In prijs verlaagd

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

De onderstaande fietsen koop je met korting in onze fietsenwinkels. Kortingen zijn niet cumuleerbaar indien het een korting vanuit Fietsen De Geus betreft, maar soms wél als het om een tijdelijke prijsverlaging vanuit de fabrikant gaat. Vraag hiernaar in onze winkels. Ook gelden kortingen in sommige gevallen alleen op particuliere aankopen en dus niet op leasing, en zijn soms enkel voor stockmodellen. Spreek onze medewerkers aan of dit op de fiets van je keuze van toepassing is.

Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond

Voordelige fietsen kopen in Antwerpen

Wil je een voordelige fiets kopen in Antwerpen, Berchem, Edegem of Schoten? In de outlet van Fietsen De Geus vind je een grote selectie nieuwe fietsen aan kortingen tot 30%.

Al deze fietsen zijn in topconditie. Het betreft overstock, modellen van vorig seizoen en showroommodellen, of kortingen die op initiatief van de fabrikant worden gegeven. Bezoek onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen voor advies op maat van jouw noden en budget.

Adressen + openingsuren

Gratis en vrijblijvende testrit

Wil je één of meerdere fietsen uit onze outlet testrijden? Dat is altijd gratis en vrijblijvend. Stap gewoon binnen in onze winkels en vraag ernaar bij onze verkoopadviseurs.

Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt? Dan maak je in minder dan 1 minuut een gratis afspraak via onze online kalender.

Boek een afspraak

Fietsen de geus