Urban Arrow

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Urban Arrow bewijst al sinds 2009 dat ze tot de ultieme top behoren in de wereld van de bakfietsen. De modellen van dit Nederlandse fietsenmerk zijn ontwikkeld voor families met jonge kinderen die een groen, betaalbaar en tijdbesparend alternatief willen voor hun auto. Ben je een ondernemer die goederen wil vervoeren in een stadsomgeving? Ook dan bieden deze bakfietsen een overvloed aan laadruimte en flexibiliteit. Files? Die behoren tot het verleden!

Verderop vind je alle modellen, maar eerst vertellen we je graag waarom Urban Arrow zo uitzonderlijk goed is.

De prijswinnende bakfiets

Urban Arrow was de winnaar van een Eurobike Award in 2010 en sindsdien is de lof voor hun bakfietsen niet geminderd. En dat is terecht! Ze hebben de transportfiets opnieuw uitgevonden:

  • alle modellen hebben een fris nieuw ontwerp;
  • ze zijn gemaakt van lichte, veilige en comfortabele materialen;
  • elke fiets is uitgevoerd met een moderne krachtige Bosch-middenmotor;
  • alle fietsen zijn opgebouwd met A-merken (onder andere Shimano, SKS en Ryde).

Schoonheid én techniek van de hoogste klasse – gegarandeerd!

Maak een gratis testrit

 

Urban Arrow cargo bike Antwerpen
Urban Arrow Family bakfietsen: perfect gezinsvervoer!

 

Modulaire bakfietsen van Urban Arrow

Urban Arrow begrijpt dat de behoeften van jou en je gezin in de loop van de tijd kunnen veranderen. Daarom zijn alle Urban Arrows modulair. Hierdoor heb je de vrijheid om te kiezen tussen verschillende voorframes. Een box die groot genoeg is voor je kinderen, of misschien iets compacter? Alles is mogelijk. Of wil je de fiets verrijken met een van de tientallen handige Urban Arrow-accessoires? Net zoals je behoeften blijven evolueren, kan je bakfiets dat ook.

De missie: leefbare steden creëren

Urban Arrow wil dat steden geweldige plekken blijven om te wonen. Daarom definiëren ze een gloednieuwe vervoerscategorie: Smart Urban Mobility.

Het fietsenmerk ziet dat straten overvol raken en erkent de groeiende behoefte om luchtvervuiling snel te verminderen. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëert Urban Arrow het ultieme voertuig om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen – en verder. Schoon, veilig, stijlvol, snel.

 

Leestip: Wat je absoluut moet weten voordat je een bakfiets koopt

Urban Arrow kopen in Antwerpen, Berchem, Edegem of Schoten

Ben je benieuwd om nog meer te weten te komen? Lees meer over dit gewaardeerde merk op hun eigen website.

Natuurlijk weten we dat een fiets bekijken op je computerscherm niet hetzelfde is als hem in het echt bewonderen. Bezoek onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem of Schoten. Daar kan je de verschillende modellen van Urban Arrow bekijken, uitproberen en kopen. Al je vragen beantwoorden we met plezier.

Adressen + openingsuren

 

Urban Arrow Antwerpen
De perfecte cargofiets voor Antwerpen en heel België

 

Cargo + fiets = cargofiets

De bakfietsen van Urban Arrow worden ook wel cargofietsen of cargo bikes genoemd. Een meer dan heldere naam, aangezien je in deze bakfietsen een grote hoeveelheid cargo kwijt kan.

Aan jou de keuze waaruit deze cargo bestaat: je kinderen die naar school moeten, je boodschappen die naar huis moeten of zakelijke goederen die naar je klant moeten.

 

Lees ook: Alles wat je moet weten over Urban Arrow (modellen, prijzen, accessoires en meer)

Maak een testrit

Zie je jezelf al op een bakfiets van Urban Arrow rijden? We adviseren je om altijd eerst een testrit te maken. Bij Fietsen De Geus in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten kan je gratis een testrit maken op de modellen van jouw voorkeur.

Een testrit maken is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Je mag altijd bij ons binnenstappen. Wil je er zeker van zijn dat je meteen geholpen wordt? Maak dan een kosteloze reservering voor je testrit.

Reserveer een testrit

Lees meer

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Fietsen de geus