De Geus Dert13n

Dé expert in hoogwaardige racefietsen, gravelbikes en mountainbikes

Zoek je een sportfietsenwinkel in Antwerpen of Schoten met een gevarieerd, hoogwaardig aanbod? En wil je professioneel advies van mensen die zélf ook elk weekend op de sportfiets zitten? Dompel je onder in het walhalla voor iedereen die op zondag liever op het zadel zit dan op de zetel.

De Geus Dert13n is jouw winkel in Antwerpen en Schoten voor racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. Ook voor een vakkundige bikefitting kan je bij ons terecht. Al ruim 35 jaar zijn wij je vertrouwde verdeler van kwaliteitsfietsen. Onze passie sluit aan bij jouw passie: de wielersport.

Neem jij alleen genoegen met tiptop fietsenmerken als Cannondale, Specialized, Ridley, Scott en Bergamont? En wil je fietsaccessoires in het übergenre van Wahoo, FFWD, Castelli, Agu, Lezyne, Fizik, Abus en Çois Cycling? Wees welkom in Antwerpen en Schoten.

Bezoek degeusdertien.be

Vakkundige sportfietsenwinkel

Voor de amateur én de professionele fietser

Asfaltavonturier of off-roadracer?

De Geus Dert13n heeft je ideale koersfiets, gravelfiets of MTB

Op jouw racefiets raas jij over plattelandswegen door het Vlaamse landschap. Met je gravelfiets verken jij het ene moment het asfalt en het volgende moment de grintpaden. Het ware off-roadavontuur doe je op je mountainbike.

Als sportfietser ligt je eindpunt aan de horizon, maar je beginpunt is altijd De Geus Dert13n. Ontdek je perfecte tweewieler tijdens een professionele bikefitting.

Bekijk het fietsaanbod

Ridley racefiets kopen Antwerpen

Winkel in Antwerpen en Schoten voor race en gravel

Ontdek de veelzijdigheid van De Geus Dert13n

Koersfietsen kopen Antwerpen
De Geus Dert13n is een moderne winkel voor de moderne fietser

 

Wielrenkleding kopen Antwerpen
Ook fietskleding en fietsaccessoires voor sportievelingen vind je bij De Geus Dert13n

 

Koersschoenen wielrenschoenen fietsschoenen Antwerpen
Fietsschoenen nodig? Bij De Geus Dert13n vind je bekende merken als Fizik en Specialized. Wij helpen je de juiste maat kiezen.

 

Van fietsers, voor fietsers

Onze kracht: iedereen die bij ons werkt is zélf een gepassioneerde wielrenner of mountainbiker. En die kennis en ervaring delen ze met jou!

Over de winkel en het team

 

Sportieve fietsenwinkel Antwerpen
Fietshelm nodig? Onze experts helpen je de juiste te kiezen!

 

Bikefitting Antwerpen
In onze meetruimte helpen we je de beste fietsmaat te ontdekken tijdens een bikefitting

 

Sportfietsenwinkels Antwerpen
Wanneer mogen we je begroeten in onze sportfietsenwinkel?

 

Van 1984 tot nu

Het verhaal van onze sportfietsenwinkel

1984. Dirk Vanthillo, een fanatieke fietser, opent zijn eigen fietsenwinkel in Antwerpen. Hij gelooft in het verkopen van fietsen van hoge kwaliteit en het geven van degelijk advies.

1984-2011. Tientallen jaren leeft Dirk zijn droom. Hij helpt duizenden Antwerpenaren op de (sport)fiets.

2012-2022. In 2012 besluiten Dirk en zijn vrouw Marie-Jeanne om de zaak over te dragen. Fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck meldt zich. Thomas laat de fietsenwinkel groeien.

2022. Al tientallen jaren verkopen we behalve stadsfietsen en e-bikes ook racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. Om onze sportieve klanten nog beter te kunnen helpen, openen we een gloednieuwe winkel die helemaal toegewijd is aan de sportieve fiets. We noemen de winkel ‘De Geus Dert13n’, naar het adres (Geuzenstraat 13) en de mythische betekenis van het getal ’13’ in de wielersport.

2023. In de zomer van 2023 opent de tweede locatie van De Geus Dert13n. Deze heeft de vorm van een shop-in-shop in Fietsen De Geus Schoten.

Wil je op de hoogte blijven van De Geus Dert13n? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

Gratis bikefitting Antwerpen

Fietsenmaker voor sportfietsen

Ook voor herstellingen en onderhoud aan racefietsen, gravelbikes en MTB’s

Wil je een herstelling of onderhoud aan je sportfiets laten uitvoeren? Ook dan ben je van harte welkom bij De Geus Dert13n.

Het is erg makkelijk om een afspraak in te plannen bij onze fietsenmakers in Antwerpen of Schoten. Via onze website kijk je in onze agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het onderhoudsmoment met een paar klikken vastlegt.

Plan een herstelling in

Bezoek onze winkels in Antwerpen en Schoten

Wij nodigen je van harte uit om naar onze sportfietsenwinkels in Antwerpen of Schoten te komen. Of je nu een fiets nodig hebt, een handige accessoire zoekt, fietskleding nodig hebt of gewoon even wilt kijken: de deur staat voor je open.

Wil je een specifieke fiets uitproberen? Dat kan. Een testrit maken is bij De Geus Dert13n altijd gratis en vrijblijvend. Spreek ons gewoon aan in de winkel als je een fiets wilt testen. Wil je zeker zijn dat we je direct kunnen helpen? Maak dan in minder dan een minuut een afspraak in onze online agenda.

Reserveer een testrit

Cannondale mountainbikes
Fietsen de geus