Puky

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Puky maakt zowel vrolijke als stoere kinderfietsen. Hun mooie tweewielers zijn er al voor kinderen vanaf 4 jaar. Vanwege de ruime keuze rijden er inmiddels duizenden fietsjes van Puky rond in België. Interesse in een goede, nieuwe kinderfiets? Laat je kind bij onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen een gratis testritje maken op de Puky van zijn of haar keuze.

Stevige kinderfietsen van Puky

Puky bouwt kinderfietsen volgens zeer hoge kwaliteit. Het merk heeft zijn eigen gespecialiseerde fabriek in Wülfrath, Duitsland. Dit garandeert dat Puky van A tot Z controle heeft over het productieproces, van ontwerp tot oplevering.

Dit is voor ouders een grote geruststelling, want je wilt natuurlijk dat je kind rondrijdt op een stevige kinderfiets. Welnu, met Puky heb je deze garantie, jaar na jaar.

 

Puky kinderfietsen

Jonge helden ondersteunen

Kinderen met stralende ogen en vol zelfvertrouwen, dat is de motivatie van Puky om producten te maken voor opgroeiende kinderen. Dit merk ondersteunt al meer dan 70 jaar jonge helden bij het zelfstandig ontdekken van de omgeving en de fysieke ontwikkeling te ondersteunen.

Puky bouwt overigens niet alleen topfietsen, maar doet ook veel goeds voor de medemens. Het merk heeft bijvoorbeeld al meer dan 40 jaar een nauwe samenwerking met fabrieken voor mensen met een handicap.

 

Puky kinderfiets Antwerpen

Maak een testrit

Heeft je kind interesse in een kinderfiets van Puky? We adviseren je om altijd eerst een testrit te maken. Bij Fietsen De Geus kan je kind op meerdere locaties in Groot-Antwerpen gratis een testrit maken.

Een testrit maken is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Stap gewoon eens binnen. Wil je er zeker van zijn dat je meteen geholpen wordt? Maak dan een kosteloze reservering voor de testrit.

Boek je gratis testrit

Lees meer

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Fietsen de geus