Cannondale

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Zoek je een racefiets, gravelbike of mountainbike van wereldklasse? Weinig fietsenmerken hebben de faam van Cannondale. Daarvoor is een goede reden: als revolutionair omarmden ze als een van de eersten carbon en aluminium als materiaal voor frames. Kies je een Cannondale, dan kies je hoogwaardige afwerking en technische innovatie.

Wil je een racefiets of gravelbike van Cannondale kopen, stap dan eens binnen bij De Geus Dert13n. Dit zijn onze sportfietsenwinkels in Antwerpen en Schoten. Een testrit maken is altijd gratis en vrijblijvend.

Waarom is Cannondale zo goed?

Als je Cannondale-fietsers vraagt waarom ze zot zijn van dit merk, krijg je vaak drie antwoorden:

  1. Cannondale innoveert veel. Hun Lefty single leg voorvork is een uitvinding die een revolutie ontketende in de fietswereld en veel opschudding veroorzaakte. Cannondale populariseerde bovendien de zogeheten Headshok, een unieke verende voorvork die na een kwart eeuw nog altijd door mountainbikers wordt geprezen. Tot slot is Cannondale een kampioen in het licht maken van carbonframes (soms zelfs zó licht dat ze verzwaard moeten worden om aan officiële wedstrijden mee te mogen doen).
  2. Cannondale ontwerpt topfietsen. Het Californische ontwerpteam van Cannondale kent de wensen van fietsers. Maar dat is niet het meest bijzondere: Cannondale kent ook wensen waarvan fietsers zelf nog niet wisten dat ze die hadden. Wanneer de designers nieuwe slimmigheden introduceren, is de reactie van fietsers vaak: ‘Ik wist niet dat ik dit nodig had, maar nu wil ik niet meer zonder.’
  3. Cannondale bouwt fietsen volgens hoge standaarden. Ook al is Cannondale een merk met sterke verankering in de Verenigde Staten, toch worden hun fietsen voor de Europese markt in Nederland gemaakt. Dit heeft het enorme voordeel dat elke Cannondale geassembleerd is volgens hoge Europese standaarden.

Koop je een Cannondale, dan koop je ruim vijftig jaar aan expertise!

 

Cannondale SuperSix EVO

Cannondale kopen in Antwerpen of Schoten

Ben je benieuwd om nog meer te weten te komen? Lees meer over Cannondale op hun eigen website.

Natuurlijk weten we dat een racefiets, gravelbike of mountainbike bekijken op je computerscherm niet hetzelfde is als hem in het echt bewonderen. Bezoek De Geus Dert13n, onze sportfietsenwinkel in Antwerpen of Schoten. Ons team bestaat uit enthousiaste fietsers met eigen Cannondale-ervaring. Onderbouwd advies op basis van je wensen en budget is een zekerheid.

Adressen + openingsuren

 

Cannondale gravelbike Antwerpen België

Maak een testrit op Cannondale

De juiste keuze maken begint met ervaring opdoen. We adviseren je daarom om altijd eerst een testrit te maken. Bij De Geus Dert13n in Antwerpen en Schoten kan je gratis een testrit maken op de Cannondale van jouw voorkeur.

Een testrit maken is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Je mag altijd bij ons binnenstappen. Wil je er zeker van zijn dat je meteen geholpen wordt? Maak dan een kosteloze reservering voor je testrit.

Reserveer een testrit

Lees meer

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Fietsen de geus