Op 3 km van Merksem

Verken nu 1000 m² fietsplezier

Zoek je een grote fietsenwinkel in de buurt van Merksem? Fietsen De Geus in Schoten is een van de ruimste fietsenwinkels in je omgeving. Onze winkel ligt op slechts 3 km van jouw district, dus je bent er in een handomdraai. (Ook ideaal voor fietsers uit Schilde, Sint-Job-in-‘t-Goor, Brasschaat, Ekeren, Deurne-Noord en Wijnegem!)

Bij ons vind je elk type fiets, waaronder ouderwetse stadsfietsen, moderne e-bikes, razendsnelle speed pedelecs en ruime cargobikes. Je kan kiezen uit ruim 20 fietsenmerken uit binnen- en buitenland. Advies en testrit zijn bij ons steeds gratis.

Ons fietsgamma   Adres + openingsuren

Tijd voor een begroeting?

Maak kennis met onze fietsenwinkel bij Merksem

Fietsenwinkels Schoten

Bakfietsmens of racebeest?

Ontdek welk type fietser je bent

Wil je altijd de wind in de rug? Op e-bikes en speed pedelecs heb je trapondersteuning, zodat je zonder een druppel zweet op je einddoel aankomt. Of zijn plooifietsen  wat je nodig hebt? Die neem je makkelijk mee in het openbaar vervoer of in je auto.

Ook zijn er in Merksem veel fans vanelektrische cargofietsen . Vooral ondernemers en gezinnen die de files en parkeerproblemen beu zijn, kiezen hiervoor. Gezinnen zijn bovendien fan van onze handige fietskarren. En weet dat je ook voor racefietsen, gravelfietsen en MTB’s bij ons op de juiste plek bent.

Ontdek in onze fietsenwinkel de tweewieler waar je écht behoefte aan hebt.

Vind je droomfiets

Ridley Cannondale Bergamont Specialized racefietsen

Onze winkel nabij Merksem

Een blik in onze grootste fietsenwinkel

Fietsenwinkels Schoten

Fietstas Agu

Vouwfiets Brompton

Onze collega’s zijn allemaal fietsers. Daarom kunnen we je altijd adviseren vanuit onze eigen ervaringen. En als bonus krijg je er steeds een glimlach bij cadeau.

Fietsenwinkel Schoten

Koga elektrische fiets kopen Schoten

Onze geschiedenis sinds 1984

Fietsverhalen van vier decennia

1984. De jonge idealist Dirk Vanthillo begint Fietsen De Geus. Hij gelooft in de fiets als transportmiddel.

1984-2011. Door Dirk zijn expertise en fietsaanbod wordt onze naam bekend in ‘t Stad.

2012. Dirk en zijn vrouw besluiten de winkel te verkopen aan de jonge fietsenkenner Thomas.

2017. Fietsen De Specht wordt deel van ons bedrijf onder de naam Fietsen De Geus Berchem.

2021. Fietshandel Het Vliegend Hert krijgt de naam Fietsen De Geus Edegem.

2022. Voor de snelheidsduivels onder ons roepen we De Geus Dert13n in leven, een filiaal vol race-, gravel- en mountainbikes.

2023. Nabij Merksem opent in het pand van de Bak-Fiets-Kar Specialist onze nieuwste en grootste winkel, Fietsen De Geus Schoten. Op deze locatie heeft ook fietsmobiliteitsconsulent Veloplan een plek en er is zelfs een sportafdeling voor De Geus Dert13n.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmakers nabij Merksem

Onderhoud en herstellingen bij De Geus

Klanten van de vroegere Bak-Fiets-Kar Specialist (de oude naam van Fietsen De Geus Schoten) kunnen bij ons blijven komen voor herstellingen en onderhoud. Ook toekomstige kopers van fietsen kunnen natuurlijk van deze hersteldiensten gebruik maken.

Wil je direct een afspraak maken bij ons fietsatelier bij Merksem? Via onze agenda leg je het onderhoudsmoment in minder dan een minuut vast.

Plan nu onderhoud in

Fietsfans uit Merksem, jullie zijn welkom

Overtuigd? Stap binnen om een nieuwe fiets te kopen, een fietsaccessoire aan te schaffen of gewoon rond te kijken. Alle fietsfans uit Merksem zijn welkom in onze fietsenwinkel.

Heb je een specifieke fiets op het oog, dan nodigen we je uit om een gratis, vrijblijvende proefrit te maken. Om direct geholpen te worden, kan je een afspraak maken op onze boekingspagina.

Boek nu een proefrit

 

Fietsen de geus