Riese & Müller

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Ken jij de voordelen van het fietsenmerk Riese & Müller al? Deze oerdegelijke Duitse fabrikant is legendarisch om zijn ongekend hoge kwaliteit én zijn royale assortiment aan elektrische fietsen en stadsfietsen.

Bekijk hieronder alle modellen van Riese & Müller. Kom ze vooral eens bewonderen in onze fietsenwinkels. Hier kan je ook direct terecht voor een gratis testrit.

Hoe Riese & Müller hun zeer goede e-bikes maakt

Dit Duitse fietsenmerk werd in 1993 opgericht door Markus Riese en Heiko Müller, twee bevriende fietsers en ingenieurs. Al vanaf die vroegste dag worden de fietsen van Riese & Müller geroemd om enkele glasheldere redenen:

  • De fietsen (zelfs de kleinste onderdelen!) zijn gemaakt van lichte, veilige en comfortabele materialen. Onderdelen als traploze naafversnelling en hydraulische schijfremmen zijn standaard.
  • Elke fiets is uitgevoerd met een krachtige Bosch-middenmotor die meer kracht geeft en langer meegaat dan zijn concurrenten.
  • Ieder model van R&M is verkrijgbaar als e-bike (maximaal 25 km/u) en als speed pedelec (45 km/u), waardoor je bijzonder veel keuze hebt.

En ook niet heel onbelangrijk: de fietsen zijn onweerstaanbaar mooi. Het oog wil ook wat, nietwaar? Omdat Riese und Müller techniek van de hoogste klasse combineert met ongekende elegantie vindt je het in het assortiment van Fietsen De Geus.

 

Riese & Müller speed pedelec kopen Antwerpen
Met de Riese & Müller Charger3 speed pedelec rijd je rap heel Antwerpen door

 

Riese und Müller kopen in Groot-Antwerpen

Woon je in Groot-Antwerpen en wil je een fiets van Riese und Müller kopen? In onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten vind je een groot gamma van dit fietsenmerk.

Ontdek zelf de voordelen van deze hoogwaardige elektrische fietsen.

Adres + openingsuren

 

Leestip: Dit is hoe speed pedelecs het beste van een auto en een fiets verenigen

 

Riese & Müller Nevo e-bike
De Riese und Müller Nevo e-bike: echte Duitse degelijkheid

 

Wil je een Riese & Müller leasen of kopen met een fietslening?

Bij Fietsen De Geus kan je elke fiets in ons assortiment leasen of aankopen met een lening:

  • Fietsleasing. Bij fietsleasing kies jij de fiets, maar is de leasingmaatschappij eigenaar. Jij huurt nadien de fiets voor een afgesproken termijn en een vast maandbedrag. Loopt het leasecontract af, dan kun je de fiets kopen tegen een vooraf bepaalde restwaarde. Pas als je dat bedrag betaalt, word je zelf eigenaar van de fiets. Fietsleasing is ideaal voor bedrijven, variërend van eenmanszaken tot kmo’s en multinationals. Tip: wil je als bedrijf meerdere e-bikes of speed pedelecs van Riese und Müller aanschaffen via fietslease, fietskrediet of directe aankoop? Onze B2B-afdeling Veloplan staat voor je klaar.
  • Fietslening. Met een fietslening leen je geld van een kredietgever (wij werken samen met KBC Bank). Met dat geld koop je de fiets. Vervolgens betaal je gedurende één of twee jaar elke maand een stukje van het geleende bedrag terug, plus rente. Bij een fietslening word jij eigenaar van je fiets. Jij betaalt dus zelf ook bijkomende kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en een fietsverzekering. Als je op een bepaald moment beslist om de fiets weer te verkopen, dan kan dat gewoon.

Heb je interesse in leasing of een lening voor een fiets van Riese & Müller? In onze winkels geven we eerlijk advies en begeleiden we je, zonder extra kosten, van A tot Z.

 

Riese und Müller e-bike kopen België
Riese und Müller Supercharger e-bike kopen? Ideaal voor de Belgische pendelaar!

 

Gratis testrit maken op Riese und Müller

Wil je een testrit maken op de elektrische fietsen van Riese & Müller? Dat kan in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Edegem, Berchem en Schoten.

Een testrit maken is bij Fietsen De Geus steeds 100% gratis en vrijblijvend. Je mag altijd bij ons binnenstappen. Wil je er zeker van zijn dat je meteen geholpen wordt? Maak dan een kosteloze reservering voor je testrit.

Reserveer een testrit

Lees meer

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

Fietsen de geus