Veloe

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Veloe maakt elektrische fietsen voor gezinnen, zogenaamde longtailfietsen. Dat zijn e-bikes met een extra groot frame, zodat je 2 of zelfs 3 kindjes kan meenemen.

Wil je in een drukke stad zonder stress met je jonge kinderen op pad? Op de Veloe breng jij de kroost overal veilig naartoe. Deze fietsen zijn gemakkelijk te besturen, stabiel, duurzaam en hebben een modern design.

Een Veloe is een echte mobiliteitsoplossing in het steeds drukker wordend stadsverkeer. Ontdek en test hun longtails bij onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

 

Veloe Multi longtail fiets Antwerpen
De Veloe Multi Bosch Cargoline is een elektrische longtail met een krachtige motor

 

Stijlvolle Italiaanse longtails

Veloe komt uit hét land van stijl en klasse: Italië! De invloeden van dit land zie je terug in het stijlvolle, kleurrijke en vriendelijke ontwerp van de longtailfietsen.

In 2018 lanceerden Stefano en Claudia het merk Veloe. Ze wilden een fiets ontwerpen die de auto kan vervangen. Hun creatie werd dan ook een fiets voor hen die het nut van hun e-bike willen maximaliseren voor dagelijks transport en plezierige uitstapjes met het gezin.

Elke longtail van Veloe wordt zorgvuldig vervaardigd in Milaan en weerspiegelt een oprechte passie voor fietsen tijdens het ontwerp-, productie- en montageproces.

Van Milaan naar Antwerpen: de Veloe is er klaar voor om jouw leven makkelijker te maken!

 

Veloe Multi longtailfiets Antwerpen
Op een Veloe vervoer je probleemloos meerdere kinderen

 

Compacte elektrische gezinsfiets

Veloe maakt ruimtebesparende e-bikes met een verlengde achterdrager. Dit type fiets noemen we longtailfietsen. Dit slimme ontwerp combineert de voordelen van een bakfiets met de voordelen van een gewone elektrische fiets. Want net als op een bakfiets kan je op de Veloe twee of drie kinderen meenemen, maar tegelijkertijd heb je de ongecompliceerde rijervaring van een gewone e-bike.

 

Veloe Multi Lungo longtail fiets
De Veloe Multi Lungo Bosch Cargoline heeft een nog langere bagagedrager dan de gewone Multi

 

Test Veloe in Antwerpen

Overtuig jezelf van Veloe tijdens een gratis, vrijblijvende testrit. Je bent hiervoor altijd welkom in onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen.

Boek je testrit of ontdek hieronder de modellen van Veloe. In onze fietsenwinkels staat ons team klaar om je met een glimlach te helpen.

Lees meer

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Fietsen de geus