i:SY

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Superuniek! De elektrische fietsen (25 km/u) en speed pedelecs (45 km/u) van i:SY zijn niet alleen snel, maar ook heel compact! Bovendien is de fiets op te vouwen tot een compact pakket. Deze fietsen zijn daarom het ideale vervoer voor pendelaars die thuis niet veel ruimte hebben voor een fiets.

Wil je de elektrische fietsen van i:SY bewonderen en gratis testen? Je vindt ze nu bij Fietsen De Geus in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

i:SY, dé elektrische vouwfiets voor het openbaar vervoer

Ook is i:SY de aangewezen keuze voor iedereen die zijn fietsreis graag combineert met het openbaar vervoer. De naam verraadt het al: deze fiets is heel erg easy. Gewoon je elektrische vouwfiets inklappen en je neemt haar als handbagage mee in de trein, tram of bus!

Zodra je op je bestemming bent, klap je de fiets razendsnel weer uit en rijd je rap je bestemming tegemoet.

i:SY e-bikes en speed pedelecs van Duitse kwaliteit

Oprichter Martin Kuhlmeier bouwde al op zijn tiende zijn eerste fiets. Later in zijn leven kreeg hij het levensdoel om de e-bike opnieuw uit te vinden. Hij vond namelijk dat e-bikes en speed pedelecs altijd nogal groot en zwaar zijn, wat niet fijn is voor mensen die weinig bergruimte hebben of die het openbaar vervoer willen nemen.

De e-bikes van i:SY zijn het logische resultaat van Martins denkwerk. Deze fietsen combineren Duitse inventiviteit met de welbekende gründlichkeit.

Wil je een i:SY kopen in Antwerpen, Berchem, Edegem of Schoten?

Je bent van harte welkom bij Fietsen De Geus in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten om i:SY te bekijken én gratis te testen. Pas als je een fiets zelf hebt bereden, weet je of ze bij je past!

Boek een gratis testrit

Lees meer

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Fietsen De Geus