Fietstassen

Wil jij je fiets vervolledigen met een handige fietstas? Kies uit het gevarieerde aanbod van Fietsen De Geus: van kleurrijke ontwerpen tot sportieve tassen. De kwaliteit van deze fietstassen in superieur, want ze zijn altijd van gerenommeerde merken zoals Clarijs, Agu, Ortlieb, Basil, GoFluoDe Poort en Brompton. In onze fietsenwinkels helpen we je graag met het kiezen van de perfecte fietstas.

Clarijs fietstas kopen

Clarijs fietstassen

Clarijs fietstas

De fietstassen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Clarijs hebben België veroverend. Daarvoor is een goede reden: Clarijs staat gelijk aan degelijkheid, capaciteit, waterdichtheid en kleurvastheid. Clarijs laat je kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren, formaten en prints. Heb je graag een fietstas in één uniforme kleur of wil je liever een opvallend, speels ontwerp? Met Clarijs heb je de keuze.

Bekijk het gamma van Clarijs in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

AGU fietstas kopen

AGU fietstassen

Agu fietstas kopen Antwerpen

Met de kwalitatief hoogwaardige fietstassen van AGU laat je de auto gemakkelijk thuis staan. Want op de fiets kun je met een ruime fietstas al je spullen meenemen. Je bergt er bijvoorbeeld eenvoudig je werktas of boodschappen in op. Maar een goede fietstas biedt ook uitkomst voor een fietsvakantie. Wist je dat er zelfs waterdichte fietstassen bestaan voor op de wielrenfiets of mountainbike? Voor elk soort fietstocht en weertype heeft AGU een passende fietstas in het assortiment, denk bijvoorbeeld aan een stuurtas, zadeltas of zelfs een fietsrugzak.

Bekijk het uitgebreide aanbod van AGU in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

Ortlieb fietstas kopen

Ortlieb fietstassen

Ortlieb fietstas

Ken je de fietstassen van Ortlieb al? Dit merk heeft wereldwijd de reputatie onverslijtbare reistassen te maken. Niet voor niets zijn fietstassen van Ortlieb populair voor fietsreizen: van een weekje Frankrijk tot een wereldreis. Dat Ortlieb vertrouwen heeft in hun eigen materiaal blijkt uit het feit dat ze 5 jaar garantie durven te geven.

Ook de pendelaar, die een fietstas zoekt voor alledaags gebruik, kan rekenen op Ortlieb. Zoek je bijvoorbeeld een fietstas voor je woon-werkverkeer? Op Ortlieb kan je jaar na jaar vertrouwen, want de tassen zijn 100% waterdicht. Wat je ook zoekt (een hippe fietstas, een ergonomische rugzak, een geklede zaakvoerdertas), Ortlieb past bij jouw leven.

Ontdek het aanbod van Ortlieb in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

Basil fietstas kopen

Basil fietstassen

Basil fietstas kopen Antwerpen

De fietstassen van Basil zie je overal in ons land. Logisch, want Belgische fietsers vinden Basil niet alleen mooi, maar ook functioneel en praktisch. Wat je ook nodig hebt en waarheen je ook gaat: met een Basil-fietstas kan je voor de dag komen. Hoe Basil zorgt voor een geschikte fietstas voor jou? Voor elke fietser heeft Basil een trendy, stijlvolle en praktische fietstas. Je kan kiezen uit sterke waterdichte fietstassen, hippe werktassen voor op kantoor of designfietstassen om boodschappen mee te doen.

Bekijk het gamma van Basil in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

GoFluo fietstas kopen

GoFluo reflecterende fietstassen

GoFluo reflecterende fietstas kopen Antwerpen

Zoek je een fietstas met een stijlvol design? En die je bovendien beter zichtbaar maakt op de fiets? Dan zijn de reflecterende fietstassen van GoFluo de ideale keuze. Deze elegante tassen zijn waterdicht en bestaan in verschillende frisse kleuren. Uiteraard hebben ze, zoals ook de fluovestjes van GoFluo, fluorescerende accenten. Daarmee val jij ook ‘s avonds en ‘s nachts goed op in het verkeer. Als leuke bonus is GoFluo een echt Antwerps product, wat ons toch een beetje fier maakt.

Ontdek het assortiment van GoFluo in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

De Poort fietstas kopen

De Poort fietstassen

De Poort fietstas kopen Antwerpen

Zoek je een stevige, no-nonsens fietstas? De Poort is een Nederlandse fabrikant die oerdegelijke fietstassen zonder franje maakt. De fietstassen zijn voornamelijk gemaakt van bisonyl, maar ook van canvas. Bisonyl is een sterk en slijtvast kunststof. De tassen gaan daarom lang mee. Bisonyl is bovendien kleurvast, waardoor de tassen extra lang de oorspronkelijke kleur behouden. Voor canvas geldt grotendeels hetzelfde: ze gaan lang mee en kunnen, net als bisonyl, tegen een flinke spat water. Canvas is een zware kwaliteit katoen met dicht weefsel, en dat betekent: zowel flexibel als solide.

Bekijk het aanbod van De Poort in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

Brompton fietstas kopen

Brompton fietstassen

Brompton fietstas kopen Antwerpen

Bij Brompton denk je waarschijnlijk meteen aan hun vouwfietsen. Maar als het over hun fietstassen gaat, zijn ze zeker ook het vermelden waard. De stevige en stijlvolle fietstassen zijn je niet alleen van dienst op de fiets, maar kunnen ook als gewone tas of rugzak gebruikt worden. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de fiets met een special systeem dat door Brompton is bedacht. Een fietstas van Brompton is daarom de ideale verrijking van jouw plooifiets.

Ontdek het gamma van Brompton in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Adressen + openingsuren

Fietsen de geus