i:SY

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Superuniek! De elektrische fietsen (25 km/u) en speed pedelecs (45 km/u) van i:SY zijn niet alleen snel, maar ook heel compact! Je kan het stuur dubbelklappen, zodat de fiets een smal, compact pakket wordt. i:SY is daarom ideaal voor pendelaars die thuis niet veel bergruimte hebben.

Wil je de elektrische fietsen van i:SY bewonderen en gratis testen? Je vindt ze nu bij Fietsen De Geus in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

i:SY, dé compacte elektrische fiets

Ook is i:SY de aangewezen keuze voor iedereen die zijn fietsreis graag combineert met het openbaar vervoer. De naam verraadt het al: deze fiets is heel erg easy. Gewoon het stuur dubbelklappen en je elektrische i-SY-fiets past makkelijk in de hal van de trein.

Zodra je op je bestemming bent, klap je de fiets razendsnel weer uit en rijd je rap je bestemming tegemoet.

i:SY e-bikes en speed pedelecs van Duitse kwaliteit

Oprichter Martin Kuhlmeier bouwde al op zijn tiende zijn eerste fiets. Later in zijn leven kreeg hij het levensdoel om de e-bike opnieuw uit te vinden. Hij vond namelijk dat e-bikes en speed pedelecs altijd nogal groot en zwaar zijn, wat niet fijn is voor mensen die weinig bergruimte hebben of die het openbaar vervoer willen nemen.

De e-bikes van i:SY zijn het logische resultaat van Martins denkwerk. Deze fietsen combineren Duitse inventiviteit met de welbekende gründlichkeit.

Wil je een i:SY kopen in Antwerpen, Berchem, Edegem of Schoten?

Je bent van harte welkom bij Fietsen De Geus in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten om i:SY te bekijken én gratis te testen. Pas als je een fiets zelf hebt bereden, weet je of ze bij je past!

Boek een gratis testrit

Lees meer

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Fietsen de geus