Fietstassen

Je fiets vervolledigen met een leuke fietstas? Wij hebben voor ieders wat wils iets in huis! Van kleurrijke ontwerpen tot de meer sportieve tassen. Hier is alvast een overzichtje van wat we aanbieden in onze winkel, maar je bent natuurlijk ook meer dan welkom om eens te komen kijken de welke het beste bij jouw fiets past!

Clarijs en De Geus fietstassen

Clarijs fietstas

De tassen van Clarijs zitten al zeer geruime tijd in ons assortiment. Bij Clarijs en ons eigen huismerk staat degelijkheid, capaciteit, waterdichtheid en kleurvast centraal. Bij Clarijs heb je een ruim assortiment aan kleuren, formaten en prints. Van geklede tassen tot speelse ontwerpen. Het kan allemaal.

Onze De Geus-fietstassen zijn er in één formaat maar wel in meerdere kleuren. What you see is what you get. Oersterk, oerdegelijk. Een even sterke naam als De Geus zelf!

Clarijs fietstas

Fietstassen van Brooks, Brompton, Basil en Goodordering

Daarnaast hebben we een ruim assortiment van Brooks. Je kent Brooks misschien vooral van de stijlvolle fietszadels, maar ze maken ook de mooiste fietstassen. De tassen zijn sinds het begin een belangrijk onderdeel van het bedrijf. De fietstassen zijn stuk voor stuk echte eyecatchers, gemaakt van leer en waterdichte materialen. Ze zijn ideaal voor op de fiets, maar ook daarnaast doen ze perfect dienst als de ideale tas! Kom  zeker eens langs om het zelf te bekijken!

Bij Brompton denk je waarschijnlijk meteen aan de vouwfietsen. Maar als het over hun fietstassen gaat, zijn ze zeker ook het vermelden waard! De stevige en stijlvolle fietstassen doen daarnaast ook dienst als gewone tas of rugzak. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de fiets met een special systeem door Brompton bedacht. In ons volledig assortiment vind je zeker de juiste tas die bij jouw fiets past.

Iets te weinig laadruimte? Wat denk je van een extra voordrager waar je een toffe rieten mand of een gekleurd krat van Basil op kan laten monteren! De fietstassen van Basil zijn bekend voor hun degelijkheid en zeer ruime keuze. Van fietsmand tot stuurtas met kaartmap, van rieten hondenmand tot dubbele fietstassen om de weekinkopen mee te gaan doen. You name it, they have it. Hip en kwalitatief!

Eén van onze nieuwste merken is Goodordering. Deze retro fietstassen doen ook dienst als rugzak! Het merk, dat uit London komt, is ontstaan als een nood aan meer hippe accessoires in de fietswereld. Bij ons in de winkel zijn ze in verschillende maten te vinden, en in drie leuke kleuren. Kom zeker eens kijken welk kleurtje het beste bij je past!

Ortlieb fietstassen

Ortlieb fietstassen

Ken je de tassen van Ortlieb al? Ze zijn vooral bekend geraakt als onverslijtbare reistassen (en daar doen ze nog altijd prima hun werk voor, van een weekje Frankrijk tot een wereldreis). Maar we zien nu Ortlieb zijn assortiment blijven uitbreiden met allerlei andere fietstassen.

Zo blijft de pendelaar met zijn woon-werkverkeer niet in de kou staan (en zeker niet in de regen, want de tassen zijn 100% waterdicht). Bovendien is dit tassenmerk het enigste dat we kennen dat 5 jaar garantie durft te geven. De hippe tas, de jonge en ergonomische rugzak, de geklede zaakvoerdertas… Ortlieb zal jouw behoefte wel kunnen bevredigen met één van hun kwalitatieve en mooie tassen.

Ortlieb fietstas

Bekijk zeker onderstaand filmpje, dit toont aan hoe gemakkelijk het is om de Ortlieb-fietstassen te bevestigen:

Fietsen De Geus