5 km van Boechout

Fietsers uit Boechout zijn welkom in onze nieuwste fietsenwinkel

Als je een fietsenwinkel nabij Boechout zoekt, nodigen we je uit in ons fietsenparadijs aan de Trooststraat in Edegem. Verspreid over maar liefst 500 m² vind je stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, e-bikes en alle andere fietstypes die je kan bedenken.

Fietsen De Geus is in Groot-Antwerpen een gekende naam. Al sinds 1984 helpen we mensen op een (goede) fiets vanuit onze fietsenwinkel in Antwerpen en onze fietsenwinkel in Berchem. En vanaf 2021 zijn we ook te vinden in hartje Edegem. Ideaal voor alle fietsers uit Boechout, Wilrijk, Hove, Mortsel, Edegem, Kontich en Aartselaar.

We heten je welkom in onze fietsenwinkel in Edegem!

Bekijk ons assortiment

Onze bekwame collega’s

Fietsers uit Boechout zijn bij ons in goede handen!

Fietsenwinkels Boechout

De complete fietsenhandel nabij Boechout

Een droomfiets voor alle soorten fietsers

Wanneer je Fietsen De Geus Edegem binnenstapt, zal je direct opvallen dat we een zeer ruim assortiment hebben. Dat is niet voor niets, want voor iedereen fietser ziet de perfecte tweewieler er anders uit.

Iemand die elke werkdag met de fiets van Boechout naar hartje Antwerpen rijdt, neemt een  e-bike of een speed pedelec, zodat je vlot over de fietssnelwegen raast. Papa’s en mama’s met kinderen zijn eerder fan van ruime cargobikes.

Als je elke dag met de NMBS reist heb je misschien nood aan een vouwfiets die je makkelijk meeneemt in de trein. Wanneer je graag sportief de weekenden doorbrengt, koop je daarentegen eerder een racefiets of mountainbike.

Zoveel fietsers, zoveel mogelijkheden. Aarzel niet om in de fietsenwinkel in Edegem een adviseur om hulp te vragen.

Alle fietstypes van A tot Z

Fietsenwinkel Boechout

Fietsenwinkel in de buurt van Boechout

Onze fietsen, onze mensen

Fietsenwinkel Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar

Fietsenwinkel Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout

Fietsenwinkel Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel

Jouw fietsavontuur start bij Fietsen De Geus. Laat je inspireren in onze fietsenwinkel nabij Boechout. Welkom in onze fietsenwinkel in Edegem!

Fietsenwinkel Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich

Fietsenwinkel Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove

Fietsenwinkel Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk

Al vele jaren De Geus

Onze fietsenwinkels komen naar de regio Boechout

1979. In 1979 werd de auto immens populair. Verrassend genoeg was het in dit jaar dat Dirk Vanthillo, een student sociologie, tijdens zijn werk in een fietsenwinkel tot de conclusie kwam dat de fiets wel degelijk een volwaardig transportmiddel is. Hij besloot het tot zijn missie te maken om meer mensen op de fiets te krijgen.

1984. Dirk opende aan de Geuzenstraat in Antwerpen een kleine fietsenwinkel. Tot vandaag de dag vind je Fietsen De Geus nog op deze locatie, al is de ingang inmiddels naar de Marnixplaats verhuisd.

Een fietsenwinkel waar Antwerpen trots op is

1984-2011. Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne helpen honderden Antwerpenaren per jaar aan een droomfiets. Ook fietsen herstellen doen ze met veel plezier. Dirk en Marie-Jeanne leveren goed werk en hebben eerlijke prijzen. Hun klanten zijn trots op dat eigenwijze winkeltje dat de strijd durft aan te gaan met Koning Auto.

2012. Het koppel wordt een dagje ouder en besluit de winkel van de hand te doen. De jonge Thomas Vanderhoydonck staat te popelen om de winkel over te nemen, want ook hij wil in Antwerpen meer fietsen in het straatbeeld zien.

2017. Thomas laat er geen gras over groeien: al in 2017 opent hij een tweede winkel. Fietsen De Geus neemt fietshandel De Specht in Berchem over. Sindsdien vind je aan de Grotesteenweg Fietsen De Geus Berchem.

Onze fietsenwinkels naderen Boechout

September 2020. In de Antwerpse media kan je het veelvuldig lezen: de bekende fietsenwinkels van De Geus openen een derde vestiging aan de zuidrand van Antwerpen. In downtown Edegem neemt De Geus het pand van Fietsenwinkel Vliegend Hert over.

Januari 2021. Het pand van Vliegend Hert krijgt een prachtige opknapbeurt. Gezien onze ambities moet dat ook wel, want de fietsenwinkel in Edegem moet onze flagship store worden. 500 m² aan fietsplezier zal het pand tellen!

Maart 2021. Op nog geen 5 kilometer van Boechout opent de nieuwe fietsenwinkel zijn deuren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je benieuwd bent naar verdere ontwikkelingen.

Fietsenwinkel in Edegem

Boechout, kom eens naar onze fietsenwinkel!

Of je nu een trouwe De Geus-klant bent of nog niet eerder in onze winkels bent geweest: je bent welkom. Kom gerust eens naar onze fietsenwinkel in Edegem. Je zal zeker verrast worden door ons ruime gamma!

Adres en openingsuren

Fietsen de geus