Nihola

Wil je een fiets proberen?   Maak een testrit

Elke elektrische bakfiets van Nihola is een slim vervoermiddel voor gezinnen met kinderen. Boodschappen doen, naar school rijden en naar hun werk gaan was nog nooit zo makkelijk. Elke Nihola wordt al sinds 1998 met de hand in Denemarken gebouwd, dus je kan zeker zijn van hoge kwaliteit. Kom je eens een Nihola testrijden bij onze fietsenwinkels in en om Antwerpen?

Bakfietsen sinds 1998

In 1998 bezocht werktuigbouwkundig ingenieur Niels Holme Larsen een bakfietstentoonstelling in Kopenhagen. Toen hij de volgende dag in de krant las dat bakfietsen perfect met auto’s kunnen concurreren, besloot hij een lichte en stabiele bakfiets te bouwen. Voor de eerste 100 fietsen deed Niels al het werk zelf vanuit zijn achtertuin in Kopenhagen, maar inmiddels is Nihola een volwaardige fietsfabriek. Eén ding is gebleven: elke fiets wordt nog steeds met de hand gebouwd!

Nihola bakfietsen met drie wielen

De bakfietsen van Nihola hebben altijd drie wielen. Dit garandeert een grote mate van stabiliteit, zelfs als je bak volgeladen is of als je stilstaat. Dit zorgt ervoor dat een Nihola niet alleen comfortabel is, maar ook erg veilig.

Lees meer

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Fietsen de geus