Muli

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Kort en soepel als een stadsfiets, maar sterk en flexibel als een bakfiets: dat is wat de cargobikes van Muli je kunnen bieden. Krappe bochten nemen, in kleine hoekjes parkeren, de fiets mee de trein in nemen, het is allemaal mogelijk.

Wil je een cargofiets van Muli kopen, stap dan binnen bij onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen. Een testrit maken is altijd gratis en vrijblijvend.

Een jong en toch ervaren merk

Sinds 2016 ontwikkelen en bouwen de mensen van Muli hun bakfietsen. Een productidee van een gepassioneerde fietser is in die jaren een gerenommeerd bedrijf geworden. Niet alleen in Duitsland, waar Muli ontstaan is, maar ook ver daarbuiten. Dat maakt van Muli een jong maar toch ervaren merk.

Al sinds oprichting volgt Muli consequent zijn eigen weg: lokale productie, eerlijke werkomstandigheden en veel plezier voor medewerkers én klanten.

 

Muli Muskel

Configureerbare bakfiets

De bakfietsen van Muli zijn in hoge mate te configureren naar jouw behoeften. Je betaalt dus alleen voor de onderdelen en accessoires die jij écht nodig hebt.

In onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen helpen we je bij het configureren en bestellen van je Muli-fiets. Uiteraard is onze hulp volledig gratis.

 

Opvouwbare bakfiets

Als bedrijf of werknemer een Muli leasen of kopen

Heb je een bedrijf in Groot-Antwerpen en wil je voor je werknemers Muli of andere fietsen aanschaffen, eventueel via leasing? Of ben je werknemer en wil je je werkgever aanmoedigen om een leaseplan op te zetten? Onze zakelijke afdeling Veloplan helpt je erbij. Ontdek Muli voor werkgevers en werknemers.

 

Muli bakfiets

Testrit maken op een Muli

Ben je er klaar voor om de wendbaarheid en flexibiliteit van Muli zelf te ervaren? In onze fietsenwinkels ben je steeds welkom voor een gratis en vrijblijvende testrit op deze unieke cargofietsen.

Hieronder zie je alvast welke fietsen van Muli we momenteel in ons gamma hebben.

Lees meer

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Fietsen de geus