Winther

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Als je nood hebt aan een (elektrische) bakfiets met uitzonderlijk goede stabiliteit, dan biedt Winther wat je zoekt. Dit gerenommeerde Deense fietsenmerk bouwt met de hand hoogwaardige cargobikes met drie wielen. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen! Kom je de bakfietsen van Winther binnenkort eens gratis testrijden bij onze fietsenwinkels?

Al 100 jaar Winther

A. Winther A/S is een van de oudste fietsfabrieken van Denemarken. De geschiedenis gaan terug tot 1932. Vandaag de dag is Winther nog steeds een familiebedrijf – nu geleid door de derde generatie. Het begon allemaal als een hobby toen smid Anders Winther begon met de productie van sleeën en driewielers. De producten werden al snel een succes en vandaag de dag houdt Winther vast aan dezelfde waarden en productprincipes als toen, namelijk: goed ontwerp, hoge kwaliteit en uitzonderlijke veiligheid.

Bekroond ontwerp

Gebaseerd op ideologie streeft Winther ernaar om de beste fietsen te maken. Ze richten zich niet alleen op de rijervaring zelf, maar ook op comfort en veiligheid. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in de schokbestendige en stevige cabines, de speciaal voor kinderen ontworpen zitjes, en de betrouwbare remmen. Deze ontwerpfilosofie is vanaf het begin in hun producten verwerkt en heeft geleid tot een wereldwijde waardering van Winther. Hun fietsen zijn zelfs in onafhankelijke tests met prijzen bekroond!

Lees meer

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Fietsen de geus