Velo de Ville

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Elk mens is anders en heeft zijn eigen wensen. Dus waarom zou je niet ook een fiets een eigen, persoonlijk karakter geven? Met Velo de Ville pas je de fietsen naar jouw eigen voorkeuren aan, zodat de fiets net zo uniek is als jouw persoonlijkheid. Wil je liever een Velo de Ville die al voor je samengesteld is? Ook die hebben we in ons assortiment.

Stel je eigen fiets samen

Alle fietsen van Velo de Ville worden voor jou persoonlijk geconfigureerd. Je kiest jouw lievelingskleur, het passende frame alsook vele andere componenten, zodat de fiets precies naar jouw eigen wensen en behoeftes samengesteld is. Met Velo de Ville krijg je een fiets op maat die op jouw doelen en individuele smaak afgestemd is.

Gepassioneerd en met ervaring

Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt en produceert Velo de Ville vol passie hun fietsen. Door al hun ervaring is het hun gelukt om de kwaliteit constant te optimaliseren en nieuwe modellen, functies en designs verder door te ontwikkelen. Hun familiebedrijf is constant gegroeid en heeft ondertussen meer dan 250 medewerkers die hun passie voor fietsen delen. Het plezier aan het werk is voor hun bijzonder belangrijk, omdat het een vereiste voor de hoogwaardigheid van onze producten is.

Volle verantwoording

Een bijzonder aspect voor Velo De Ville is de integratie van mensen met een handicap in de maatschappij. Daarom heeft hun onderneming vele mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap in hun werkplaats in dienst gesteld. Bovendien ondersteunen ze deze medewerkers met bepaalde voorzieningen in hun persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling.

Lees meer over dit unieke fietsenmerk op de website van Velo De Ville. Of ontdek hieronder het gamma dat je vind bij Fietsen De Geus, jouw fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Lees meer

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Fietsen de geus