Butchers & Bicycles

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Butchers & Bicycles is opgericht vanuit de droom om echt een verschil te maken voor gezinnen. In het hart van Kopenhagen bouwt dit merk unieke elektrische bakfietsen met drie wielen. Het grote doel is gezinnen meer quality time te geven.

Zet dagelijkse filestress om in gemakkelijke en plezierige fietstochten. Focus je op wat écht belangrijk is: plezier hebben met je kinderen en laten zien dat elke dag vol (fiets)avonturen kan zijn. Ontdek Butchers & Bicycles bij onze fietsenwinkels in en om Antwerpen.

Bakfietsen met drie wielen

Butchers & Bicycles maakt bakfietsen met drie wielen. Dit garandeert dat je fiets altijd heel stabiel is, zelfs als je stilstaat en ook als er kinderen in de bak zitten. Dit draagt in grote mate bij aan het uitzonderlijke rijgemak en de hoge veiligheid van deze cargobikes.

Elektrische cargobikes van Butchers & Bicycles

Wil je een driewielige cargobike met trapondersteuning? De bakfietsen van Butchers & Bicycles worden geleverd met een zeer krachtige Bosch Performance Line-middenmotor. Deze geeft je voldoende ondersteuning om je snel van A naar B te brengen, zelfs met een volgeladen bak. Ervaar het rijgemak van een elektrische Butchers & Bicycles tijdens een gratis testrit bij onze fietsenwinkels.

Lees meer

Enig resultaat

Enig resultaat

Fietsen de geus