Scott

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Wil je racen, offroad rijden of klimmen? Of hou je van een lange toertocht over de Vlaamse wegen? Met de aerodynamische fietsen van Scott heb je de ideale tweewieler in handen!

Scott blinkt uit in hoogwaardige sportfietsen, maar mag ook meetellen met hun robuuste e-bikes en toegankelijke kinderfietsen.

Mountainbikes, koersfietsen en gravelbikes van Scott

De meeste fietsers zullen Scott kennen van hun enorme assortiment aan mountainbikes, koersfietsen en gravelbikes:

  • Mountainbikes. Ga je graag van de gebaande paden af? Neem je mountainbike offroad en verken bossen, velden en duinen. Fiets waar nog niemand gefietst heeft.
  • Koersfietsen. Ben je een snelheidsduivel en asfaltfan, dan is de koersfiets (ook wel racefiets genoemd) iets voor jou! Als wielrenner sprint je elk weekend door het platteland, in regen en zon.
  • Gravelbikes. In België zijn duizenden kilometers onverharde paden. Ontdek deze grintwegen op je gravelbike. Jouw dikke banden zijn voor elke ondergrond geschikt, dus je kan ook gerust af en toe offroad gaan.

MTB, racefiets of gravelfiets nodig? Scott is het fietsenmerk dat je zoekt.

 

Fietslening
Scott maakt koersfietsen van uitmuntende kwaliteit!

 

Sportieve Scott-fiets kopen in Antwerpen

Het Amerikaanse Scott bestaat al meer dan zestig jaar. Het is intussen uitgegroeid tot een van de grootste fietsmerken op de markt. Wij zijn er dan ook buitengewoon trots op dit merk te mogen verkopen.

Ontdek het royale gamma van Scott bij Fietsen De Geus. In onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten hebben we er altijd tientallen op voorraad.

Testrit maken? Dat moedigen we aan! Een testrit is bij ons bovendien altijd gratis en vrijblijvend.

Boek een testrit

Lees meer

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Fietsen de geus