Norta

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Al drie generaties staat Norta voor puur fietsplezier. Dit fietsenmerk uit België combineert al meer dan negentig jaar ervaring en vakmanschap met de meest vooruitstrevende technologie. Daardoor leveren ze steeds topfietsen af.

Verderop kan je alle modellen van Norta bekijken, maar eerst vertellen we je graag waarom dit fietsenmerk van eigen bodem top is.

Norta bouwt hun fietsen met oog voor detail

Hun vakmanschap herken je in de details van al hun stadsfietsenelektrische fietsen en speed pedelecs (door henzelf ‘speedelecs’ genoemd). Neem bijvoorbeeld de frames. Norta beschikt over een enorme kennis op vlak van framebouw. Daardoor zijn de kaders steeds modern, stevig en van onberispelijke kwaliteit.

Dezelfde obsessie voor de puntjes op de i vind je in alle onderdelen: van de fietsketting tot de verlichting en van de versnellingen tot de sloten.

In hun assemblagehal in de gemeente Olen zorgt dit merk ervoor dat letterlijk ieder detail klopt.

 

Norta België Antwerpen
Norta e-bikes zijn de beste elektrische fietsen uit België

 

Norta geeft je méér waar voor je geld

Als je Norta vergelijkt met andere A-merken, zal je zien dat je bij onze fietsvrienden uit Olen altijd nét iets meer fiets krijgt voor je geld. Een Norta van bijvoorbeeld € 2400 kost al rap 200 tot 400 euro meer als je iets vergelijkbaars wilt bij een andere fabrikant. Norta zet hard in op betaalbare kwaliteitsfietsen en jij plukt daar de vruchten van.

 

Leestip: 5 redenen waarom Norta één van de beste fietsenmerken van dit moment is

Innovatie zit dit merk in het DNA

De permanente innovatie maakt dat Norta altijd voorloopt op de wetgeving rond kwaliteit en productaansprakelijkheid. Daardoor krijg jij als fietser een degelijke, technisch vooruitstrevende en met veel zorg gebouwde fiets. Zo kan jij jarenlang met een onbezorgd gevoel fietsen!

Ontdek deze bijzondere Belgische fietsen in onze fietsenwinkels.

 

Norta België
De Kempenaren maakt zowel elektrische als niet-elektrische fietsen

 

Maak een testrit

Zie je jezelf al op zo’n topfiets van eigen bodem rijden? We adviseren je om altijd eerst een testrit te maken. Bij Fietsen De Geus in AntwerpenBerchem, Edegem en Schoten kan je gratis een testrit maken op de modellen van jouw voorkeur.

Een testrit maken is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Je mag altijd bij ons binnenstappen. Wil je er zeker van zijn dat je meteen geholpen wordt? Maak dan een kosteloze reservering voor je testrit.

Reserveer een testrit

Lees meer

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Fietsen de geus