Op 4 km van Deurne-Noord

Fietsplezier voor elk type fietser

Ken je de grootste fietsenwinkel in de buurt van Deurne-Noord al? Fietsen De Geus in Schoten is er voor elk type fietser. Bij ons vind je iedere soort fiets, waaronder traditionele stadsfietsen, hippe e-bikes, rappe speed pedelecs en royale cargobikes. Kies uit ruim 20 fietsenmerken uit België en het buitenland. Advies en een testrit zijn bij ons steeds gratis.

Onze winkel ligt op slechts 4 km van Deurne-Noord, dus je bent er in no-time. Onze ligging is overigens ook ideaal voor fietsers uit Schilde, Sint-Job-in-‘t-Goor, Brasschaat, Ekeren, Merksem en Wijnegem.

Ons fietsgamma   Adres + openingsuren

Ken je ons al?

Dit is het team van onze fietsenwinkel

Fietsenwinkels Schoten

Bakfiets, plooifiets of gravelbike?

Zoveel fietsers, zoveel fietswensen

Houd je van ultiem gemak? E-bikes en speed pedelecs hebben trapondersteuning, zodat je altijd vol energie op je einddoel aankomt. Of zijn (elektrische) plooifietsen  wat je nodig hebt? Die tweewielers neem je in een handomdraai mee in het openbaar vervoer of in de koffer van je wagen.

Ondernemers en gezinnen die de files en milieuvervuiling beu zijn, kiezen vaak elektrische bakfietsen. Sportief in het weekend? Weet dat je ook voor racefietsen, gravelfietsen en mountainbikes bij ons op de juiste plek bent.

Vind nu je droomfiets

Racefiets gravelbike Bergamont Cannondale Ridley Specialized

Onze fietsenwinkel bij Deurne-Noord

Een blik achter de schermen

Fietsenwinkels Brasschaat

Fietsenwinkel Schoten

Ons hele team fietst zelf veel. Daarom kunnen we je altijd adviseren vanuit onze ervaringen. Onze kennis komt dus zeker niet louter uit boekjes!

Fietstas Clarijs

Koga fiets

Fietshelm Nutcase kopen Schilde

Vier decennia geschiedenis

Hoe wij werden wie wij zijn

1984. De jonge idealist Dirk Vanthillo richt een winkeltje op. Hij gelooft in de fiets als ecologisch verantwoord transportmiddel.

1984-2011. Door Dirk zijn expertise en fietsaanbod leert elke Antwerpenaar ons kennen.

2012. Dirk en zijn vrouw besluiten de winkel te verkopen. De jonge fietsfanaat Thomas wordt de nieuwe eigenaar.

2017. Fietsen De Specht staat te koop en gaat verder als Fietsen De Geus Berchem.

2021. Fietshandel Het Vliegend Hert sluit zich aan. Dit wordt Fietsen De Geus Edegem.

2022. Snelheidsduivels opgelet: De Geus Dert13n ontstaat. Dit is een filiaal vol sportieve fietsen.

2023. Nabij Deurne-Noord komt op de locatie van de Bak-Fiets-Kar Specialist de nieuwste en grootste winkel, Fietsen De Geus Schoten. Op deze locatie heeft ook mobiliteitsconsulent Veloplan een plek en er is zelfs een afdeling voor De Geus Dert13n.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsonderhoud nabij Deurne-Noord

De Geus, jouw fietsenmaker

Klanten die een fiets kochten bij de Bak-Fiets-Kar Specialist (de oude naam van Fietsen De Geus Schoten) kunnen bij ons blijven komen voor herstellingen en onderhoud. De diensten van onze fietsenmaker kunnen natuurlijk ook gebruikt worden door toekomstige kopers van onze fietsen.

Wil je direct een afspraak maken bij onze fietsenmaker bij Deurne-Noord? Via onze agenda leg je het onderhoudsmoment heel snel vast.

Plan je onderhoud in

Verken onze grootste winkel

En, ben je overtuigd? Stap dan binnen voor nieuwe fiets, een fietsaccessoire of om gewoon rond te kijken. Alle fietsfans uit Deurne-Noord helpen we met veel plezier.

Heb je een specifieke fiets op het oog, dan nodigen we je uit voor een gratis, vrijblijvende proefrit. Een afspraak maken kan op onze boekingspagina, maar je mag ook spontaan langskomen.

Maak een proefrit

 

Fietsen de geus