Yoonit

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Wat maakt Yoonit anders? Het is de enige bakfiets die je in een paar seconde een andere functie kan geven! Dankzij een handig kliksysteem zet je rap een andere bak op je bakfiets. Het duurt slechts enkele seconden om je Yoonit-cargobike te transformeren van een gezinsvoertuig naar een minivrachtwagen. Deze fiets is net zo veelzijdig als jij.

Wil je een elektrische of niet-elektrische cargofiets van Yoonit kopen, stap dan binnen bij onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen. Een testrit is altijd gratis en vrijblijvend.

Cargobike met 4 opklikbare bakken

Er zijn 4 bakken en rekken beschikbaar die je snel en eenvoudig op je Yoonit kan klikken: de Family Carrier, de Smart Carrier, de Base Carrier en de Job Carrier.

Deze bakken en rekken passen zowel op de Yoonit Classic (de niet-elektrische bakfiets) als op de Yoonit Electric (de elektrische bakfiets).

Family Carrier

Yoonit Classic bakfiets Antwerpen

De Yoonit Family Carrier biedt veel ruimte voor boodschappen en dagelijkse klusjes. Er kan een kinderzitje worden toegevoegd voor het veilig vervoeren van één of twee kinderen. Ook je hond kan makkelijk vervoerd worden. De Family Carrier is een handig, milieuvriendelijk alternatief voor de gezinsauto.

Smart Carrier

Yoonit Classic bakfiets Smart Carrier

De Smart Carrier is een stevig rek dat je zowel omhooggericht als omlaaggericht op je Yoonit kan klikken, afhankelijk van wat je wilt vervoeren. Bevestig het rek met de opstaande rand omhoog als je boodschappen, kampeermateriaal of sportspullen wilt vervoeren. Kratten passen er perfect in en tassen of rugzakken glijden niet weg. Met de neerwaartse positie biedt de Smart Carrier een eenvoudige en effectieve opstelling voor vracht van verschillende afmetingen. In principe kan je op deze manier alles vervoeren, want elke lading kan met spanbanden worden vastgezet.

Base Carrier

Yoonit Electric bakfiets Base Carrier Antwerpen

De Base Carrier is een favoriet van zelfstandigen die een alternatief zoeken voor hun camionette. De Base Carrier is namelijk een bodemvlak voor diverse soorten bakken. Uitsparingen in het vlak maken het gebruik mogelijk van spanbanden, sjor- of vliegtuigrails, vergrendelingsbouten en schroefverbindingen. Zo kan een transportcontainer eenvoudig tijdelijk of permanent vastgezet worden.

Job Carrier

Yoonit Electric bakfiets Job Carrier Antwerpen

De stevige Job Carrier kan worden uitgerust met adapters voor het bevestigen van afsluitbare boxen, tassen of wat voor goederen dan ook. Met dit basisvlak geef je je Yoonit bijna onbeperkte transportmogelijkheden.

Yoonit elektrische en niet-elektrische bakfietsen

Afhankelijk van je wensen en je budget is er zowel een niet-elektrische als elektrische variant van de Yoonit-bakfiets beschikbaar: de Yoonit Classic en de Yoonit Electric.

Yoonit Classic

Yoonit Classic family carrier cargobike

Zoek je een compacte, lichtgewicht cargofiets die zelfs voor kleinere budgetten haalbaar is? De Yoonit Classic is jouw keuze. Deze bakfiets is dankzij slimme framegeometrie zeer wendbaar en eenvoudig te hanteren. Het stuurgedrag is door middel van een stuurdemper instelbaar. Jij kiest of je je Yoonit Classic wil uitrusten met een Family Carrier, Smart Carrier, Base Carrier of Job Carrier.

Yoonit Electric

Yoonit Electric family carrier België

Wil je het flexibele karakter van een Yoonit-bakfiets, maar wil je niet hard hoeven trappen? Kies dan de Yoonit Electric. Deze cargobike biedt alle transportmogelijkheden van de klassieke Yoonit én is voorzien van een elektrische Shimano EP8-motor. Deze motor zorgt voor trapondersteuning, zodat je zelfs met wind tegen of heuvelopwaarts heel vlot vooruit gaat.

Maak een testrit

Zie je jezelf al op een cargofiets van Yoonit rijden? We adviseren je om altijd eerst een testrit te maken. Bij Fietsen De Geus kan je op meerdere locaties in Groot-Antwerpen gratis een testrit maken.

Een testrit maken is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Stap gewoon eens binnen. Wil je er zeker van zijn dat je meteen geholpen wordt? Maak dan een kosteloze reservering voor je testrit.

Boek je gratis testrit

Lees meer

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Fietsen De Geus