Op steenworp afstand van Brasschaat

Maak kennis met onze fietsenwinkel

Ken je Fietsen De Geus Schoten al? Dit is een van de grootste fietsenwinkels in de buurt van Brasschaat. Sinds 2023 zijn we neergestreken in je buurgemeente. Daar zetten we ook alle fietsers uit Schilde, Sint-Job-in-‘t-Goor, Ekeren, Merksem, Deurne-Noord en Wijnegem op de fiets.

Al in 1984 opende onze eerste fietsenwinkel. Dit deden we in ‘t Stad. Sindsdien hebben wij duizenden mensen van fietsadvies voorzien. Nu dus ook in de buurt van Brasschaat.

In ons gamma zitten ruim 20 degelijke fietsenmerken. Advies en testrit zijn altijd gratis voor alle fietsen.

Bekijk ons aanbod   Adres + openingsuren

Zot maar vakkundig

Fietsers uit Brasschaat zijn welkom bij ons!

Fietsenwinkels Schoten

Bakfietser of gravelbiker

Elke fietser is anders, dus wie ben jij?

Sommige mensen stappen het liefst op e-bikes of speed pedelecs . Deze elektrische fietsen hebben trapondersteuning, zodat je zonder echte inspanning op je bestemming aankomt. Of ben jij beter geholpen met vouwfietsen ? Die neem je opgevouwen mee in de bus of tram. Handig wanneer je maar een deel van je route wil fietsen!

Ondernemers uit Brasschaat met ecologische ambities en gezinnen met kinderen zijn wellicht eerder fan van elektrische cargofietsen . Ook onze fietskarren vallen bij gezinnen in de smaak. Of wil je toch liever een racefiets, gravelbike of MTB voor sportieve plezierritjes?

Ontdek bij Fietsen De Geus wat voor fietser je écht bent. Wij begeleiden je in je zoektocht.

Vind de ideale fiets

Fietskar kopen

Onze fietsenwinkel bij Brasschaat

Wij zijn trots op ons team en de winkel

Elektrische fiets Brasschaat

Fietshelm Brasschaat

Urban Arrow Nihola Batavus Riese und Müller

Onze medewerkers zijn ervaringsexperts op vlak van fietsen. Daarom krijg je in onze fietsenwinkel nabij Brasschaat raad vanuit de praktijk, niet vanuit de theorie. Dit garandeert dat jouw nieuwe fiets 100% aansluit bij jouw noden.

Dutch ID elektrische fiets Brasschaat

Fietsenwinkel Brasschaat

Fietsenwinkels Brasschaat

Van 1984 tot vandaag

Decennia fietsgeschiedenis op een rij

1984. In dit jaar opent Dirk Vanthillo de eerste locatie van Fietsen De Geus. Dirk is een idealist die gelooft in de fiets als volwaardig transportmiddel.

1984-2011. Decennia lang runt Dirk zijn winkel en werkplaats. Door zijn vakkundigheid wordt Fietsen De Geus een gekende naam.

2012. Dirk en zijn vrouw gaan pensioneren. De jonge fietsenkenner Thomas neemt De Geus over.

2017. In 2017 voegt De Specht zich bij De Geus. Deze locatie draagt sindsdien de naam Fietsen De Geus Berchem.

2021. Onze eerste stap in een randgemeente wordt gezet. Het Vliegend Hert sluit zich aan als Fietsen De Geus Edegem.

2022. Voor sportieve mensen openen we in Antwerpen De Geus Dert13n, een pand vol racefietsen, gravelbikes en mountainbikes.

2023. In mei 2023 opende onze grootste fietsenwinkel in een randgemeente van Brasschaat. In het pand van de Bak-Fiets-Kar Specialist opent De Geus Schoten. Op deze locatie krijgt ook B2B-expert Veloplan een plekje en er komt een sportieve afdeling voor De Geus Dert13n.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmakers bij Brasschaat

Professionele herstellingen en onderhoud

Heb je destijds een fiets gekocht bij de Bak-Fiets-Kar Specialist (de oude naam van Fietsen De Geus Schoten)? Dan mag je gewoon bij ons blijven komen voor reparaties en onderhoud. En ook toekomstige kopers van fietsen kunnen natuurlijk van deze service gebruik maken.

Het is zeer makkelijk om een afspraak in te plannen bij je fietsenmaker nabij Brasschaat. Via onze agenda leg je het onderhoudsmoment in minder dan een minuut vast.

Plan je onderhoud in

Fietsers uit Brasschaat, bezoek onze fietsenwinkel

Wil je een nieuwe fiets kopen, een fietsaccessoire aanschaffen of gewoon rustig rondkijken? Onze deuren staan voor je open. Alle fietsers uit Brasschaat zijn welkom in onze fietsenwinkel.

Stap ook binnen voor een gratis, vrijblijvende proefrit op een van onze honderden fietsen. Om daarbij direct geholpen te kunnen worden, maak je best een afspraak in onze online agenda.

Reserveer een proefrit

 

Fietsen de geus