Åska

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Åska maakt de ultieme speed pedelec voor de pendelaar die ook graag eens offroad gaat! De naam ‘Åska’ betekent ‘donder’ in het Zweeds, wat helemaal past bij de robuuste, stoere uitstraling van hun high-speed elektrische fietsen.

Zoek je een Åska-verdeler in Groot-Antwerpen? Bij Fietsen De Geus Edegem en Fietsen De Geus Schoten kan je de fietsen bewonderen én gratis testen.

Åska: voor de pendelaar die graag offroad gaat

De speed pedelecs van Åska kunnen tot 45 km per uur, wat garandeert dat je in no time van je huis naar je werk rijdt. De dikke banden garanderen dat je zorgeloos de kortste route over onverharde wegen kan nemen.

Je werk en de natuur waren nog nooit zo dichtbij als op een Åska.

 

Leestip: Åska-oprichter Filip: “Dit is de enige high-speed fiets waarmee je écht offroad kan”

Elke Åska is in Europa gemaakt

Het frame van elke Åska is 100% in Europa gemaakt. Dat zorgt ervoor dat hun high-speed elektrische fietsen zo milieuvriendelijk mogelijk worden geproduceerd. Ook geeft jou dit de zekerheid dat je fiets is gemaakt volgens Europese kwaliteitsnormen, onder direct toezicht van het Åska-team.

Åska-verdeler in Groot-Antwerpen

Fietsen De Geus is er trots op deze hoogwaardige speed pedelecs te mogen verdelen in België. In onze filialen in Edegem en Schoten kan je de fietsen gratis testen. Want pas als je op een fiets hebt gereden, weet je of deze perfect voor je is.

Boek een gratis testrit

Lees meer

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Fietsen de geus