de Grotesteenweg.

Een fietsenwinkel op steenworp afstand van Mortsel

September 2020. Het wordt groots aangekondigd: we komen naar de zuidrand van Antwerpen. In het centrum van de gemeente Edegem nemen we het pand van Fietsenwinkel Vliegend Hert over.

Januari 2021. Tijd voor een fikse verbouwing! Ons doel is om van de fietsenwinkel in Edegem een ware flagship store te maken.

Maart 2021. Op 27 maart opent de fietsenwinkel op steenworp afstand van Mortsel, in het bruisende hart van Edegem. Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij nog in petto hebben? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Fietsenwinkel in Edegem

Onze fietsenwinkel nabij Mortsel begroet je graag

Onze fietsenwinkel in Edegem zegt ‘welkom’! Je vindt de winkel op maar 2 kilometer van Mortsel, aan de Trooststraat.

Adres en openingsuren

Fietsen de geus