Brompton

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Ontdek de voordelen van de vouwfietsen en elektrische vouwfietsen van Brompton. Dit betrouwbare A-merk van plooifietsen is de eerste keuze voor iedereen die een vouwfiets van zeer hoge kwaliteit zoekt.

Vouwfietsen van Brompton zijn er voor iedereen die een compacte maar toch comfortabele fiets nodig heeft. Combineer je fietstocht met een bus- of treinrit, want je neemt je Bromton gewoon opgevouwen mee als handbagage. Thuis geen plaats voor een gewone fiets? Je Brompton vouwfiets past zelfs in de kast van je appartement!

Stap binnen in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten om Brompton met eigen ogen te bewonderen.

 

Brompton plooifietsen België
Praktisch en comfortabel, dat is waarom je Brompton kiest

 

Ben jij een Brompton-fietser? Doe de check!

Als je wilt weten of een vouwfiets van Brompton past bij jouw levensstijl, dan nodigen we je uit om de check te doen. Als één of meerdere van de onderstaande beweringen op jou van toepassing zijn, ben je een ideale Brompton-rijder:

  • Ik heb thuis weinig of geen ruimte voor het stallen van een grote fiets, maar wil toch kunnen fietsen.’
  • ‘Ik wil mijn fiets moeiteloos kunnen meenemen in het openbaar vervoer.’
  • ‘Ik wil mijn fiets gemakkelijk in mijn auto kunnen meenemen, zodat ik een autorit met een fietstocht kan combineren.’

Herken jij je in deze stellingen? Blijf dan zeker lezen, want jij en Brompton zijn de ideale match.

 

Brompton vouwfiets Antwerpen België
Elke Brompton kan snel en makkelijk zeer compact opgevouwen worden

 

Brompton, ook verkrijgbaar als elektrische vouwfiets

Als je rap vooruit wilt gaan met je vouwfiets maar niet hard wil trappen, dan kies je een elektrische vouwfiets van Brompton.

Elektrische vouwfietsen hebben een hulpmotor die trapondersteuning geeft. Dat betekent dat je zelfs door een klein beetje te trappen veel snelheid maakt.

Een elektrische vouwfiets heeft natuurlijk grote voordelen:

  • Je fietst zonder grote inspanning. Omdat een elektrische vouwfiets trapondersteuning biedt, vlieg je moeiteloos vooruit. Helling of tegenwind? Je trotseert het zonder een druppel zweet!
  • Je legt rapper langere afstanden af. Een pendelafstand van 15 kilometer is op een normale fiets misschien te ver. Maar op je elektrische fiets doe je die rit sneller én zonder grote inspanning. Dagje fietsen in het weekend? Je kan tot maar liefst 150 kilometer rijden op een volle accu!
  • Beter voor het milieu. Door de elektrische vouwfiets te nemen in plaats van de auto voorkom je dat schadelijke stoffen in onze lucht komen. Een elektrische vouwfiets past dus prima in een milieubewuste levensstijl.

 

Brompton vouwfietsen België Antwerpen
Iedere Brompton op de Belgische wegen betekent 1 auto minder

 

Kies een kant-en-klare Brompton of stel er één samen op maat

In onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten vind je een gamma aan kant-en-klare Bromptons. Maar wist je dat je ook je eigen Brompton op maat kan samenstellen?

Je hebt dan grote invloed op de functionaliteit, het uiterlijk én de eindprijs van je vouwfiets. De custom bike builder maakt het mogelijk. Tip: als je naar onze fietsenwinkels komt, begeleiden we je gratis bij het samenstellen.

 

Lees ook: Vouwfietsen van Brompton: alles wat je moet weten over dit revolutionaire Britse merk

Brompton kopen in Antwerpen, Berchem, Edegem of Schoten

Als verkoper van de plooifietsen van Brompton heeft Fietsen De Geus een ruim assortiment. Ook de elektrische variant, de Brompton Electric, vind je bij ons. Spreek ons gerust aan als je advies nodig hebt bij het samenstellen van je maatwerk Brompton in de custom bike builder.

Wil je weten hoe het is om op een vouwfiets te rijden? Of wil je ontdekken hoe makkelijk het is om haar op te plooien en uit te vouwen? Maak dan een testrit. Dat is bij Fietsen De Geus altijd gratis en vrijblijvend!

Boek een gratis testrit

Lees meer

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Fietsen de geus