Fietsenwinkel nabij het Eilandje, Antwerpen

Fietsen en service van hoge kwaliteit

Zoek je een fietsenwinkel in de buurt van het Eilandje in Antwerpen? Kom dan naar Fietsen De Geus aan de Marnixplaats 4 op ‘t Zuid. Dat is maar 3 km of 8 minuten fietsen van het Eilandje!

fietsenwinkel van Antwerpen is er ook voor inwoners van het Eilandje. Wil je een fiets van hoge kwaliteit en verwacht je altijd topservice? Dan vind je bij ons wat je zoekt.

Ontdek ons hele aanbod

Ontmoet ons team

Dit zijn de fietsfanaten van onze fietsenwinkel

Fietsenwinkels Eilandje

Ruim assortiment

E-bikes, cargofietsen, koersfietsen en meer

Heb je een eigen eigen bedrijf waarvoor je goederen door ‘t Stad wilt vervoeren? Of moeten je kinderen snel en veilig naar school gebracht worden? Dan is een bakfiets of cargobike met een grote laadbak iets voor je.

Is fietsen voor jou een sportief hoogtepunt? Neem dan een kijkje bij onze koersfietsen en mountainbikes.

Of zoek je gewoon een snelle manier om van A naar B te komen? Laat je dan adviseren over onze e-bikes en speed pedelecs. Dankzij de elektrische motoren in deze fietsen kost het je nauwelijks moeite om vooruit te komen.

Ontdek meer fietstypes via onderstaande knop.

Ons complete gamma

Fietsenwinkel Eilandje

Fietsenwinkel nabij het Eilandje

We zijn trots op onze fietsen en mensen!

Fietsenwinkels Eilandje

Fietsen kopen Eilandje Antwerpen

Fietsenmaker Eilandje

Onze medewerkers geven je graag gepaste raad tijdens je zoektocht naar een nieuwe fiets.

Fietsenwinkel Eilandje

Fietsenhandel Eilandje

Fietsenwinkel Eilandje

Onze fietsenwinkel nabij het Eilandje

Het verhaal van twee mannen die van fietsen houden

1984. De Belgen kiezen in de jaren ’80 massaal voor de auto. Maar niet de jonge student sociologie Dirk Vanthillo. Hij vindt de auto een ondemocratisch, vervuilend vervoermiddel en ziet een goed alternatief in de fiets. Hij opent daarom een fietsenwinkel.

1984-2011. Tijdens vele decennia laat Dirk zijn fietsenwinkeltje groeien. Dat kan dankzij duizenden Antwerpenaren die een fiets bij hem kopen, want Dirk blijkt toch niet de enige te zijn met een overtuiging! Door zijn nabijheid bij deze wijken, is deze fietsenwinkel bijzonder populair bij fietsers uit Hoboken en Sint-Andries en van het Kiel, Linkeroever en het Eilandje.

2012. Dirk en zijn vrouw worden een dagje ouder en verkopen de fietsenwinkel aan Thomas Vanderhoydonck, die net als Dirk weet dat de fiets hét vervoermiddel van de toekomst is.

2017. De bekende Berchemse fietsenwinkel De Specht wordt onderdeel van Fietsen De Geus. Met deze winkel bedienen we ook fietsers uit Borgerhout, Groenenhoek, Zurenborg, Pulhof, Groen Kwartier en Haringrode, en Deurne-Zuid.

2021. We openen een fietsenwinkel in Edegem. Daarmee hopen we meer mensen uit de Antwerpse buurgemeentes op de fiets te krijgen. Dat lijkt goed te lukken, want steeds meer mensen uit HoveMortselKontichBoechoutWilrijk en Aartselaar weten dit filiaal te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes.

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsenmaker op 3 km van het Eilandje

Fietsherstellingen en fietsonderhoud

Fietsers van het Eilandje kunnen ook bij ons aankloppen voor fietsherstellingen en fietsonderhoud.

Mag onze fietsenmaker in Antwerpen wat liefde geven aan jouw tweewieler? Maak dan even een afspraak. Via onze website kijk je in onze agenda wanneer er een plekje vrij is, waarna je het moment waarop je de fiets wilt binnenbrengen met een klik vastlegt.

Plan een herstelling in

Bezoek onze fietsenwinkel nabij het Eilandje

Of je nu behoefte hebt aan een nieuwe fiets of gewoon op zoek bent naar een handige accessoire, wij helpen je. Kijk je liever zelfstandig rond in de winkel, dan geven we je alle ruimte om dat te doen.

Heb je een droomfiets op het oog? Een testrit maken kan je helpen om te ontdekken of de fiets écht bij je past. Een testrit is bij ons gratis en vrijblijvend. Maak liefst wel even een afspraak, zodat we alle tijd hebben om je te begeleiden.

Reserveer een testrit

Fietsen de geus