Op slechts 3 km van Wilrijk

Fietsers uit Wilrijk bezoeken onze fietsenwinkel in Edegem

Om de meest complete fietsenwinkel aan de zuidrand van Antwerpen te vinden, moet je nét over de stadsgrens zijn. Want op slechts 3 kilometer van Wilrijk vind je Fietsen De Geus Edegem. Op 500 m² vloeroppervlakte vind je stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, e-bikes en alle andere fietstypes die je maar kan wensen.

Fietsen De Geus is al sinds 1984 actief vanuit onze fietsenwinkel in Antwerpen en onze fietsenwinkel in Berchem. En nu vind je ons ook in de Trooststraat in Edegem. We nodigen alle fietsers uit Wilrijk, Hove, Mortsel, Edegem, Kontich, Boechout en Aartselaar uit om eens binnen te springen.

Ons assortiment

Een fijn team staat voor je klaar

Fietsers uit Wilrijk, jullie zijn welkom!

Fietsenwinkels Wilrijk - Fietsen De Geus Edegem

De ideale fiets voor fietsers uit Wilrijk

Iedereen heeft een andere droomfiets

Wanneer je Fietsen De Geus Edegem binnenstapt, zullen we je graag helpen om je droomfiets te vinden. Dat is nog niet zo eenvoudig, want voor iedereen ziet de perfecte tweewieler er anders uit. Als je elke dag met de NMBS reist heb je misschien nood aan een (elektrische) vouwfiets die je makkelijk meeneemt in de trein. Wanneer je graag sportief de weekenden doorbrengt, koop je waarschijnlijk liever een racefiets.

Iemand die dagelijks met de fiets van Wilrijk naar hartje Antwerpen rijdt, neemt een  e-bike of een speed pedelec, terwijl papa’s en mama’s met kinderen zot zijn op cargobikes.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Onze ervaren adviseurs in de fietsenwinkel in Edegem helpen je graag.

Bekijk de fietstypes

Fietsenwinkel Wilrijk

Fietsenwinkel nabij Wilrijk

Dit zijn de mensen die jou graag helpen

Fietsenwinkel Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout

Fietsenwinkel Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar

Fietsenwinkel Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich

Fietsen De Geus, dat is waar jouw fietsavontuur begint. We nodigen je uit om het te beleven in onze fietsenwinkel nabij Wilrijk. Stap binnen in Fietsen De Geus Edegem!

Fietsenwinkel Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel

Fietsenwinkel Boechout, Wilrijk, Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove

Fietsenwinkel Aartselaar, Mortsel, Kontich, Hove, Boechout, Wilrijk

Een geschiedenis om trots op te zijn

Onze fietsenwinkels komen tot nabij Wilrijk

1979. In 1979 begint een student sociologie te werken in een fietsenwinkel. Daar ervaart hij dat de fiets wel degelijk een volwaardig transportmiddel is, ondanks de mening van het grote publiek dat de auto de toekomst heeft. De naam van deze student is Dirk Vanthillo.

1984. Dirk wil meer mensen op de fiets krijgen en opent aan de Geuzenstraat in Antwerpen een kleine fietsenwinkel. Ook vandaag de dag vind je Fietsen De Geus nog op deze locatie, al is de ingang inmiddels verplaatst naar de Marnixplaats.

Een fietsenwinkel met een trouwe achterban

1984-2011. Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne verkopen aan duizenden Antwerpenaren een droomfiets. Ook fietsen herstellen wordt hun forte. Hun klanten zijn trouw omdat ze weten dat Dirk en en Marie-Jeanne goed werk leveren en eerlijke prijzen rekenen.

2012. Het koppel bereikt de pensioengerechtigde leeftijd. De jonge Thomas Vanderhoydonck meldt zich als overnamekandidaat, want ook hij wil in Antwerpen minder auto’s en meer fietsen zien.

2017. In dit jaar wordt de grote stap gezet om een tweede winkel te openen. We nemen de Berchemse fietsenhandel De Specht over, die vanaf dan verder gaat als Fietsen De Geus Berchem.

Onze fietsenwinkels komen richting Wilrijk

September 2020. De lokale media pikken het nieuws gauw op: de bekende fietsenwinkels van De Geus openen een vestiging aan de zuidrand van ‘t Stad. In het aangename centrum van Edegem koopt De Geus het pand van Fietsenwinkel Vliegend Hert.

Januari 2021. Slooptijd! Het pand van Vliegend Hert krijgt een volledige make-over. Ja, we kiezen niet voor de makkelijkste weg bij De Geus! Maar onze ambities zijn dan ook groot, want we willen van de fietsenwinkel in Edegem een zaak maken zoals er geen tweede is in Vlaanderen.

Maart 2021. Op slechts 3 kilometer van Wilrijk opent de nieuwe winkel de deuren. Ben je nieuwsgierig naar alles wat er nog meer op ons programma staat? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Fietsenwinkel in Edegem

Onze fietsenwinkel in de buurt van Wilrijk verwelkomt je

Ben je nog niet eerder bij Fietsen De Geus geweest? Stap gewoon eens binnen in onze fietsenhandel in Edegem. Je zal zeker verwelkomt worden met een glimlach!

Adres en openingsuren

Fietsen de geus